0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Xgimi MoGo Pro+ 300LM Full HD Projektor med Android TV

Hurtigt overblik

Xgimi MoGo Pro+ er en bærbar projektor, der er i stand til at vise et stort billede fra 76 cm til 2,55 m eller mere i Full HD 1080p.

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

5.099,00 kr

Detaljer

MoGo Pro+ Projektor

Xgimi MoGo Pro+ er en bærbar projektor, der kan vise et stort billede fra 76 cm til 2,55 m diagonal eller mere i Full HD 1080p. Xgimi MoGo Pro+-projektoren har et batteri, der giver op til 4 timers batterilevetid, så den kan tages med overalt, uanset om det er på ferie, på kontoret eller fra rum til rum i huset. Den er udstyret med Android TV 9.0-operativsystemet, som giver adgang til en lang række video-on-demand-tjenester (Prime Video, Rakuten TV osv.), men også til stemmestyring med Google Assistant. Den integrerede Chromecast giver dig også mulighed for trådløst at duplikere det billede, der vises af en smartphone, så du kan nyde det på en storskærm. Endelig understøtter dens HDMI-indgang videostrømme op til 4K UHD. 

  • Genopladeligt batteri (4 timers drift)
  • Full HD 1080p-skærm
  • Videostreaming-tjenester
  • LED-lys
  • Google Assistant
  • Harman Kardon-lydsystem

Genopladeligt Batteri

Xgimi MoGo Pro+ miniprojektoren nyder godt af mærkets ekspertise i at designe projektorer, der er både kraftfulde og kompakte. Med en højde på kun 14 cm er Xgimi MoGo Pro+ en ultrakompakt projektor, der er specielt designet til at være let at transportere og give dig mulighed for at nyde dine film og serier, uanset hvor du er på farten. Det indbyggede genopladelige batteri giver op til 4 timers videoprojektion og gør det muligt at placere Xgimi MoGo Pro+ hvor som helst i huset eller i haven. Det gør den ideel til udendørs scener på varme sommernætter. Ved længere sessioner kan dette batteri hurtigt genoplades mellem filmene, eller Xgimi MoGo Pro+ kan forblive konstant tændt. 

Xgimi MoGo Pro+ pico projektoren har en DLP-matrix, der kan vise Full HD-billeder med en opløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket er 225 % skarpere end traditionelle 720p projektorer. Matrixen på denne projektor kan også vise 3D-video og er kompatibel med videostreams op til 4K UHD. I sidstnævnte tilfælde skalerer Xgimi MoGo Pro+-projektoren disse 4K UHD-streams til Full HD 1080p (nedskalering). Xgimi MoGo Pro+ picoprojektoren er i stand til at opretholde denne billedkvalitet ved en billeddiagonal på mellem 76 cm og 2,55 meter. Denne store fleksibilitet sikrer, at du kan finde den perfekte billedstørrelse til din skærm, væg eller dit projektionsrum.

Denne miniprojektor er meget nem at bruge og har et automatisk fokuseringssystem, der garanterer et perfekt klart billede til enhver tid. Den har også en automatisk keystone-korrektion, der korrigerer billedforvrængninger, når projektoren ikke er helt på linje med skærmen. Xgimi MoGo Pro+ miniatureprojektoren projiceres af en LED-lampe med en lysstyrke på 300 ANSI-lumens. Denne LED-teknologi har den fordel, at den har en meget lang levetid på 30.000 timer. Det svarer til over 27 års brug med 3 timers fremvisning om dagen.

Google Assistant & Google TV

Xgimi MoGo Pro+ miniatureprojektoren er meget intuitiv at bruge takket være kontrolgrænsefladen på toppen, den infrarøde fjernbetjening og integrationen af Google Assistant. Du skal bare sige, hvad du vil have, og så gør Xgimi MoGo Pro+ det. Det kan f.eks. være for at ændre lyden eller starte et program. Takket være integrationen af Android TV og WiFi kan Xgimi MoGo Pro+-projektoren modtage mere end 5.000 applikationer, herunder mange VOD-tjenester som Amazon Prime Video og Youtube. 

Xgimi MoGo Pro+-projektoren er også kompatibel med Google Chromecast, så du trådløst kan gengive skærmen fra en smartphone eller tablet og nyde alt dit indhold på en storskærm. 

Selvfølgelig har Xgimi MoGo Pro+ miniatureprojektoren også en USB-indgang med medieafspiller og en 4K UHD-kompatibel HDMI-indgang til tilslutning af enhver anden kilde som f.eks. en computer, Blu-ray-afspiller, spilkonsol osv.

Bluetooth

Xgimi MoGo Pro+ er udstyret med en lydsektion, der er designet og udviklet af Harman Kardon. Denne bruger to 3-watt-højttalere på forsiden af projektoren for at sikre en bred lydspredning. Xgimi MoGo Pro+-projektoren kan derfor afspille lyden fra de film og serier, der vises, samt musik, der er gemt på et USB-stik, uden at der er behov for et eksternt lydsystem. Den er derfor fuldstændig uafhængig. Projektoren kan også bruges som en simpel Bluetooth-højttaler uden at udsende et billede. Det er også muligt at tilslutte en kablet kilde takket være en minijack 3,5 mm-indgang.

Den bærbare Xgimi MoGo Pro+-projektor er kompakt og let, batteri- eller netdrevet, har et HDMI-stik og adgang til en lang række streamingtjenester, og den er nem at bruge og giver et fantastisk billede. LED-lampen er et stort aktiv, både på grund af dens lang levetid og den hurtige opstart, som den giver mulighed for.

Specifikationer

Design
ABS-chassis, integreret vippestativ
CPU: AMLOGIC T950X2
Grafikprocessor (GPU): MaliG31
2 GB RAM
16 GB intern hukommelse

Funktioner
WiFi
Google Chromecast
Integreret Google Assistant
Android TV 9.0
Kompatibel med Amazon Prime Video, Youtube osv.
Medieafspiller
Lydsystem udviklet af Harman Kardon
To 3-watt-højttalere på forsiden af projektoren
Bluetooth-modtager

Billede
Skærmteknologi: DLP
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel (Full HD 1080p)
Maksimal kompatibel opløsning: 4K UHD
Lysstyrke: 300 ANSI lm
Nødvendigt formatforhold: 16:9
Fokus: Automatisk
Størrelse af projiceret billede: 0,76 til 2,55 m

Lyd
Harman Kardon-lydsystem
Effekt: 2 x 3 watt

Lampe
Lampetype: LED
Levetid: 30.000 timer

Forbindelser
1x HDMI
1x USB-indgang
1x 3,5 mm hovedtelefonudgang
1x strømindgang

Strømforsyning
Genopladeligt batteri eller netstrøm
10.400 mAh batteri
Batterilevetid: 2 til 4 timer (video)
Akustisk støjniveau: <30 dB
Strømforbrug: 65 watt

Generelt
Mål (BxHxD): 105 x 146 x 94,5 mm
Vægt: 0,90 kg

Indhold af kassen
Strømkabel x 1
Bluetooth-fjernbetjening x 1
Brugervejledning x 1 (på engelsk)

Yderligere information

Opløsning 1920 x 1080 (Full HD)
Input HDMI ind
Skærm Format 16:9
Trådløs teknologi Android TV, Bluetooth, Google Chromecast
Smart Home Google Assistant
Mærke Xgimi

Relaterede Produkter