0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Xgimi Halo 800LM FullHD Portable Projektor

Hurtigt overblik

Android TV Projektor - bærbar og med utroligt skarps lys. 

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

6.299,00 kr

Detaljer

Bærbar Projektor med Android TV 

Xgimi Halo er en bærbar projektor, der kan vise et stort billede fra 76 cm til 7,76 m i Full HD 1080p, 3D og endda HDR. Xgimi Halo-projektoren har et batteri, der giver op til 4 timers batterilevetid, så den kan tages med overalt, uanset om det er på ferie, på kontoret eller fra rum til rum i huset. Den integrerer Android-operativsystemet og giver adgang til en lang række video-on-demand-tjenester (Prime Video, Rakuten TV osv.), men den kan også styres med stemmen ved hjælp af Google Assistant. Endelig understøtter dens HDMI-indgang videostrømme op til 4K UHD. 

  • Genopladeligt batteri (4 timers drift)
  • Full HD 1080p-skærm
  • Aktiv 3D og HDR
  • Videostreaming-tjenester
  • LED-lys
  • Google Assistant

Genopladeligt Batteri

Xgimi Halo mini projektoren nyder godt af mærkets ekspertise i at designe projektorer, der er både kraftfulde og kompakte. Med en højde på kun 17 cm er denne Xgimi Halo-projektor en ultrakompakt model, der er specielt designet til let at kunne transporteres og give dig mulighed for at nyde dine film og serier, uanset hvor du er på farten. Det indbyggede genopladelige batteri giver op til 4 timers videoprojektion og gør det muligt at placere Xgimi Halo-projektoren hvor som helst i huset eller haven. Det gør den ideel til udendørs scener på varme sommernætter. Ved længere sessioner kan batteriet hurtigt genoplades mellem filmene, eller Xgimi Halo-projektoren kan forblive konstant tændt. 

Full HD 1080p, 3D active, HDR

Xgimi Halo pico projektoren har en DLP-matrix, der kan vise Full HD-billeder med en opløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket er 225 % skarpere end traditionelle 720p-projektorer. Matrixen på denne projektor kan også vise videoer i aktiv 3D og er kompatibel med videostreams op til 4K UHD. I sidstnævnte tilfælde opjusterer Xgimi Halo-projektoren disse 4K UHD-streams til Full HD 1080p. Understøttelse af HDR-teknologi gør det muligt for denne projektor at vise maksimale detaljer i både mørke og lyse områder af en scene. Xgimi Halo pico projektoren er i stand til at opretholde denne billedkvalitet ved en billeddiagonal på mellem 76 cm og 7,76 meter. Denne store fleksibilitet sikrer, at du kan finde den perfekte billedstørrelse til din skærm, væg eller dit projektionsrum.

Denne miniprojektor er meget nem at bruge og har et autofokussystem, der sikrer et helt klart billede til enhver tid. Projektionen af Xgimi Halo miniatureprojektoren er sikret af en LED-lampe med en meget høj lysstyrke på 600 til 800 ANSI-lumens, hvilket garanterer et billede med høj kontrast, selv i et lyst miljø. Denne LED-teknologi har den ekstra fordel, at den har en meget lang levetid på 30.000 timer. Det svarer til mere end 27 års brug, baseret på 3 timers fremvisning om dagen.

Google Assistant & Streaming

Xgimi Halo miniatureprojektoren er meget intuitiv at bruge takket være kontrolgrænsefladen på toppen, den infrarøde fjernbetjening og integrationen af Google Assistant. Du skal blot nævne din anmodning mundtligt, og Xgimi Halo-projektoren vil udføre den. Det kan f.eks. være for at ændre lyden eller starte et program. Takket være integrationen af Android TV og WiFi kan Xgimi Halo-projektoren modtage mere end 5.000 applikationer, herunder mange VOD-tjenester som Amazon Prime Video og Youtube. Xgimi Halo pico projektoren er også kompatibel med Google Chromecast, så du kan udvide skærmen på en smartphone eller tablet og nyde alt dit indhold på en storskærm. Selvfølgelig har Xgimi Halo miniatureprojektoren også en USB-indgang med medieafspiller og en 4K UHD-kompatibel HDMI-indgang til at tilslutte den til enhver anden kilde som f.eks. en computer, Blu-ray-afspiller, spilkonsol osv.

Harmon Kardon Lyd

Xgimi Halo er udstyret med en lydsektion, der er designet og udviklet af Harman Kardon. Denne bruger to 5-watt-højttalere på forsiden af projektoren for at sikre en bred lydspredning. Xgimi Halo-projektoren kan således udsende lyden fra de film og serier, der vises, samt musik, der er gemt på et USB-stik, uden at det er nødvendigt at bruge et eksternt lydsystem. Den er derfor fuldstændig uafhængig. Xgimi Halo kan også bruges som en simpel Bluetooth-højttaler uden at udsende billeder for at spare på batteriet. Det er også muligt at tilslutte en kablet kilde takket være en minijack 3,5 mm-indgang.

Den bærbare Xgimi Halo-projektor er kompakt og let, batteri- eller netdrevet, har et HDMI-stik og adgang til en lang række streamingtjenester, og den er nem at bruge og leverer et fantastisk billede. LED-lampen er et stort aktiv, både på grund af dens levetid og den hurtige opstart, som den giver mulighed for.

Specifikationer

Design
ABS-chassis
MaliG31-processor
2 GB RAM
16 GB intern hukommelse
Android 9.0

Funktioner
WiFi
Google Chromecast
Integreret Google Assistant
Android TV
Kompatibel med Amazon Prime Video, Youtube osv.
Medieafspiller
Lydsystem udviklet af Harman Kardon
To 5-watt-højttalere på forsiden af projektoren
Bluetooth-modtager

Billede
Skærmteknologi: DLP
Skærmopløsning: 1920 x 1080 pixel (Full HD 1080p)
Max. kompatibel opløsning: 4K UHD
HDR-kompatibel
Lysstyrke: 600 til 800 ANSI lm
Nødvendigt formatforhold: 16:9
Fokus: automatisk
Størrelse af projiceret billede: 0,76 til 7,76 m

Lampe
Lampetype: LED
Levetid: 30.000 timer

Forbindelse
1x HDMI
1x usb-indgang
1x 3,5 mm minijack-indgang
1x strømindgang

Strømforsyning
Genopladeligt batteri eller netstrøm
10.400 mAh batteri
4 timers batterilevetid (video)

Generelt
Mål (BxHxD): 113,5 x 171,5 x 145 mm
Vægt: 1,6 kg

Yderligere information

Opløsning 854 x 400, 1920 x 1080 (Full HD)
Input HDMI ind
Skærm Format 16:9
Trådløs teknologi Android TV
Smart Home Google Assistant
Mærke Xgimi

Relaterede Produkter