0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Privatlivs- og cookiepolitik

GDPR

Helt overordnet, så gemmer og bruger vi ikke persondata til andet end at kommunikere med dig og/eller sende din bestilling ud. Vi videregiver ikke informationer uden dit samtykke og videregiver i det hele taget kun oplysninger, som er nødvendige for f.eks at kunne sende en pakke til dig. I det tilfælde bliver dem, som står for fragten jo nødt til at have din adresse osv. for at kunne levere pakken. Alle oplysninger slettes løbende efter nedenstående principper.

Købsaftale
For at du kan indgå aftale med os har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig herunder videregivelse til eksternt lagerhotel samt fragtfirma. Disse er alle geografisk i EU og derved omfattet af GDPR reguleringen. CILO A/S har indgået databehandleraftaler med alle direkte partnere.

Personoplysningerne registreres hos CILO A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne kan slettes. Dette er et krav i den danske regnskabslovgivning.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi sletter automatisk din brugerprofil, hvis denne ikke er aktiv i 3 år. Ordrer og fakturaer anonymiseres automatisk, når de er over 5 år gamle. Dette sker i en halvårlig cyklus.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til CILO A/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos CILO A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CILO A/S på email: kontakt(a)cilo.dk eller via brev. Vores adresse fremgår øverst på siden under generelle oplysninger.

Brugere & Kontaktformular

Hvis du opretter dig som bruger på vores hjemmeside, så sletter vi automatisk din profil, hvis den er inaktiv i over 3 år. Du kan altid logge ind og se hvilke oplysninger vi har på din brugerprofil. Der er naturligvis mulighed for at slette profilen og rette henvendelse til os på telefon eller email, hvis du ønsker at få oplyst hvilke informationer vi har om dig.

Har du kontaktet os via vores kontaktformular eller per email, så sletter vi din email efter et år. Det samme gælder vores svar til dig. Du kan altid bede os om at slette det med det samme, hvis du helst ser det. Vi gemmer det udelukkende et år for at have en historik, hvis du skulle henvende dig igen i samme sag. Så kan vi bedst hjælpe dig.

Cookie 

Hvad er cookies?

Cookies betyder småkager på engelsk men i denne sammenhæng er det små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges eksempelvis til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden.
En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer. 

Sådan anvender vi cookies 

Hos CILO A/S anvender vi cookies på vore domæner for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies vi anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Teknisk nødvendige cookies

CILO A/S bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.

Marketing og optimeringscookies

Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere. Vi anvender også en cookie ved visning af Youtube-film på CILOs domæner. Med denne cookie registrerer Youtube, hvilke videoer du har set, og hvor meget af dem du har set. 

Kan jeg slette cookies?

Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer.  Du kan herunder finde vejledninger til, hvordan du sletter cookies:

                                     

Vil du vide mere?

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål angående vores anvendelse af cookies, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.