Pladespillere med Wifi

Wi-Fi Pladespillere: Strømlinet Lyd i en Digital Æra

Tag din vinyl-oplevelse ind i det 21. århundrede med vores eksklusive udvalg af pladespillere med wi-fi. De avancerede modeller kombinerer den tidløse æstetik og overlegen lydkvalitet af vinyl med moderne streamingteknologi, og nu kan du nyde det bedste fra begge verdener, da disse pladespillere let integreres med dit eksisterende netværk og streamingenheder.

T2-Features
Filter
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. Pro-Ject T2 Wireless Sumiko Rainier
  Ned til 7.999,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 2. Pro-Ject T2 Wireless Sumiko Rainier Sort Piano
  7.999,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 3. Pro-Ject T2 Wireless Sumiko Rainier Valnød
  7.999,00 kr
  Bestilles hos leverandør - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
 4. Pro-Ject T2 Wireless Sumiko Rainier Hvid Satin
  7.999,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Filter
Sorter faldende

4 varer

pr. side
Vis som Tabel Liste

Få strømlinet lyd i en digital æra med en wi-fi-pladespiller 

En wi-fi-pladespiller sikrer dig en suveræn lydoplevelse fra en klassisk udseende pladespiller, der har fået en moderne opgradering. Det betyder, at du kan bruge pladespilleren til at lytte til alle dine foretrukne numre fra streamingtjenester som Airplay og Spotify. Derudover kan du sætte pladespilleren til at spille og få lyden ud via dit wi-fi-netværk, så du kan høre musikken i højttalere i andre rum, hvis du har opsat multirumssystemer. Du kan også koble den op til dit smart-TV eller din hjemmebiograf. En wi-fi-pladespiller giver dig altså et væld af spændende muligheder for at opnå den bedste kvalitet på din lyd, og du kan vælge blandt flere modeller her.

Tag også gerne et kig på vores øvrige udvalg af pladespillere her, hvor du finder både pladespillere uden RIAA, pladespillere med RIAA og pladespillere med bluetooth og RIAA

Invester i en af markedets bedste wi-fi-pladespillere her

Overvejer du at investere i en wi-fi-pladespiller, der virkelig får det bedste frem i dine yndlingsnumre? Du kan læse nærmere om hver enkelt model ved at klikke dig ind på produktet, og når du har fundet den wi-fi-pladespiller, der passer bedst til dine behov, kan den nemt bestilles hjem med hurtig levering. Så skal du ikke vente længe med at komme i gang med at lytte og opleve, hvordan god musik rigtig skal lyde. Køb her, og glæd dig til fremtidens mange lydoplevelser i en kvalitet udover det sædvanlige.