0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Returnering & Fortrydelse

Fortrudt? Ikke noget problem. Bare klik, så bliver du guidet igennem processen:

Jeg har fortrudt mit køb

Fortrydelsesret - det med småt

Du har ret til at træde tilbage fra din aftale om køb uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis der er flere varer på samme ordre der leveres enkeltvis.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail) eller benytte vores returportal, hvor du let kan finde din ordre og bliver guidet gennem processen. Du kan benytte den vedhæftede standardfortrydelsesformular til, men det er ikke obligatorisk. Dog gør det behandlingen af din returordre nemmere og hurtigere til gavn for både dig og os.
Ønsker du en billig løsning til at sende varen retur, så følg instruktionerne på dette link: https://retur.pakkelabels.dk/cilo
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor Du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis Du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Udgifterne forventes højst at beløbe sig til 59 DKK for pakker op til 20 kg, hvis du benytter vores fragtreturløsning: https://retur.pakkelabels.dk/cilo
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.