Sort

Lumene Luksus Biografstol Komplet 2-er Sektion - Ægte Læder

Lumene Luksus Biografstol Komplet - Ægte Læder

Komplet stol med to armlæn. Fremstillet i ægte bøffellæder og støjsvag motor. 

15.999,00 kr
Tilpas Lumene Luksus Biografstol Komplet - Ægte Læder
Lumene Luksus Biografstol Armlæn - Ægte Læder (På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.)   + 0,00 kr

* Obligatoriske felter

Din tilpasning
Sort
Lumene Luksus Biografstol Komplet - Ægte Læder

På lager

15.999,00 kr

Resumé

  Luksus i ægte læder

  Bøffellæder

  Lumene Hollywood Luxury III er efterfølgeren til Lumene Hollywood Luxury II og tilbyder endnu flere funktioner. Ud over at være robust og komfortabel har denne biografstol i moderne stil mange praktiske funktioner. 

  Lumene Hollywood Luxury III: Grundigt fremstillet

  Lumene Hollywood Luxury III-biografstolen er ekstremt robust takket være dens struktur af stål, træ og krydsfinerelementer. Men den er også meget komfortabel takket være dens smarte design, som vil gøre dine hjemmebiografsessioner uforglemmelige. Sædet, ryglænet og armlænene er polstret med udskårne skumblokke. Dette sikrer, at polstringen forbliver ensartet, i modsætning til polstring fremstillet af små stykker skum, tekstilrovins eller fjer, som bliver ujævn med tiden.

  Valget af skum med forskellig tæthed til sæde, armlæn og ryglæn bidrager også til komforten i denne Lumene Hollywood Luxury III-biografstol. Sædets 28 kg/m3 skum i sædet forhindrer dig i at synke ned i sædet og sikrer god støtte. Ryglænets skum er blødere (19 kg/m3) og giver en blød velkomst, samtidig med at det effektivt støtter ryggen. Ryglænet er også 10 centimeter højere end den tidligere version for at give endnu bedre støtte til nakken. Hele stolen kan betrækkes med et valg af smukt, blødt bøffellæder eller syntetisk læder (kun på bestilling).

  Komfortfunktioner

  Lumene Hollywood Luxury III-biografstolen er designet til at give dig maksimal komfort under dine hjemmebiografsessioner, men også når du lytter til musik. Ryglænet og fodstøtten kan lægges tilbage takket være en pålidelig og lydløs motorisering. Med det berøringsfølsomme betjeningspanel på armlænet kan du justere liggeindstillingen præcist og også tænde og slukke for stemningsbelysningen, der er integreret under stolen.

  Denne belysning består af flere LED'er, der spreder en midnatsblå halo, og opretholder en lysstyrke i rummet for at begrænse træthed i øjnene, især ved projektion af HDR-videoer med høj kontrast. Det giver dig også mulighed for at finde rundt i rummet uden at skulle tænde for det primære lys.

  Lumene Hollywood Luxury III-biografstolen har mange andre overraskelser i vente til hjemmebiografentusiaster, begyndende med en kølet kopholder, der er integreret i enden af armlænet. Desuden har ringen omkring kopholderen, som rummer touch-kontrolinterfacet, også en USB-port med strømforsyning til opladning af en smartphone eller tablet. LED-belysningen kan tændes eller slukkes. Endelig er der et stort opbevaringsrum bag på højre armlæn til magasiner, fjernbetjeninger og andet tilbehør.

  Lumene Hollywood Luxury III-biografstolen Lumene Hollywood Luxury III er robust og komfortabel og giver dig maksimal komfort under dine hjemmebiografsessioner, uanset om det er i din stue eller i et særligt rum. Den fås også i en to- og tresidet version med sammenkoblede armlæn samt som Love-stol (to sæder uden centralt armlæn).

  VIGTIGT

  Stolene kan sammensættes på forskellige måder. Der kan købes stol med højrearmlæn eller med venstre armlæn. Skal man kun have en stol, så skal man derved tilkøbe et armlæn til at afslutte stolen med.

  Vil man lave en "Loveseat" kombination, så skal man købe en stol med højre armlæn og en med venstrearmlæn, som så sættes sammen. Skal man have f.eks tre stole, skal man derved købe en stol med højre armlæn, en med venstre og to armlæn. 

  Eksempler på muligheder: 

  En stol  To stole Loveseat Tre stole

  1 x Stol med armlæn + 

  1 x armlæn

  1 x stol med højre armlæn + 

  1 x stol med venstre armlæn +

  1 x armlæn

  1 x stol med højre armlæn + 

  1 x stol med venstre armlæn

  2 x stol med højre armlæn +

  1 x stol med venstrearmlæn + 

  1 x armlæn 

  Specifikationer

  Design
  Struktur: træ og krydsfiner, stål
  Materiale: bøffellæder
  Massefylde ryg og sæde: 19 kg/m3 og 28 kg/m3
  Armlændenes massefylde: 24 kg/m3
  Skumtype: skåret skum

  Komfortfunktioner
  Lænestol (lydløs motorisering)
  Højt ryglæn for maksimal komfort (+10 cm i forhold til LUXURY II)
  1 strømforsynet USB-stik til opladning af din smartphone/tablet
  1 kølet kopholder med justerbar LED-belysning
  LED-stemningsbelysning under stolen
  Alle lysdioder kan tændes og slukkes
  Kontrolpanel (LED og stolens position)
  1 opbevaringsrum i højre armlæn

  Færdiggørelser
  Naturligt bøffellæder C

  Motorisering
  1 motor: ryglæn + fodstøtte

  Generelt
  Mål med ryglænet oprejst og fodstøtten foldet sammen (BxHxD): 930 x 1070 x 970 mm
  Mål med fuldt udtrukket ryg- og fodstøtte (BxHxD): 930 x 620 x 1600 mm

  Mere information
  Farve Sort
  Mærke Lumene