Medium Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Medium Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Hvid

Stereo Pakke med Slim Indbygningshøjttalere (lavloftet)

Stor Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Komplet pakke med de vellydende 8" Elipson indbygningshøjttaler, Elipson Mini MC og højttalerkabel.

Ned til 5.499,00 kr

* Obligatoriske felter

Din tilpasning
Stor Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere
Stor Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

På lager

5.499,00 kr

Resumé

  8" Indbygningshøjttalere med kraftig forstærker

  Komplet pakke med to store indbygningshøjttalere fra Elipson, som giver masser af bund i lydoplevelsen. De trækkes af den kompakte Mini MC ligeledes fra Elipson. Forstærkeren yder hele 2 x 80 watt, mens højttalerne er med 8" bas/mellemtone og en 1" diskant, som kan retningsbestemmes. Højttalerne er med hvid rund front, men der kan tilkøbes firkantet front. Det er muligt at male højttalerne. Højttalerne er velegnet i store rum eller mindre rum, hvor man ønsker masser af power og bund fra indbygningshøjttalerne. 

  Elipson Mini MC forstærkeren bruges blandt andet med bluetooth og vækkes på bluetooth, så du ikke behøver at tænde og slukke. Dertil, så kan den tænde og slukke automatisk på AUX in / Mini jack, så du kan tilslutte multirums løsninger såsom Apple Airplay (express), Google Chromecast osv. Der er også mulighed for at tilslutte via optisk digital og RCA. Dertil, så har forstærkeren subwoofer output. 

  Der er  mulighed for at gemme forstærkeren væk, men stadig betjene den med fjernbetjeningen via den medfølgende eksterne IR modtager, som du blot tilslutter forstærkeren og så fører modtageren ud i rummet, hvor den skal kunne betjenes fra. 

  Sammensæt flere sæt

  Elipson MC Mini forstærkeren har mini jack ind og ud forbindelse. Det betyder, at du kan få flere forstærkere til at afspille den kilde, som det første Mini MC i rækken spiller. De tænder og slukker selv alt efter om der afspilles noget på den første enhed. På den måde kan du koble flere sæt højttalere til i samme rum, som spller det samme uden at skulle ud og købe en stor dyr multikanalsforstærker. Du forbinder blot hver enhed med Mini Jack ledning

  Mini MC leveres med beslag, som giver mulighed for at montere den på væg eller loft. 

  Elipson Mini MC Installation (2 pcs)

  Multirum

  Du kan gøre pakken til en del af en multirumsløsning ved at tilslutte en Google Chromecast til forstærkeren. Det er supernemt - blot tilslut via det medfølgende AUX kabel til Elipson Mini MC og indstil den til AUX kilden, så er du klar til at styre det hele via din telefon, hvor du kan lave de forskellige indstillinger via Google Home appen til enten iPhone eller Android. 

  Pakken

  • 2 x Elipson IC8 indbygningshøjttaler
  • 1 x Elipson Mini MC
  • 1 x NorStone Højttalerkabel (10 m rulle)

  Anbefalet rumstørrelse: Op til 40 m2.

  Mere information
  Farve Hvid
  Trådløs teknologi Bluetooth
  Input AUX Minijack, Optisk Digital, RCA Analog
  Mærke Elipson
  Mere fra Elipson