Sort

FiiO KA3 DAC og Hovedtelefonforstærker

Sort

Fiio K5 Pro ESS Hovedtelefonforstærker

Teac UD-505-X USB DAC - Hovedtelefonforstærker

TEAC DAC og hovedtelefonforstærker fra TEACs reference serie af hifi produkter i højeste kvalitet. 

På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
Kun %1 tilbage
Ned til 11.049,00 kr

DAC og Hovedtelefonforstærker fra TEACs HiFi Serie

Teac's 505 serie har i mange år været blandet favoritterne hos hififolket. Serien består af både netværksprodukter, forstærkere og som her DAC/hovedtelefonforstærker. 

 • Hi-Res-lydafspilning med understøttelse af DSD512 (22,5 MHz) og PCM 768kHz/32bit PCM
 • En ESS Technology ES9038Q2M-konverter til hver venstre og højre kanal
 • Dobbelt on-board clocks til 44,1kHz og 48kHz frekvenser
 • 7 typer af digitale PCM-filtre
 • Opkonvertering op til 24,5 MHz DSD og 384 kHz/32bit PCM
 • 10MHz ekstern clockindgang
 • Bluetooth®-modtager med understøttelse af LDAC™, Qualcomm® aptX™ HD, AAC og SBC
 • Originalt TEAC-HCLD2 forstærket udgangsbufferkredsløb med forbedret strømstyrke
 • Design med dobbelt monauralt kredsløb
 • Dobbelte toroidalkerne-strømtransformere til hver kanal
 • TEAC-QVCS quad volumenkontrolsystem
 • 4,4 mm 5-poligt Pentaconn*1-stik og dobbelte 1/4" (6,3 mm) TRS-stik til balanceret og aktiv jordforbindelse
 • OLED-display
 • Nyudviklet "Stressless Foot"-design med tre støttepunkter
 • Semi-floating design Toppanel
 • Bulk Pet*2 USB-overførselsteknologi med fire overførselstilstande til forskellige lydkarakterer
 • Gratis TEAC HR Audio Player til Windows/Mac

ESS Technology ES9038 Q2M DAC - understøtter opløsninger på op til 22,5 MHz DSD og 768 kHz/32bit PCM

Vi har anvendt en DAC-chip, som er en afgørende komponent for digital lyd, i hver af stereokanalerne. ESS Technology ES9038Q2M SABRE32 Reference DAC'en, som vi bruger, har et godt ry på markedet for high-end audio. Ved hjælp af 32-bit HyperStream® II DAC-arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator, som er ESS originale teknologier, opnås et fremragende dynamisk område og lineariteten øges i D/A-konverteringen. Resultatet er klar og præcis lydafspilning med overlegen.

Design med dobbelt monauralt kredsløb og fuldt balanceret design

Der anvendes en dobbelt monaural kredsløbskonfiguration overalt, lige fra strømforsyningen (inklusive strømtransformatorer) til D/A-konverterne i den digitale sektion og det analoge udgangstrin. Fra de højtydende D/A-konvertere til de massive toroidalkerne-strømtransformere er hvert element konfigureret til behandling af en enkelt kanal. Dette forhindrer gensidige interferensvirkninger, samtidig med at der reproduceres en rig akustisk udtryksfuldhed. Desuden behandles de analoge lydsignaler fra både venstre og højre kanal i fuld balanceret tilstand kort efter D/A-konverterne hele vejen til udgangsterminalen, hvilket bidrager til et forbedret S/N-forhold og et udvidet dynamisk område.
Dette gør det muligt at behandle og formidle den fantastiske følelse af luft, som Hi-Res-formater besidder, uden tab.

In addition to conventional SBC and AAC codecs, the UD-505-X also supports LDAC™ (24bit/96kHz Hi-Res audio transmission), and Qualcomm® aptX™ HD, a codec that uses 24bit/48kHz format transmission. These allow you to playback playlists on your smartphone and tablet wirelessly.

To indbyggede "clocks" til 44,1kHz og 48kHz og en ekstern clockindgang

I stedet for at referere til et ustabilt og støjende PC-ur under USB-lydafspilning genereres et mere nøjagtigt og indbygget ur af en krystaloscillator i audiokvalitet med høj præcision og lav fase-støj til asynkron USB-overførselstilstand. UD-505-X har plads til to indbyggede ure udelukkende til 44,1kHz og 48kHz samplingfrekvenser og anvender det passende ur på indgående digitale signaler - dem, der er multipla af 44,1k eller 48k - for at gengive identisk lyd til originalen ved at eliminere jitter-effekter på lydsignalet.
Desuden er der også en ekstern 10 MHz clockindgang til at synkronisere med en endnu mere præcis master clockgenerator, f.eks. TEAC CG-10M/CG-10M-A, for at opnå endnu mere opgraderet lydgengivelse med fremragende lydkvalitet.

Opkonvertering op til 384kHz/32bit PCM og 24,5MHz DSD

UD-505-X anvender RDOT-NEO (Refined Digital Output Technology NEO), en flydende algoritme, der gengiver digitale lydsignaler problemfrit, og opkonverterer PCM-digitalsignaler op til 384kHz/32bit PCM og 24,5MHz DSD. Når opkonverteringsfunktionen er aktiveret, vil du høre en forbedring af kvaliteten, selv med musik, som du er bekendt med.

"Bulk Pet" USB-overførselsteknologi for forbedret lydkvalitet

Ved overførsel af store mængder digitale data til Hi-Res lydkilder via USB-kabler ved hjælp af konventionel isokron overførsel kan der forekomme store variationer i behandlingsbelastningen på den afsendende computer og den modtagende USB DAC.
Dette kan medføre, at lyden falder ud, og at der opstår andre problemer. Men med vores nye USB-overførselsteknologi - kaldet "Bulk Pet" - overføres der konstant en fast datamængde, hvilket udjævner behandlingsbyrden på begge enheder og bidrager til en stabil dataoverførsel.
Ændring af behandlingsbyrden på computeren påvirker direkte lydkvaliteten, så brugerne kan vælge den indstilling, de foretrækker (blandt fire transmissionsformer).

Syv typer af digitale PCM-filtre er tilgængelige i denne model. Dette giver dig mulighed for at vælge det bedste filter i overensstemmelse med inputfilformatet og musikstilen. Da filteret kan ændres med en enkelt betjening af den medfølgende fjernbetjening, kan du nemt nyde forskellene i de subtile lydnuancer fra hver filtertype. Enheden kan også bruges uden aktiverede filtre.

Det dobbelte monoaurale tema fortsætter. UD-505-X har to overdimensionerede toroidalkerne-strømtransformere med høj kapacitet, som leverer stabile, individuelle strømkilder til hver af de venstre og højre kanaler. Det betyder, at ingen af kanalerne påvirkes af ændringer i den andens strømforbrug under den digitale behandling.

Forbedret TEAC-HCLD2-forstærket strømudgangsbufferforstærkerkredsløb

Vi anvendte TEAC-HCLD 2 til det analoge udgangskredsløb. Dette er en yderligere forbedret version af TEAC-HCLD-kredsløbet med forbedret strømudgangsbufferforstærker, der øger den afgørende strømudgangskapacitet (HCLD: High Current Line Driver). Denne model anvender nu linebuffer-IC'er med ekstremt høj strømudgangskapacitet. Ved at bruge en positiv-negativ to-kredsstruktur for hver kanal kan der drives differentielt med balanceret udgang og parallelt med ubalanceret udgang. Overførsel af lydsignaler uden at forringe deres dynamik bliver mulig med øget strømforsyningskapacitet.

TEAC-QVCS (Quad Volume Control System) anvendes til lydstyrkekredsløbet. Denne elektroniske volumenkontrol er en forstærker med variabel forstærkning og består af fire diskrete kredsløb for venstre, højre, positiv og negativ (L+, L-, R+, R-). Ved at placere volumenkontrollen med variabel forstærkning, som arbejder analogt, i lydsignalvejen på printkortet, undgås problemer med støj som følge af afvigende ledninger.
Desuden giver denne TEAC-QVCS mulighed for at justere lydstyrken i 0,5 dB intervaller, så du kan indstille den perfekte lydstyrke til dit lydsystem eller dine hovedtelefoner.

UD-505-X's hovedtelefonforstærkerkredsløb giver balanceret drift ved at bruge TEAC-HCLD2-kredsløbet - bestående af fire udgangstransistorer for hver venstre og højre kanal - til hovedtelefonudgang. Med udfordrende 600Ω-hovedtelefoner med højimpedans for eksempel giver UD-505-X dig mulighed for at få potentialet i denne type hovedtelefoner frem.

Pentaconn

Ud over de to konventionelle 6,3 mm (¼") TRS-stik til balanceret tilslutning har UD-505-X et 4,4 mm 5-polet hovedtelefonstik til balanceret tilslutning. Ved 6,3 mm TRS-stikket kan du nyde godt af 3 slags drevtyper, ubalanceret tilslutning til at drive op til 2 sæt hovedtelefoner og aktivt jorddrev, der er effektivt til at forbedre stilheden og præsentere den følsomme lyd, samt balanceret tilslutning.

Active-ground

Den aktive jord er en ny køretilstand, der anvender principperne om afbalanceret forbindelse. Den driver jorden kraftigt ved at sænke jordniveauet til 0 V, hvilket giver en ideel jordtilstand (i stedet for blot at tilslutte til den konventionelle jord). Det betyder, at den også undertrykker brummestøj fra strømforsyningen og forbedrer renheden af stille pauser ved at sænke støjgulvet. Subtile detaljer, som f.eks. kunstneres åndedræt og lydteksturer, vil føles endnu mere overbevisende.


Rent Metal

Da hele huset er konstrueret af metalpaneler, der er modstandsdygtige over for ekstern støj, undertrykkes indtrængen af elektromagnetisk støj fra computere og andre enheder. Der er opnået et rent internt miljø med lidt støj, selv under forhold, der er vanskelige for lydudstyr. Desuden giver 8 mm tykke aluminiumspaneler, der dækker begge sider af det helt metalliske chassis, en stærk og stabil struktur, der forhindrer vridning og bøjning. Med størrelsen på en A4-side* (set ovenfra) kan enheden desuden placeres på et skrivebord, sidebord eller andet lille rum.

UD-505-X er udstyret med både balancerede og usymmetriske analoge lydudgange. Et par XLR-stik og et andet par RCA-stik - alle forgyldt - er symmetrisk placeret, hvilket antyder det dobbelte monaurale arrangement indeni og giver mulighed for en bred vifte af mulige lydkonfigurationer. Et layout med stor afstand til RCA-udgangene giver plads til professionelle stik med store skaller med stor diameter. UD-505-X har i alt 5 digitale indgange: USB-lyd, koaksial, optisk på bagpanelet og et kombinationsstik på frontpanelet (til koaksial og optisk, der understøtter PCM 24bit/192kHz og DSD64 (2,8MHz) i DoP-format).

Specifikationer

USB input  
PCM 16/24/32 bit
44.1k/48k/88.2k/96k/176.4k/192k/352.8k/384k/705.6k/768k Hz
DSD 2.8M/5.6M/11.2M/22.5M Hz
Coaxial digital input  
PCM 16/24 bit
32k/44.1k/48k/88.2k/96k/176.4k/192k Hz
DSD 2.8MHz(supported with 176.4kHz/24-bit DoP format)
Optical digital input  
PCM 16/24 bit
32k/44.1k/48k/88.2k/96k/176.4k/192k Hz
DSD 2.8MHz(supported with 176.4kHz/24-bit DoP format)
DAC section  
USB DAC ESS Technology ES9038 Q2M ×2
Up-conversion up to 384kHz/32-bit PCM, 24.5MHz DSD
Audio inputs  
USB USB B port, USB 2.0, asynchronous mode transfer, bulk transfer
Compatible Software TEAC HR Audio Player (Windows, Macintosh)
COAXIAL digital (rear) RCA pin ×1 (gold-plated)
Input level 0.5Vp-p
Input impedance 75Ω
Optical digital (rear) TOS-link ×1
Input level -24.0 to -14.5dBm peak
Coaxial digital (front) 1/8” (3.5mm) mini* ×1 (combined with optical digital input, detected automatically)
Input level 0.5Vp-p
Input impedance 75Ω
* 1/8” Mini - RCA conversion cable included.
Optical digital (front) 1/8” Mini Optical*×1 (combined with coaxial digital input, detected automatically)
Input level -24.0 to -14.5dBm peak
Analog (rear) RCA pin ×1 pair (gold-plated)
Input impedance 24kΩ
Input sensitivity 130mV
Bluetooth®  
Bluetooth® version 4.0
Output class Class2 (Range: approx. 33ft/10m)
Supported profiles A2DP, AVRCP
Content protection SCMS-T
Supported codec LDAC™, Qualcomm® aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC
No. of paired device maximum 8 devices
Audio outputs  
XLR balanced XLR ×1 pair (gold-plated)
Output level Fixed (0dB), fixed (+6dB), variable, output off (selectable)
Maximum output leve 2.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to fixed (0dB))
4.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to fixed (+6dB))
12.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to variable)
Output impedance 188Ω
RCA unbalanced RCA pin ×1 pair (gold-plated)
Output level Fixed (0dB), fixed (+6dB), variable, output off (selectable)
Maximum output leve 2.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to fixed (0dB))
4.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to fixed (+6dB))
6.0Vrms (1kHz, full scale, into 10kΩ, when set to variable)
Output impedance 150Ω
Headphone outputs  
Connector 1 1/4” (6.3mm) TRS stereo jacks ×2 (gold-plated)
Polarity (balanced) Tip: HOT, Ring: COLD, Sleeve: NC (GND)
Polarity (unbalanced) Tip: L, Ring: R, Sleeve: GND
Connector 2 4.4mm 5-pole Pentaconn ×1 (gold-plated)
Polarity (balanced) Tip: L+, Ring1: L-, Ring2: R+, Ring3: R-, Sleeve: GND
Maximum output  
Balanced 700mW + 700mW (into 32Ω)
Unbalanced 500mW + 500mW (into 32Ω×1)
350mW + 350mW(into 32Ω×2)
Active ground 500mW + 500mW (into 32Ω)
Supported impedances 16 to 600Ω
Clock section  
Internal clock  
Type Crystal oscillator
Number of clocks 2 (44.1kHz and 48kHz)
External clock input  
Connector BNC (gold-plated)
Input frequency 10MHz
Input impedance 50Ω
Input level Rectangle wave: equivalent to TTL levels
Sine wave: 0.5 to 1.0 Vrms
Audio performance  
Frequency Response 10 to 80,000 Hz (+1/–3 dB, 192kHz PCM input, RCA output, digital filter off)
Total harmonic distortion 0.002% or less (192kHz PCM input, RCA output, digital filter off)
S/N ratio 110dB or higher (192kHz PCM input, RCA output, digital filter off)
Power supply  
US/Canada AC 120V 60Hz
UK/Europe AC 220 to 240V 50Hz
Power consumption 18W (0.4W in standby)
dimensions (including protrusions) 290(W)×84.5(H)×248.7(D) mm / 11.4”(W)×3.3”(H)×9.8”(D)
Weight 4.1kg / 9.1lbs
Included accessories Power cord, RCA mini plug adapter cable, remote control(RC-1330), 2 AAA batteries for remote control, 3 feet cushions, Owner's Manual(with warranty)
Mere information
InputCoaxial Digital, Line in, Optisk Digital, RCA Analog, USB
MærkeTEAC
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!