0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Zappiti Signature UHD 4K HDR10 Medieafspiller

Hurtigt overblik

Flagskibet fra den franske producent, Zappiti Signature netværksafspilleren, er en model i audiofil kvalitet, der er designet til de mest krævende biografgængere og musikelskere.

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

20.999,00 kr

Detaljer

Zappitis Signaturprodukt

Zappiti Signature-netværksafspilleren, som er den franske producents flagskib, er en model i audiofil kvalitet, der er designet til de mest krævende film- og musikelskere. Denne Zappiti Signature-netværksafspiller er ultrakomplet og understøtter Ultra HD 4K-streams ved 60 fps samt HDR10+- og Dolby Vision-standarder for en endnu bedre billedkvalitet. Den nye MagicPixel v3-processor giver endnu mere præcis og detaljeret 4K-opskalering, mens understøttelse af Dolby Atmos- og DTS:X-lydformater til hjemmebiografer samt tabsfri lydfiler i høj opløsning giver en uovertruffen oplevelse med komponenter, der typisk findes i hi-fi-udstyr. 

  • UHD 4K HDR10+ og Dolby Vision
  • Dolby Atmos og DTS:X
  • Dobbelt HDMI-udgang inklusive lyd
  • Afspilning og opskalering af 4K-video

MagicPixel v3

Zappiti Signature netværksaudio-video-afspilleren har det nye Zappiti MagicPixel v3-billedbehandlingssystem. Denne nye version leverer enestående billedkvalitet med fremragende dynamisk rækkevidde, farvetilpasning til videostandard, optimal billednøjagtighed, et kraftfuldt de-interlacing-filter og en kraftfuld 4K UHD-opskaleringsproces. Selv på et 1080p HD-tv eller en HD-projektor er billedet betydeligt bedre end på en konventionel afspiller. Dette skyldes, at Zappiti MagicPixel-teknologien konverterer Ultra HD-videoindhold til ukomprimerede 1080p-streams med 4:4:4:4 farveunderampling af høj kvalitet. Du kan nyde 4K UHD-indhold på dit Full HD 1080p-tv eller din projektor med ca. 30 % højere opløsning end Blu-ray på et 1080p-tv. 

Zappiti Signature netværksafspilleren har en HDMI-udgang for fuld kompatibilitet med native 4K Ultra HD-videofiler med op til 60 billeder pr. sekund. Dens kraftfulde processor er i stand til at afspille de fleste formater, herunder DVD-, Blu-ray- og UHD 4K Blu-ray ISO-filer. Det betyder, at du kan se menuerne på de originale diske og få adgang til bonus- og ekstraindhold. Hvis du derimod ønsker at starte filmen direkte uden advarsler og trailere, er det også muligt. Desuden sikrer understøttelse af "Seamless Branching" (film, der er opdelt i flere filer), at film, især Director's Cut-udgaver, afspilles uden afbrydelser.

HDR10+, VS10 og Dolby Vision

Zappiti Signature Network Player er i stand til at levere en billedkvalitet, der er de bedste 4K Blu-ray-afspillere værdig. Den kan afspille 4K UHD-filer med 60 fps op til 400 Mbps og levere glatte, detaljerede billeder uden komprimering. Den understøtter også Dolby Vision, VS10 og HDR10+ film med bred dynamisk rækkevidde for at sikre maksimal detaljerigdom i både mørke og lyse områder af en scene. Dette gør Zappiti Signature-afspilleren til et ideelt supplement til en 4K-projektor eller et 4K HDR-tv.

På lydsiden kan Zappiti Signature netværksafspilleren også håndtere de fleste formater, både gamle og nye. Den kan især afkode Dolby Atmos- og DTS:X-streams for at give en optimal oplevelse i kombination med en forstærker eller soundbar til hjemmebiografen. Musikfiler kan også afspilles med op til 384 kHz høj opløsning for PCM-streams. DSD 256- og MQA-filer er også inkluderet, så du kan nyde hele dit musikbibliotek. For at sikre optimal afspilning af disse forskellige filer bruger Zappiti Reference en ES9038PRO DAC, en ultra-high-end model, der er udvalgt på grund af sit fremragende signal/støjforhold. Den er desuden forbundet med en XMOSXU216-controller og et præcisionsur med 100 MHz for at begrænse jitter og garantere en mere ren og gennemsigtig lytteoplevelse. Dette sofistikerede konverterkredsløb kan også bruges til at konvertere eksterne kilder via de optiske og koaksiale indgange. 

R-Core

Zappiti Signature Network Player bekræfter sin meget audiofile karakter med en robust strømforsyning, der anvender to R-Core-transformere. Denne teknologi giver en højere effektivitet end standard strømforsyninger og giver en meget ren og stabil strømkilde. Den eksterne magnetfeltinterferens, der genereres af denne type transformer, er også meget mindre end for traditionelle transformere med en lamineret stålkerne. Desuden har R-Core-transformere mindre kapacitiv kobling mellem primær og sekundær (mindre gennemgående støj) end ringformede transformere. De har også en bedre effektivitet end EI-Core-transformere, hvilket maksimerer musikaliteten i Zappiti Signature. 

Disse avancerede strømforsyningskredsløb gør det muligt for Zappiti Signature netværksafspilleren at give seerne en fremragende billedkvalitet uden interferens og støj. Billedet er skarpt og klart med en ekstrem sort dybde, hvilket er særligt interessant ved videoprojektion. På samme måde er lydudgangene fri for støj, hvilket giver mere naturlige klangfarver, perfekt kanalbalance, fremragende lydløshed og en hurtigere og mere dynamisk transient respons. De elektroniske komponenter, der er anvendt i designet af Zappiti Signature, er af høj kvalitet og er nøje udvalgt fra de mest velrenommerede elektronikproducenter.

Zappiti Signature-videoafspilleren er kompatibel med Zappiti Video applikationen, som automatisk organiserer dit bibliotek af film og tv-serier efter kategori. Den giver også en smidig og intuitiv navigation gennem dit videobibliotek ved at vise coveret og en synopsis. Zappiti Video programmet giver dig også mulighed for at filtrere film og tv-serier efter varighed, udgivelsesdato eller alfabetisk rækkefølge. Det er endda muligt at redigere alt direkte fra Zappiti Signature-grænsefladen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, men også fra en tablet eller smartphone (iOS / Android) eller fra en MAC eller PC.

Blandt de andre fordele ved Zappiti Signature netværksafspillerens brugerflade er muligheden for at gruppere og sortere film fra den samme saga efter udgivelsesdato yderst praktisk og komfortabel. En dedikeret lomme for hver filmsamling er derefter tilknyttet gruppen, og du skal blot vælge den for at få adgang til filmene, som derefter vises i en 3D-karrusel. Det er naturligvis også muligt at gruppere filmene manuelt efter dine ønsker, at klassificere dem efter instruktør, skuespiller, oprindelsesland osv.

Dobbelt HDMI

Zappiti Signature netværksafspilleren har to HDMI-udgange. Den første er til tilslutning af et tv, en videoprojektor eller en forstærker til hjemmebiografen. Den overfører billede og lyd. Den anden, med HDMI 1.4-standarden, er dedikeret til lyd og kan tilsluttes til en ældre generation af hjemmebiografforstærkere, som ikke har en 4K HDMI-indgang. Den kan også bruges til at adskille billede og lyd for at opnå bedre video- og lydydelse. Dette skyldes, at HDMI-lydudgangen har et meget stabilt HDMI-ur med høj præcision, hvilket i høj grad reducerer jitter og eliminerer timingfejl. Desuden bliver lydstrømmen på den primære HDMI-udgang automatisk slået fra, når HDMI-lydudgangen bruges, hvilket reducerer enhver interferens mellem de to HDMI-udgange.

Zappiti Signature er udstyret med to interne skuffer til 2,5" eller 3,5" harddiske med en maksimal kapacitet på 40 TB. Takket være de mange USB-porte (3.1 og 2.0 standard) er det muligt at tilføje andre eksterne harddiske. Alt indhold kan deles af Zappiti Signature-afspilleren på alle DLNA-kompatible enheder. Afspilleren har en meget høj datahastighed, hvilket gør det meget nemt at kopiere til og fra enheden samt at streame HD-film til en anden afspiller eller en computer (til fjernvisning).

Zappiti Signature kan afkode de fleste lyd- og videoformater, afspille UHD 4K HDR 10+ og Dolby Vision-strømme samt Dolby Atmos- og DTS:X-lydspor og er den ultimative løsning til effektiv gengivelse af alt dit indhold.

Specifikationer

Design
Processor: Realtek RTD1619
DAC ES9038PRO
XMOSXU216-controller
100 MHz præcisionsklok
To harddiskbåse med plads til op til 40 TB
DSP: Hardwareaccelererede video- og lyd-DSP
Zappiti MagicPixel v3-videoprocessor
Dobbelt R-Core-transformere
384 kHz PCM, MQA og DSD256 kompatibel

Forbindelse
1x HDMI-video 2.0b
1x HDMI 1.4 (kun lyd) guldbelagt
3x USB 2.0
1x USB 3.1
1x USB Type-C
1x optisk indgang
1x koaksial indgang
1x XLR-udgang
1x guldbelagt composite video output (aktiv på samme tid som den digitale video output)
2x RCA-udgange
1x S/PDIF Optisk digital audioudgang
2x koaksiale udgange
1x Gigabit Ethernet-port
Guldbelagte 5G Wi-Fi-stik med aftagelige antenner
1x IR-indgang (til medfølgende infrarød rapport)
1x strømstik

Kilder
Ekstern harddisk (USB)
USB-enheder som f.eks. USB-sticks
Hukommelseskortlæsere (SD, MMC)
Mac, pc og NAS i det lokale netværk
Tilsluttet Zappiti HDR-afspiller
Lokal eller ekstern videostreaming (DLNA)
USB-kabinetter med flere harddiske understøttes.
Hurtig og nem filoverførsel

Internet-browser
Tilslut en computermus og et tastatur, og surf på internettet som på en computer.

Netværksserverprotokol
DLNA: MiniDLNA Server.
SMB-server: Zappiti Share, OpenWRT.
FTP-server: OpenWRT.

Video Codecs
HEVC, H.265, x265 (op til Main10 Level 6.1 High 60p i 4K)
MVC
AVC
MPEG-2
MPEG-4
VC-1
H.264/x.264 (op til 60p i 1080p og 24p/20Mb/s i 4K)
FLV
XVID
DIVX (fra version 4)
AVS
Sorenson Spark L70
VP9 HW (op til 60p i 4K)
Understøttelse af meget høje videohastigheder (op til 400 Mbps i 4K HEVC)

Videofilformater
UHD ISO
3D BD ISO
BD ISO
BDMV
MKV, MKV 3D
MK3D
MPEG-TS, MPEG-PS, MPEG, MPE, MPG,
TS, TP, M2TS
VOB
AVI
MOV
MP4
QT
WebM
DVD-ISO
VIDEO_TS
RMVB
RM
DAT
VOB
3GP
FLV
DAT
AVCHD 2.0 (AVCHD 3D, AVHD Progressive)

Video output-tilstande
Bred vifte af outputopløsninger (op til 4096x2160p).
4K 50/60p kompatibel.
24p biografvisning i ægte 23.976 Hz eller 24.000 Hz afhængigt af kilden med automatisk genkendelse.
HDR10+ og Dolby Vision-kompatibel

Audio Codecs
AC3
DTS MPEG
MP3
ALAC
APE
M4A
AIFF
WAV
VSELP
FLAC
AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2
AMR-NB
OGG (Ogg/Vorbis)
RA_COOK
LPCM, PCM, PCM, ADPCM
FLA
MQA
DSD

Zappiti musik
Afspilning af lydfiler med styring af albumcovervisning (internt eller eksternt i "folder.jpg")
Kædet afspilning
Afspilning af mappeindhold (herunder undermapper)
Gentag titel eller spilleliste
Shuffle-afspilning
Favoritter / udelukkelser
Opret og administrer afspilningslister.
Styr musikken på afspilleren fra din tablet eller smartphone via Zappiti Music Control-appen (iOS/Android)
Mulighed for at vise en fotosekvens for koncerter eller vise bagsiden af albummet eller rulle gennem siderne i et hæfte, der ledsager albummet (via Zappiti Explorer).

Multikanal-hjemmebiograf med flere kanaler
Bitstream og stereo downmix (DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos).
Force SD Audio: Dolby Digital eller DTS downmix-funktion fra HD multikanals lydspor, hvis der er Core-lyd til stede, eller stereo, hvis der ikke er det.

Undertekster
Undertekstformater: SRT (Subrip / ekstern), SUB (MicroDVD) (ekstern), tekst (MKV), SSA/ASS (Substation alpha / MKV, ekstern), VobSub (MP4, MKV, SUB/IDX ekstern), SMI (Sami), IDX, IDX, PGS (UHD ISO, BD ISO, BDMV, M2TS, MKV), DVBSUB (DVB-T, DVB-S, DVB-C)

Muligheder for undertekster
Mulighed for download af undertekster.
Understøttede 3D-undertekster med tilpasning af visningsdybde. Tilpasning af synkronisering, størrelse, farve og kodning.
Ændring af den lodrette position for undertekster, herunder Blu-ray-undertekster (PGS).
Flere eksterne undertekster understøttes.
Tilpas standardundertekster.

Filformater til fotos
JPEG (hardwareafkodning)
PNG
BMP
GIF (afkodning op til 8192x8192 pixels).
Mulighed for musikdiasshow med dynamiske overgange.

Understøttede formateringstyper
FAT16/FAT32 (skrive- og læseadgang)
EXT2/EXT3 (skrive- og læseadgang)
EXT4 (læsning)
NTFS (skrive- og læseadgang)
MAC OS / HFS+ journaliseret (skrive- og læseadgang)
ExFAT (skrive- og læseadgang).

Netværk
Ethernet: 10/100/1000 Mb/s.
Wi-Fi: 8IEEE 802.11a/b/g/n, 802.11AC, 2,4 GHz / 4,900 GHz ~ 5,845 GHz (5,0 GHz ISM-bånd).
Dual Band
Aftagelig ekstern dobbeltantenne med guldbelagte stik og skruer.

Android
Installer og brug flere apps via GooglePlay.
Bemærk venligst! Nogle Android-apps er ikke egnede til brug som fjernbetjening. I dette tilfælde skal du bruge en tilsluttet computermus eller en AirMouse (medfølger ikke).

Spejling af lyd/billede/video
Stream musik og fotos, eller vis hele skærmen på din smartphone eller tablet på din Zappiti-afspiller, der er tilsluttet dit tv.

Netværksafspilning
Speciel optimering af netværksafspilning med forudindlæsning sikrer den bedst mulige netværksafspilningspræstation, der giver en problemfri afspilning af alle understøttede medietyper via SMB-protokollen (herunder UHD-videofiler) via Gigabit Ethernet eller 10/100 Ethernet.

Universelle fjernbetjeninger
Kompatibel med de fleste programmerbare fjernbetjeninger på markedet, herunder Crestron, Control4, RTI, Logitech, Logitech, Pronto osv.

Hvad er der i kassen
IR-fjernbetjening af høj kvalitet (infrarød med baggrundsbelysning)
IR-rapport (infrarød)
HDMI 2.0-kompatibelt kabel med flettet kappe og guldbelagte stik
Wi-Fi-antenner
Ethernet-kabel
Strømkabel

Manual på engelsk

Dimensioner og vægt

Afspillerens dimensioner (BxHxD): 430 x 110 x 343 mm
Spillerens vægt: 7,23 kg 

Yderligere information

Input Coaxial Digital, HDMI ind, Optisk Digital, USB
Smart Home Nej
Trådløs teknologi Wifi
Radiotype Nej
Mærke Zappiti

Relaterede Produkter