0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Zappiti Neo 4K Medieafspiller

Hurtigt overblik

Zappiti Neo netværksafspilleren er en ultrakomplet model, der er kompatibel med de fleste lyd- og videofiler og -formater.

Lagerstatus: Midlertidigt udsolgt

6.499,00 kr

Detaljer

4K Mediaafspiller

Zappiti Neo netværksafspilleren er en ultrakomplet model, der er kompatibel med de fleste lyd- og videofiler og -formater. Den er efterfølgeren til Zappiti Pro 4K HDR-afspilleren og understøtter Ultra HD 4K-streams med 60 fps samt HDR10+- og Dolby Vision-standarder for endnu bedre billedkvalitet. Den nye MagicPixel v3-processor giver en endnu mere præcis og detaljeret 4K-opskalering. Desuden understøtter Zappiti Neo-afspilleren Dolby Atmos- og DTS:X-lydformater til hjemmebiografer samt tabsfri lydfiler i høj opløsning.

  • UHD 4K HDR10+ og Dolby Vision
  • Dolby Atmos og DTS:X
  • Dobbelt HDMI-udgang inklusive lyd
  • Afspilning og opskalering af 4K-video
  • Bred understøttelse af filer

Zappiti MagicPixel v3

Zappiti Neo netværksaudio-video-afspilleren er udstyret med det nye Zappiti MagicPixel v3-billedbehandlingssystem. Denne nye version leverer enestående billedkvalitet med fremragende dynamisk rækkevidde, farvetilpasning til videostandard, optimal billednøjagtighed, et kraftfuldt de-interlacing-filter og en kraftfuld 4K UHD-opskaleringsproces. Selv på et 1080p HD-tv eller en HD-projektor er billedet betydeligt bedre end på en konventionel afspiller. Dette skyldes, at Zappiti MagicPixel-teknologien konverterer Ultra HD-videoindhold til ukomprimerede 1080p-streams med 4:4:4:4 farveunderampling af høj kvalitet. Du kan nyde 4K UHD-indhold på dit Full HD 1080p-tv eller din projektor med ca. 30 % højere opløsning end Blu-ray på et 1080p-tv.

Zappiti Neo AV Network Player har en HDMI-udgang for fuld kompatibilitet med native 4K Ultra HD-videofiler med op til 60 billeder pr. sekund. Dens kraftfulde processor er i stand til at afspille de fleste formater, herunder DVD-, Blu-ray- og UHD 4K Blu-ray ISO-filer. Det betyder, at du kan se menuerne på de originale diske og få adgang til bonus- og ekstraindhold. Hvis du derimod ønsker at starte filmen direkte uden advarsler og trailere, er det også muligt. Desuden sikrer understøttelse af "Seamless Branching" (film, der er opdelt i flere filer), at film, især Director's Cut-udgaver, afspilles uden afbrydelser.

HDR10+ og Dolby Vision 

Zappiti Neo Network Player er i stand til at levere en billedkvalitet, der er de bedste 4K Blu-ray-afspillere værdig. Den kan afspille 4K UHD-filer med 60 fps op til 400 Mbps og levere glatte, detaljerede billeder uden komprimering. Den understøtter også Dolby Vision og HDR10+ film med bred dynamisk rækkevidde for at sikre maksimal detaljerigdom i både mørke og lyse områder af en scene. Dette gør Zappiti Neo-afspilleren til en fantastisk tilføjelse til en 4K-projektor eller et 4K HDR-tv. 

Dolby Atmos og DTS:X

På lydsiden er Zappiti Neo netværksafspilleren også i stand til at håndtere de fleste formater, både gamle og nye. Den kan især afkode Dolby Atmos- og DTS:X-streams for at give en optimal oplevelse i kombination med en forstærker eller soundbar til hjemmebiografen. Musikfiler kan også afspilles med en høj opløsning på 174 kHz for PCM-streams. DSD- og MQA-filer er også inkluderet, så du kan nyde hele dit musikbibliotek. 

Zappiti Neo videoafspilleren er kompatibel med Zappiti Video programmet, som automatisk organiserer dit bibliotek af film og tv-serier efter kategori. Den giver også en smidig og intuitiv navigation i dit videobibliotek ved at vise forsiderne og en synopsis. Zappiti Video programmet giver dig også mulighed for at filtrere film og tv-serier efter varighed, udgivelsesdato eller alfabetisk rækkefølge. Det er endda muligt at redigere alt direkte fra Zappiti Neo-interfacet ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, men også fra en tablet eller smartphone (iOS / Android) eller fra en MAC eller PC.

Blandt de andre fordele ved Zappiti Neo netværksafspillerens brugerflade er muligheden for at gruppere og sortere film fra den samme saga efter udgivelsesdato yderst praktisk og komfortabel. Et dedikeret cover for hver filmsamling er derefter knyttet til gruppen, og du skal blot vælge det for at få adgang til filmene, som derefter vises i en 3D-karrusel. Det er naturligvis også muligt at gruppere filmene manuelt efter dine ønsker, at klassificere dem efter instruktør, skuespiller, oprindelsesland osv. 

Dobbelt HDMI

Zappiti Neo AV-netværksafspilleren har to HDMI-udgange. Den første er til tilslutning af et tv, en videoprojektor eller en forstærker til hjemmebiografen. Den overfører billede og lyd. Den anden, med HDMI 1.4-standarden, er dedikeret til lyd og kan tilsluttes til en ældre generation af hjemmebiografforstærkere, som ikke har en 4K HDMI-indgang. Den kan også bruges til at adskille billede og lyd for at opnå bedre video- og lydydelse. Dette skyldes, at HDMI-lydudgangen har et meget stabilt HDMI-ur med høj præcision, hvilket i høj grad reducerer jitter og eliminerer timingfejl. Desuden bliver lydstrømmen på den primære HDMI-udgang automatisk slået fra, når HDMI-lydudgangen bruges, hvilket reducerer enhver interferens mellem de to HDMI-udgange.

Zappiti Neo er udstyret med et internt rum til 2,5" eller 3,5" harddiske med en maksimal kapacitet på 20 TB. Takket være de mange USB-porte (3.1 og 2.0 standard) er det muligt at tilføje andre eksterne harddiske. Alt indhold kan deles af Zappiti Neo-afspilleren på alle DLNA-kompatible enheder. Afspilleren har en meget høj overførselshastighed, hvilket gør det meget lettere at kopiere fra og til enheden samt at streame HD-film til en anden afspiller eller en computer (til fjernvisning).

Zappiti Neo kan afkode de fleste lyd- og videoformater, afspille UHD 4K HDR 10+- og Dolby Vision-strømme samt Dolby Atmos- og DTS:X-lydspor og er den ultimative løsning til effektiv gengivelse af alt dit indhold.

Specifikationer

Design
Processor: Realtek RTD1619.
Rack til harddiske på op til 20 TB
DSP: Hardware-accelererede video- og lyd-DSP
Zappiti MagicPixel v3-videoprocessor

Forbindelse
1x HDMI-video 2.0b
1x HDMI 1.4 (kun lyd) guldbelagt
2x USB 2.0
1x USB 3.1
1x USB Type-C
1x guldbelagt composite video output (aktiv på samme tid som den digitale video output)
1x guldbelagt RCA analog lydudgang (aktiv samtidig med den digitale lydudgang)
1x S/PDIF Optisk digital audioudgang
1x guldbelagt koaksial digital audioudgang
1x Gigabit Ethernet-port
Guldbelagte 5G Wi-Fi-stik med aftagelige antenner
1x IR-indgang (til medfølgende infrarød rapport)
1x strømstik

Kilder
Ekstern harddisk (USB)
USB-enheder som f.eks. USB-sticks
Hukommelseskortlæsere (SD, MMC)
Mac, pc og NAS i det lokale netværk
Tilsluttet Zappiti HDR-afspiller
Lokal eller ekstern videostreaming (DLNA)
USB-kabinetter med flere harddiske understøttes.
Hurtig og nem filoverførsel

Internet-browser
Tilslut en computermus og et tastatur, og surf på internettet som på en computer.

Netværksserverprotokol
DLNA: MiniDLNA Server.
SMB-server: Zappiti Share, OpenWRT.
FTP-server: OpenWRT.

Video Codecs
HEVC, H.265, x265 (op til Main10 Level 6.1 High 60p i 4K)
MVC
AVC
MPEG-2
MPEG-4
VC-1
H.264/x.264 (op til 60p i 1080p og 24p/20Mb/s i 4K)
FLV
XVID
DIVX (fra version 4)
AVS
Sorenson Spark L70
VP9 HW (op til 60p i 4K)
Understøttelse af meget høje videohastigheder (op til 400 Mbps i 4K HEVC)

Videofilformater
UHD ISO
3D BD ISO
BD ISO
BDMV
MKV, MKV 3D
MK3D
MPEG-TS, MPEG-PS, MPEG, MPE, MPG,
TS, TP, M2TS
VOB
AVI
MOV
MP4
QT
WebM
DVD-ISO
VIDEO_TS
RMVB
RM
DAT
VOB
3GP
FLV
DAT
AVCHD 2.0 (AVCHD 3D, AVHD Progressive)

Video Output Modes
Bred vifte af outputopløsninger (op til 4096x2160p).
4K 50/60p kompatibel.
24p biografvisning i ægte 23.976 Hz eller 24.000 Hz afhængigt af kilden med automatisk genkendelse.
HDR10+ og Dolby Vision-kompatibel

Audio Codecs
AC3
DTS MPEG
MP3
ALAC
APE
M4A
AIFF
WAV
VSELP
FLAC
AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2
AMR-NB
OGG (Ogg/Vorbis)
RA_COOK
LPCM, PCM, PCM, ADPCM
FLA
MQA
DSD

Zappiti musik
Afspilning af lydfiler med styring af albumcovervisning (internt eller eksternt i "folder.jpg")
Kædet afspilning
Afspilning af mappeindhold (herunder undermapper)
Gentag titel eller spilleliste
Shuffle-afspilning
Favoritter / udelukkelser
Opret og administrer afspilningslister.
Styr musikken på afspilleren fra din tablet eller smartphone via Zappiti Music Control-appen (iOS/Android)
Mulighed for at vise en fotosekvens for koncerter eller vise bagsiden af albummet eller rulle gennem siderne i et hæfte, der ledsager albummet (via Zappiti Explorer).

Multikanal-hjemmebiograf med flere kanaler
Bitstream og stereo downmix (DTS, DTS-HD MA, DTS-HD HRA, DTS:X, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos).
Force SD Audio: Dolby Digital eller DTS downmix-funktion fra HD multikanals lydspor, hvis der er Core-lyd til stede, eller stereo, hvis der ikke er det.

Undertekster
Undertekstformater: SRT (Subrip / ekstern), SUB (MicroDVD) (ekstern), tekst (MKV), SSA/ASS (Substation alpha / MKV, ekstern), VobSub (MP4, MKV, SUB/IDX ekstern), SMI (Sami), IDX, IDX, PGS (UHD ISO, BD ISO, BDMV, M2TS, MKV), DVBSUB (DVB-T, DVB-S, DVB-C)

Muligheder for undertekster
Mulighed for download af undertekster.
Understøttede 3D-undertekster med tilpasning af visningsdybde. Tilpasning af synkronisering, størrelse, farve og kodning.
Ændring af den lodrette position for undertekster, herunder Blu-ray-undertekster (PGS).
Flere eksterne undertekster understøttes.
Tilpas standardundertekster. 

Filformater til fotos
JPEG (hardwareafkodning)
PNG
BMP
GIF (afkodning op til 8192x8192 pixels).
Mulighed for musikdiasshow med dynamiske overgange.

Understøttede formateringstyper
FAT16/FAT32 (skrive- og læseadgang)
EXT2/EXT3 (skrive- og læseadgang)
EXT4 (læsning)
NTFS (skrive- og læseadgang)
MAC OS / HFS+ journaliseret (skrive- og læseadgang)
ExFAT (skrive- og læseadgang).

Netværk
Ethernet: 10/100/1000 Mb/s.
Wi-Fi: 8IEEE 802.11a/b/g/n, 802.11AC, 2,4 GHz / 4,900 GHz ~ 5,845 GHz (5,0 GHz ISM-bånd).
Dual Band
Aftagelig ekstern dobbeltantenne med guldbelagte stik og skruer.

Android
Installer og brug flere apps via GooglePlay.
Bemærk venligst! Nogle Android-apps er ikke egnede til brug som fjernbetjening. I dette tilfælde skal du bruge en tilsluttet computermus eller en AirMouse (medfølger ikke).

Spejling af lyd/billede/video
Stream musik og fotos, eller vis hele skærmen på din smartphone eller tablet på din Zappiti-afspiller, der er tilsluttet dit tv.

Netværksafspilning
Speciel optimering af netværksafspilning med forudindlæsning sikrer den bedst mulige netværksafspilningspræstation, der giver mulighed for problemfri afspilning af alle understøttede medietyper via SMB-protokollen (herunder UHD-videofiler) via Gigabit Ethernet eller 10/100 Ethernet.

Universelle fjernbetjeninger
Kompatibel med de fleste programmerbare fjernbetjeninger på markedet, herunder Crestron, Control4, RTI, Logitech, Logitech, Pronto osv.

Hvad er der i kassen
IR-fjernbetjening af høj kvalitet (infrarød med baggrundsbelysning)
IR-rapport (infrarød)
HDMI 2.0-kompatibelt kabel med flettet kappe og guldbelagte stik
Wi-Fi-antenner
Ethernet-kabel
Strømkabel

Manual på Engelsk

Dimensioner og vægt

Afspillerens dimensioner (BxHxD): 430 x 80 x 285 mm
Spillerens vægt: 3,9 kg

Yderligere information

Input HDMI ind
Smart Home Nej
Trådløs teknologi Nej
Radiotype Nej
Mærke Zappiti

Relaterede Produkter