0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Zappiti Reference

Hurtigt overblik

Zappiti Reference netværksafspilleren er en topmodel, der er designet til krævende film- og musikelskere. Den ultrakomplette Zappiti Reference netværksafspiller er kompatibel med de fleste lyd- og videofiler og -formater. Den understøtter Ultra HD 4K-streams ved 60 fps samt HDR10+ og Dolby Vision for endnu bedre billedkvalitet.

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

9.999,00 kr

Detaljer

Mediaafspiller i særklasse

Zappiti Reference netværksafspilleren er en topmodel, der er designet til krævende film- og musikelskere. Den ultrakomplette Zappiti Reference netværksafspiller er kompatibel med de fleste lyd- og videofiler og -formater. Den understøtter Ultra HD 4K-streams ved 60 fps samt HDR10+ og Dolby Vision for endnu bedre billedkvalitet. Den nye MagicPixel v3-processor giver endnu mere præcis og detaljeret 4K-opskalering, mens understøttelse af Dolby Atmos- og DTS:X-lydformater til hjemmebiografer samt tabsfri lydfiler i høj opløsning giver en uovertruffen oplevelse med audiofile komponenter i audiofil kvalitet. 

  • UHD 4K HDR10+ og Dolby Vision
  • Dolby Atmos og DTS:X
  • Dobbelt HDMI-udgang inklusive lyd
  • Afspilning og opskalering af 4K-video
  • Audiofilt design

Zappiti MagicPixel v3

Zappiti Reference netværksaudio-video-afspilleren har det nye Zappiti MagicPixel v3-billedbehandlingssystem. Denne nye version leverer enestående billedkvalitet med fremragende dynamisk rækkevidde, video-standard farvemåling, optimal billednøjagtighed, et kraftfuldt deinterlace-filter og en kraftfuld 4K UHD-opskaleringsproces. Selv på et 1080p HD-tv eller en HD-projektor er billedet betydeligt bedre end på en konventionel afspiller. Dette skyldes, at Zappiti MagicPixel-teknologien konverterer Ultra HD-videoindhold til ukomprimerede 1080p-streams med 4:4:4:4 farveunderampling af høj kvalitet. Du kan nyde 4K UHD-indhold på dit Full HD 1080p-tv eller din projektor med ca. 30 % højere opløsning end Blu-ray på et 1080p-tv. 

Zappiti Reference AV Network Player har en HDMI-udgang for fuld kompatibilitet med native 4K Ultra HD-videofiler med op til 60 billeder pr. sekund. Dens kraftfulde processor er i stand til at læse de fleste formater, herunder DVD-, Blu-ray- og UHD 4K Blu-ray ISO-filer. Det betyder, at du kan se menuerne på de originale diske og få adgang til bonus- og ekstraindhold. Hvis du derimod ønsker at starte filmen direkte uden advarsler og trailere, er det også muligt. Desuden sikrer understøttelse af "Seamless Branching" (film, der er opdelt i flere filer), at film, især Director's Cut-udgaver, afspilles uden afbrydelser.

HDR10+ et Dolby Vision

Zappiti Reference netværksafspilleren er i stand til at levere en billedkvalitet, der er de bedste 4K Blu-ray-afspillere værdig. Den kan afspille 4K UHD-filer med 60 fps op til 400 Mbps og levere glatte, detaljerede billeder uden komprimering. Den understøtter også Dolby Vision og HDR10+ film med bred dynamisk rækkevidde for at sikre maksimal detaljerigdom i både mørke og lyse områder af e

n scene. Dette gør Zappiti Reference til en fantastisk tilføjelse til en 4K-projektor eller et 4K HDR-tv.

Dolby Atmos & DTS:X

På lydsiden kan Zappiti Reference netværksafspilleren også håndtere de fleste formater, både gamle og nye. Den kan især afkode Dolby Atmos- og DTS:X-streams for at give en optimal oplevelse i kombination med en forstærker eller soundbar til hjemmebiografen. Musikfiler kan også afspilles med op til 384 kHz høj opløsning for PCM-streams. DSD 256- og MQA-filer er også inkluderet, så du kan nyde hele dit musikbibliotek. For at sikre optimal afspilning af disse forskellige filer bruger Zappiti Reference en ES9038Q2M DAC, en high-end model, der er udvalgt på grund af sit fremragende signal/støjforhold. Den er også forbundet med et præcisionsur for at begrænse jitter og garantere en mere ren og gennemsigtig lytteoplevelse. 

Zappiti Reference netværksafspilleren bekræfter sin audiofile karakter med en solid strømforsyning, der bruger en overdimensioneret toroidal transformer. Den franske producent har valgt den på grund af dens evne til at levere en høj strømstyrke og samtidig bevare et fremragende signal/støjforhold. De forskellige komponenter kan således drage fordel af en stabil og ren strøm for at kunne fungere under optimale forhold. Det gavner både billedet, som er finere og mere detaljeret, og musikken, som er mere gennemsigtig og åben. Desuden anvender Zappiti Reference netværksafspilleren forskellige kredsløb til den analoge og den digitale del, hvilket begrænser interferens. 

Disse avancerede strømforsyningskredsløb gør det muligt for Zappiti Reference netværksafspilleren at give seerne en fremragende billedkvalitet uden interferens og støj. Billedet er skarpt og klart med en ekstrem sort dybde, hvilket er særligt interessant ved videoprojektion. På samme måde er lydudgangene fri for støj, hvilket giver mere naturlige klangfarver, perfekt kanalbalance, fremragende dæmpet kvalitet og en hurtigere og mere dynamisk transient respons. De elektroniske komponenter, der er anvendt i designet af Zappiti Reference, er af høj kvalitet og er nøje udvalgt fra de mest velrenommerede elektronikproducenter.

On-Screen Interface

Zappiti Reference-videoafspilleren er kompatibel med Zappiti Video app'en, som automatisk organiserer dit bibliotek af film og tv-serier efter kategori. Den giver også en smidig og intuitiv navigation i dit videobibliotek ved at vise forsiderne og en synopsis. Zappiti Video programmet giver dig også mulighed for at filtrere film og tv-serier efter varighed, udgivelsesdato eller alfabetisk rækkefølge. Det er endda muligt at redigere alt direkte fra Zappiti Reference-grænsefladen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, men også fra en tablet eller smartphone (iOS / Android) eller fra en MAC eller PC.

Blandt de andre fordele ved Zappiti Reference netværksafspillerens brugerflade er muligheden for at gruppere og sortere film fra den samme saga efter udgivelsesdato yderst praktisk og komfortabel. En dedikeret lomme for hver filmsamling er derefter tilknyttet gruppen, og du skal blot vælge den for at få adgang til filmene, som derefter vises i en 3D-karrusel. Det er naturligvis også muligt at gruppere filmene manuelt efter dine ønsker, at klassificere dem efter instruktør, skuespiller, oprindelsesland osv.

Dobbelt HDMI udgang

Zappiti Reference netværksafspilleren har to HDMI-udgange. Den første er beregnet til tilslutning af et tv, en videoprojektor eller en forstærker til hjemmebiografen. Den overfører billede og lyd. Den anden, med HDMI 1.4-standarden, er dedikeret til lyd og kan tilsluttes til en ældre generation af hjemmebiografforstærkere, som ikke har en 4K HDMI-indgang. Den kan også bruges til at adskille billede og lyd for at opnå bedre video- og lydydelse. Dette skyldes, at HDMI-lydudgangen har et meget stabilt HDMI-ur med høj præcision, hvilket i høj grad reducerer jitter og eliminerer timingfejl. Desuden bliver lydstrømmen på den primære HDMI-udgang automatisk slået fra, når HDMI-lydudgangen bruges, hvilket reducerer enhver interferens mellem de to HDMI-udgange.

Intern og Ekstern Harddisk

Zappiti Reference er udstyret med to interne bays til 2,5" eller 3,5" harddiske med en maksimal kapacitet på 40 TB. Takket være de mange USB-porte (3.1 og 2.0 standard) er det muligt at tilføje andre eksterne harddiske. Alt indhold kan deles af Zappiti Reference på alle DLNA-kompatible enheder. Afspilleren har en meget høj transmissionshastighed, hvilket gør det meget nemt at kopiere fra og til enheden samt at streame HD-film til en anden afspiller eller en computer (til fjernvisning).

Zappiti Reference kan afkode de fleste lyd- og videoformater, afspille UHD 4K HDR 10+ og Dolby Vision-strømme samt Dolby Atmos- og DTS:X-lydspor og er dermed den ultimative løsning til effektiv gengivelse af alt dit indhold.

Specifikationer

Design
Processor: Realtek RTD1619
DAC ES9038Q2M
To pladser til harddiske på op til 40 TB
DSP: Hardwareaccelererede video- og lyd-DSP
Zappiti MagicPixel v3-videoprocessor
Toroidal transformer
PCM 384 kHz, MQA- og DSD256-kompatibel

Forbindelse
1x HDMI-video 2.0b
1x HDMI 1.4 (kun lyd) guldbelagt
3x USB 2.0
1x USB 3.1
1x USB Type-C
1x XLR-udgang
1x guldbelagt composite video output (aktiv samtidig med digital video output)
1x guldbelagt RCA analog lydudgang (aktiv samtidig med den digitale lydudgang)
1x S/PDIF Optisk digital audioudgang
1x guldbelagt koaksial digital audioudgang
1x Gigabit Ethernet-port
Guldbelagte 5G Wi-Fi-stik med aftagelige antenner
1x IR-indgang (til medfølgende infrarød rapport)
1x strømstik

Kilder
Ekstern harddisk (USB)
USB-enheder som f.eks. USB-sticks
Hukommelseskortlæsere (SD, MMC)
Mac, pc og NAS i det lokale netværk
Tilsluttet Zappiti HDR-afspiller
Lokal eller ekstern videostreaming (DLNA)
USB-kabinetter med flere harddiske understøttes.
Hurtig og nem filoverførsel

Internet-browser
Tilslut en computermus og et tastatur, og surf på internettet som på en computer.

Netværksserverprotokol
DLNA: MiniDLNA Server.
SMB-server: Zappiti Share, OpenWRT.
FTP-server: OpenWRT.

Video Codecs
HEVC, H.265, x265 (op til Main10 Level 6.1 High 60p i 4K)
MVC
AVC
MPEG-2
MPEG-4
VC-1
H.264/x.264 (op til 60p i 1080p og 24p/20Mb/s i 4K)
FLV
XVID
DIVX (fra version 4)
AVS
Sorenson Spark L70
VP9 HW (op til 60p i 4K)
Understøttelse af meget høje videohastigheder (op til 400 Mbps i 4K HEVC)

Videofilformater
UHD ISO
3D BD ISO
BD ISO
BDMV
MKV, MKV 3D
MK3D
MPEG-TS, MPEG-PS, MPEG, MPE, MPG,
TS, TP, M2TS
VOB
AVI
MOV
MP4
QT
WebM
DVD-ISO
VIDEO_TS
RMVB
RM
DAT
VOB
3GP
FLV
DAT
AVCHD 2.0 (AVCHD 3D, AVHD Progressive)

Video Output Modes
Bred vifte af outputopløsninger (op til 4096x2160p).
4K 50/60p kompatibel.
24p biografvisning i ægte 23.976 Hz eller 24.000 Hz afhængigt af kilden med automatisk genkendelse.
HDR10+ og Dolby Vision-kompatibel

Audio Codecs
AC3
DTS MPEG
MP3
ALAC
APE
M4A
AIFF
WAV
VSELP
FLAC
AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2
AMR-NB
OGG (Ogg/Vorbis)
RA_COOK
LPCM, PCM, PCM, ADPCM
FLA
MQA
DSD

Zappiti musik
Afspilning af lydfiler med styring af visning af albumcovere (internt eller eksternt i "folder.jpg")
Kædet afspilning
Afspilning af mappeindhold (herunder undermapper)
Gentag titel eller spilleliste
Shuffle-afspilning
Favoritter / udelukkelser
Opret og administrer afspilningslister.
Styr musikken på afspilleren fra din tablet eller smartphone via Zappiti Music Control-appen (iOS/Android)
Mulighed for at vise en fotosekvens for koncerter eller vise bagsiden af albummet eller rulle gennem siderne i et hæfte, der ledsager albummet (via Zappiti Explorer).

Multikanal-hjemmebiograf med flere kanaler
Bitstream og stereo downmix (DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos).
Force SD Audio: Dolby Digital eller DTS downmix-funktion fra HD multikanals lydspor, hvis der er Core-lyd til stede, eller stereo, hvis der ikke er det.

Undertekster
Undertekstformater: SRT (Subrip / ekstern), SUB (MicroDVD) (ekstern), tekst (MKV), SSA/ASS (Substation alpha / MKV, ekstern), VobSub (MP4, MKV, SUB/IDX ekstern), SMI (Sami), IDX, IDX, PGS (UHD ISO, BD ISO, BDMV, M2TS, MKV), DVBSUB (DVB-T, DVB-S, DVB-C)

Muligheder for undertekster
Mulighed for download af undertekster.
Understøttede 3D-undertekster med tilpasning af visningsdybde. Tilpasning af synkronisering, størrelse, farve og kodning.
Ændring af den lodrette position for undertekster, herunder Blu-ray-undertekster (PGS).
Flere eksterne undertekster understøttes.
Tilpas standardundertekster.

Filformater til fotos
JPEG (hardwareafkodning)
PNG
BMP
GIF (afkodning op til 8192x8192 pixels).
Mulighed for musikdiasshow med dynamiske overgange.

Understøttede formateringstyper
FAT16/FAT32 (skrive- og læseadgang)
EXT2/EXT3 (skrive- og læseadgang)
EXT4 (læsning)
NTFS (skrive- og læseadgang)
MAC OS / HFS+ journaliseret (skrive- og læseadgang)
ExFAT (skrive- og læseadgang).

Netværk
Ethernet: 10/100/1000 Mb/s.
Wi-Fi: 8IEEE 802.11a/b/g/n, 802.11AC, 2,4 GHz / 4,900 GHz ~ 5,845 GHz (5,0 GHz ISM-bånd).
Dual Band
Aftagelig ekstern dobbeltantenne med guldbelagte stik og skruer.

Android
Installer og brug flere apps via GooglePlay.
Bemærk venligst! Nogle Android-apps er ikke egnede til brug som fjernbetjening. I dette tilfælde skal du bruge en tilsluttet computermus eller en AirMouse (medfølger ikke).

Spejling af lyd/billede/video
Stream musik og fotos, eller vis hele skærmen på din smartphone eller tablet på din Zappiti-afspiller, der er tilsluttet dit tv.

Netværksafspilning
Speciel optimering af netværksafspilning med forudindlæsning sikrer den bedst mulige netværksafspilningspræstation, der giver mulighed for problemfri afspilning af alle understøttede medietyper via SMB-protokollen (herunder UHD-videofiler) via Gigabit Ethernet eller 10/100 Ethernet.

Universelle fjernbetjeninger
Kompatibel med de fleste programmerbare fjernbetjeninger på markedet, herunder Crestron, Control4, RTI, Logitech, Logitech, Pronto osv.

Hvad er der i kassen
IR-fjernbetjening af høj kvalitet (infrarød med baggrundsbelysning)
IR-rapport (infrarød)
HDMI 2.0-kompatibelt kabel med flettet kappe og guldbelagte stik
Wi-Fi-antenner
Ethernet-kabel
Strømkabel
Hurtigstartvejledning på fransk/engelsk

Dimensioner og vægt
Afspillerens dimensioner (BxHxD): 430 x 110 x 343 mm
Spillerens vægt: 6,7 kg 

Yderligere information

Input Coaxial Digital, HDMI ind, Optisk Digital, RCA Analog, USB
Smart Home Nej
Trådløs teknologi Bluetooth, Wifi
Radiotype Nej
Mærke Zappiti

Relaterede Produkter