Sort

NorStone Khalm 100 TV-Møbel Sort

Sort

NorStone Esse TV AV Møbel Sort

NorStone Khalm 100 TV-Møbel Hvid

Super elegant TV-møbel, som leveres både med ben og beslag til montering på væg. Fås i fem forskellige farver. Flere kan med fordel sættes sammen.
På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
2.795,00 kr

Elegant TV-Møbel 

NorStone Khalm er NorStones bedst sælgende TV-møbel i Skandinavien og det er med god grund. Møblet kombinerer flot design med et utal af muligheder til en mere end rimelig pris.  

Stående eller væghængt

NorStone Khalm kan bruges på gulvet med sine forkromede ben eller vægmonteret takket være dets integrerede beslag - begge ting følger selvfølgelig med i pakken. Møblet kan bruges alene eller flere kan sættes sammen, hvis man ønsker en bredere løsning. Hver Khalm 100 måler 100 cm i bredden. 

Flere Farver

Khalm møblet findes i fem forskellige farver. Sort, hvid og grå er alle fremstillet med glasplade øverst. Dertil fås en hvid version med en plade i egetræsfinish og en sort version med en topplade i valnøddefinish. 

Et rigtigt TV-Møbel

NorStone Khalm byder på en dejlig lasteevne og stort rum til en forstærker, en Blu-ray / DVD-afspiller, en spillekonsol eller en tv-dekoder. Alle kan gemmes væk bag den stilfulde glas front, som let kan åbnes med et tryk. De fleste enheder vil endda kunne betjenes gennem glasset i fronten via fjernbetjeningn, så man ikke behøver at åbne lågen. 

Features

  • Vægt: 28/26 kg
  • Maks belastning ved vægmontering: 35 kg ovenpå + 15 kg indeni
  • Maks belastning stående: 50 kg ovenpå + 20 kg indeni
  • Udvendige mål: 1000 x 483 x 520 mm
  • Indvendige mål: 900 x 200 x 420 mm

NorStone Khalm 100

Mere information
Farve Hvid
Højde (cm) 48
Mærke NorStone
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!