Badeværelse

Højttaler til badeværelse

Hos Cilo forstår vi vigtigheden af at skabe den rette stemning i hjemmets forskellige rum - og badeværelset er ingen undtagelse. Med vores badeværelseshøjttalere kan du på ingen tid forvandle dit badeværelse til en oase af blød lyd og afslapning. Vi tilbyder højttalere til badeværelset af høj kvalitet, der kan køre på både Bluetooth og WiFi, hvilket giver dig fleksibiliteten til at streame din yndlingsmusik direkte fra dine enheder uden besvær. Gå på opdagelse i vores udvalg af kvalitetshøjttalere til badeværelset her på siden.

Filter
Sorter faldende

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Vis som Tabel Liste
 1. LitheAudio Bluetooth 5.0 Vådrum Indbygningshøjttaler
  2.299,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 2. LitheAudio 6.5 Vådrum Indbygningshøjttaler
  999,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 3. LitheAudio Wifi Multirum Indbygningshøjttaler til vådrum IP44
  4.199,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 4. LitheAudio Premium Højttaler Fire Hood - Akustisk
  499,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 5. Systemline E50 Indbygningsforstærkerpanel
  Ned til 3.199,00 kr
  Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid
 6. Q Acoustics Q Install QI65CW-ST Stereo Vådrumshøjttaler
  1.899,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 7. LitheAudio Lav Profil Indbygningshøjttaler til vådrum
  999,00 kr
  På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
 8. Systemline E100 Indbygningspanel til Lyd
  4.999,00 kr
  Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid
 9. Q Acoustics E120 Forstærkerpanel
  Ned til 3.799,00 kr
  Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage
 10. Q Acoustics E120 Forstærkerpanel Sort
  3.799,00 kr
  Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage
Filter
Sorter faldende

Varer 1-12 af 13

Side
pr. side
Vis som Tabel Liste

Vådrumshøjttaler til badeværelse

I vores udvalg af højttalere til badeværelset finder du flere forskellige typer af vådrumshøjttalere, der er specielt designet til at levere en enestående lydoplevelse i badeværelsets udfordrende miljø. Vådrumshøjttalere er ideelle til badeværelser, da de er specifikt udviklet til at modstå høj luftfugtighed og temperatursvingninger, uden at det går ud over lydkvaliteten. 

Med en af vores badeværelseshøjttalere kan du skabe en afslappende atmosfære, hvor du kan nyde din yndlingsmusik, podcast eller radioprogrammer, mens du tager et brusebad, slapper af i badekarret eller gør dig klar til dagen. Uanset hvilken af vores højttalere du vælger, kan du være sikker på at få en højttaler, der yder optimalt og problemfrit på dit badeværelse.

Skarp lydkvalitet fra topmærker

Alle vores højttalere kommer fra nøje udvalgte brands, der er kendt for deres innovation og pålidelighed indenfor lydteknologi. Uanset hvilken badeværelseshøjttaler du vælger, kan du være sikker på, at du får en højttaler, der er designet til at kunne levere enestående autentisk lyd, samtidig med at den kan modstå de specifikke udfordringer, som et badeværelsesmiljø medfører.

LitheAudio er et af de førende brands, når det kommer til vådrumshøjttalere, der kan levere suveræn lyd. Deres produkter er robuste og pålidelige, og derfor er vi stolte af at have dem repræsenteret i vores udvalg af højttalere til badeværelset. Med højttalere fra LitheAudio får du ikke kun enestående lydkvalitet, men også avancerede funktioner, der gør det nemt og bekvemt at integrere lyd i dit badeværelse.

Lyd i verdensklasse med indbygningshøjttalere til dit badeværelse

Hos Cilo er vi specialister i indbygningshøjttalere til badeværelset. Vores udvalg byder på mange forskellige modeller, der alle er udvalgt for deres overlegne lydkvalitet og holdbarhed. Uanset om du leder efter diskrete in-ceiling højttalere, der falder i ét med loftet, eller stilfulde in-wall højttalere, der smelter sammen med væggene, har vi en løsning for dig. 

Vi har også sammensat nogle forskellige komplette pakker, som indeholder alt, hvad du skal bruge og er klar til at sætte op. Tag et kig på de mange forskellige muligheder eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde en løsning, som passer perfekt til dit specifikke badeværelse og dine personlige behov. Du kan fange os på mail: kontakt@cilo.dk eller telefon: +45 53 80 10 44. Vi står altid klar til at vejlede dig!