Stor Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere, spotify, Airplay, multiroom

Stor Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere, spotify, Airplay, multiroom

Hvid

Multirumspakke med Wifi til 2 rum - App Styring

Stereo Pakke med Slim Indbygningshøjttalere (lavloftet)

Komplet pakke med de vellydende ultraslimme Elipson indbygningshøjttaler på kun 5 cm i dybten, Tangent Ampser BT II og højttalerkabel.

Ned til 4.999,00 kr

Tilpas Stereo Pakke med Slim Indbygningshøjttalere (lavloftet)
NorStone W250 Højttalerkabel (2x 2.5mm2) 10 m (Bestilles hos leverandør - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.)   + 0,00 kr
Tangent Ampster BT II (På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage)   + 0,00 kr
Elipson IC8 Ultra Slim (Bestilles hos leverandør - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.)   + 0,00 kr

* Obligatoriske felter

Din tilpasning
Hvid
Stereo Pakke med Slim Indbygningshøjttalere (lavloftet)

På lager

4.999,00 kr

Resumé

  Slim Indbygningshøjttalere med forstærker

  Komplet pakke med to kraftfulde og vellydende indbygningshøjttalere fra Elipson og lille kompakt bluetoothforstærker fra Tangent. De specielle 3-vejs højttalere er kun 5 cm i dybten, så de kan bruges ved lavloftede konstruktioner. Højttalerne er med hele 3 x 3" basenheder, 1 x 3" mellemtone og 1 x 1" diskant.  Højttalerne er med hvid rund front, men der kan tilkøbes firkantet front. Det er muligt at male højttalerne. 

  Tangent Ampster BT II forstærkeren bruges blandt andet med bluetooth og vækkes på bluetooth, så du ikke behøver at tænde og slukke. Dertil, så kan den tænde og slukke automatisk på AUX in / Mini jack, så du kan tilslutte multirums løsninger såsom Apple Airplay (express), Google Chromecast osv. Der er også mulighed for at tilslutte via optisk digital og RCA. Dertil, så har forstærkeren subwoofer output. 

  Der er  mulighed for at gemme forstærkeren væk, men stadig betjene den med fjernbetjeningen via den medfølgende eksterne IR modtager, som du blot tilslutter forstærkeren og så fører modtageren ud i rummet, hvor den skal kunne betjenes fra. 

  Multirum

  Du kan gøre pakken til en del af en multirumsløsning ved at tilslutte en Google Chromecast til forstærkeren. Det er supernemt - blot tilslut via det medfølgende AUX kabel til Tangent Ampster BT II og indstil den til AUX kilden, så er du klar til at styre det hele via din telefon, hvor du kan lave de forskellige indstillinger via Google Home appen til enten iPhone eller Android. 

  Pakken

  • 2 x Elipson IC8 Ultra Slim indbygningshøjttaler
  • 1 x Tangent Ampster BT II
  • 1 x NorStone Højttalerkabel (10 m rulle)

  Anbefalet rumstørrelse: Op til 40 m2.

  Mere information
  Farve Hvid
  Trådløs teknologi Bluetooth
  Input AUX Minijack, Optisk Digital, RCA Analog
  Mærke Tangent