Lille Pakke med Indbygningshøjttaler

Lille Pakke med Indbygningshøjttaler

Medium Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Medium Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Lille Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Komplet pakke med de små 4" Elipson indbygningshøjttaler, Tangent Ampser BT II og højttalerkabel.

Ned til 2.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Små Indbygningshøjttalere med forstærker

Komplet pakke med to små indbygningshøjttalere fra Elipson og lille kompakt bluetoothforstærker fra Tangent. Højttalerne er med 4" bas/mellemtone og en 1" diskant, som kan retningsbestemmes. Højttalerne er med hvid rund front, men der kan tilkøbes firkantet front. Det er muligt at male højttalerne. Højttalerne er veleget til mindre rum så som bryggers, entre, børneværelse eller flere på en lang række i et gangareal. 

Tangent Ampster BT II forstærkeren bruges blandt andet med bluetooth og vækkes på bluetooth, så du ikke behøver at tænde og slukke. Dertil, så kan den tænde og slukke automatisk på AUX in / Mini jack, så du kan tilslutte multirums løsninger såsom Apple Airplay (express), Google Chromecast osv. Der er også mulighed for at tilslutte via optisk digital og RCA. Dertil, så har forstærkeren subwoofer output. 

Der er  mulighed for at gemme forstærkeren væk, men stadig betjene den med fjernbetjeningen via den medfølgende eksterne IR modtager, som du blot tilslutter forstærkeren og så fører modtageren ud i rummet, hvor den skal kunne betjenes fra. 

Multirum

Du kan gøre pakken til en del af en multirumsløsning ved at tilslutte en Google Chromecast til forstærkeren. Det er supernemt - blot tilslut via det medfølgende AUX kabel til Tangent Ampster BT II og indstil den til AUX kilden, så er du klar til at styre det hele via din telefon, hvor du kan lave de forskellige indstillinger via Google Home appen til enten iPhone eller Android. 

Pakken

  • 2 x Elipson IC4 indbygningshøjttaler
  • 1 x Tangent Ampster BT II
  • 1 x NorStone Højttalerkabel (10 m rulle)

Anbefalet rumstørrelse: Op til 16 m2.

Mere information
Farve Hvid
Trådløs teknologi Bluetooth
Input AUX Minijack, Optisk Digital, RCA Analog
Mærke Tangent