Sort satin

NorStone Esse Hifi Møbel Satin Sort

Egetræ

NorStone Khalm 140 TV Møbel Eg/Hvid

NorStone Khalm 140 TV Møbel Sort

NorStone Khalm 140 er ekstra bredt stilrent TV møbel, som fås i fem forskellige farver. Der er mulighed for at betjene de fleste apparater gennem lågen.
På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
3.999,00 kr

Elegant TV-Møbel til Store Skærme

NorStone Khalm 140 er storebror til NorStones bedst sælgende TV-møbel NorStone Khalm 100. Det er, som navnet antyder, 40 cm bredere og derved anvendeligt til større skærme.  Møblet kombinerer flot design med et utal af muligheder til en mere end rimelig pris.

Stående eller væghængt

NorStone Khalm kan bruges på gulvet med sine forkromede ben eller vægmonteret takket være dets integrerede beslag - begge ting følger selvfølgelig med i pakken. 

Flere Farver

Khalm møblet findes i fem forskellige farver. Sort, hvid og grå er alle fremstillet med glasplade øverst. Dertil fås en hvid version med en plade i egetræsfinish og en sort version med en topplade i valnøddefinish.

Et rigtigt TV-Møbel

NorStone Khalm byder på en dejlig lasteevne oget ekstra stort rum til en forstærker, en Blu-ray / DVD-afspiller, en spillekonsol eller en tv-dekoder. Alle kan gemmes væk bag den stilfulde glas front, som let kan åbnes med et tryk. De fleste enheder vil endda kunne betjenes gennem glasset i fronten via fjernbetjeningn. 

Features
Vægt: 37/41 kg
Maks belastning ved vægmontering: 35 kg ovenpå + 15 kg indeni
Maks belastning stående: 50 kg ovenpå + 20 kg indeni
Udvendige mål: 1400 x 483 x 520 mm
Indvendige mål: 1300 x 200 x 420 mm

NorStone Khalm 140

Mere information
Farve Sort
Højde (cm) 48
Mærke NorStone
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!