Lille Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Lille Stereo Pakke med Indbygningshøjttalere

Lille Pakke med Indbygningshøjttaler

Komplet pakke med Elipsons stereo-i-en indbygningshøjttaler, Tangent Ampser BT II og højttalerkabel

Ned til 2.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Stereo-i-en med forstærker

Komplet pakke med lille kompakt bluetoothforstærker fra Tangent og 6" indbygningshøjttaler fra Elipson, som har både højre og venstre kanal i samme højttaler. Der er to disktaner i højttaleren, så du kan få begge kaneler afspillet i en og samme højttaler. Det gør højttaleren meget velegnet til små rum såsom bryggers, gang, børneværelse, kontor osv. 

Tangent Ampster BT II forstærkeren kan bruges med bluetooth og vækkes på bluetooth, så du ikke behøver at tænde og slukke. Dertil, så kan den tænde og slukke automatisk på AUX in / Mini jack, så du kan tilslutte multirums løsninger såsom Apple Airplay (express), Google Chromecast osv. 

Der er også mulighed for at gemme forstærkeren væk, men stadig betjene den med fjernbetjeningen via den medfølgende externe IR modtager, som du blot tilslutter forstærkeren og så fører modtageren ud i rummet, hvor den skal kunne betjenes fra. 

Multirum

Du kan gøre pakken til en del af en multirumsløsning ved at tilslutte en Google Chromecast til forstærkeren. Det er supernemt - blot tilslut via det medfølgende AUX kabel til Tangent Ampster BT II og indstil den til AUX kilden, så er du klar til at styre det hele via din telefon, hvor du kan lave de forskellige indstillinger via Google Home appen til enten iPhone eller Android. 

Pakken

  • 1 x Elipson IC6ST indbygningshøjttaler
  • 1 x Tangent Ampster BT II
  • 1 x NorStone Højttalerkabel (10 m rulle)

Anbefalet rumstørrelse: Op til 16 m2.

Mere information
FarveHvid
Trådløs teknologiBluetooth
InputAUX Minijack, Optisk Digital, RCA Analog
MærkeTangent