Hvid

LitheAudio Wifi Multirum Indbygningshøjttaler til vådrum IP44

Sort

Systemline E50 Indbygningsforstærkerpanel

Elipson W35 Multirum

Elipson W35-højttaleren er en utrolig flot og byder på en fantastisk lyd med en bas så dyb, at de fleste ser sig om efter en subwoofer. Via Elipson APPen sætter man den op og har adgang til diverse tjenester såsom spotify, internet radio og meget mere. Bemærk, at Elipson W35 er vist med fod på nogle billeder. Foden medfølger ikke i prisen, men kan tilkøbes separat. 

Produktet er udgået
5.999,00 kr

Markedets Smukkest Multiroom

Elipson W35-højttaleren er en utrolig lækkert designet stereo- og multirummodel, der understøtter WiFi, Bluetooth aptX og via Elipsons APP har adgang til tusinder af internetradiostationer og onlinemusikktjenester såsom Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer osv. Den er meget let at bruge, Elipson W35-højttaleren kan styres fra dens kontrolgrænseflade på oversiden eller fra Elipson APPen til iOS og Android. W35 er designet som en ægte Hi-Fi-højttaler og har en styrke på 350 W RMS.


Stereo og 350W RMS

Elipson W35 højttaleren drager fordel af Elipsons mange års erfaring med design og fremstilling af Hi-Fi-højttalere. Til denne Elipson W35-højttaler har ingeniørerne i det franske mærke taget den emblematiske sfæriske form, der også findes på Elipson Planet L- og Elipson Planet M-højttalerne. Denne form har været Elipsons varemærke siden slutningen af ​​1960'erne, da AS-30-modellen blev startskuddet til Elipsons internationalt omdømme som eksperter i udviklingen af ​​"kugle" -højttalere. Dette sfæriske design har den ubestridelige fordel ved at eliminere resonanser og lade højttalerne udtrykke sig under de bedste forhold. I dag markerer Elipson W35-højttaleren fornyelsen af ​​denne franske tradition. Den er udstyret med et sæt på 4 højttalere, inklusive to 25 mm diameter silke dome tweeters og to 165 mm diameter mellem- / bashøjttalere. Dette design giver Elipson W35-højttaler mulighed for at levere stereolyd og en meget bred lydscene ved at placere en tweeter og en mellemtone / woofer på hver side. De forskellige højttalere på Elipson W35-højttaleren drives af en klasse D-forstærker, der kan levere op til 350 W RMS strøm. Elipson højttaleren yder fantastisk lyd og dyb bas i selv de lidt større lokaler. 

Multirum, Bluetooth, Wifi

Elipson APP

Når Elipson W35-højttaleren er tilsluttet til det hjemlige WiFi-netværk og nemt sat op via Elipson APP har du adgang til mere end 15.000 internetradiostationer. Valg af stationer er meget let fra Elipson APPen. Derudover er der også adgang til en række musiktjenester som Deezer, Napster, Spotify, Qobuz og TIDAL. Der er naturligvis også Bluetooth på Elipson W35 og mulighed for at tilslutte direkte via WIFI. SBC- og AAC-codecs understøttes for at sikre fuld kompatibilitet med enhver Android- eller Apple Bluetooth-enhed. Endnu bedre understøtter Elipson W35 også aptX-codec, hvilket giver mulighed for op til 16-bit og 48 kHz-afspilning fra en kompatibel kilde.

Spotify Connect & Airplay

Når først højttaleren er sat op kan du selvfølgelig spille din egen musik via Elipson APPen og tilgå diverse tjenester via APPen. Men Elipson W35 har også den fordel, at den efter opsætningen også virker som en Spotify connect højttaler, så den kommer frem på listen over højttalere direkte i Spotifys egen app. Ydermere dukker højttaleren op som en AIrplay højttaler, hvis man benytter Apples produkter. 

Flere Zoner og Stereo

Elipson W35 kan indstilles i APP'en til at spille enten venstre eller højre kanal, så har man to W35 højttalere kan anvende dem som højre og venstre kanal i et stereo setup. Dertil er der selvfølgelig mulighed for at anvende dem i et multirums setup med forskellige zoner eller rum. 

Elipson W35 Tilslutning

Kabeltilslutning

Elipson W35 har også mulighed for tilslutning via kabel, som er placeret diskret bag på højttaleren. Der input til mini jack og optisk digital. Det er muligt at tilslutte via kabel til en W35 højttaler og så sende lydsignalet videre fra den til andre højttalere i samme gruppe. 

Anmelderrost

Selvom Elipson W35 er et relativt nyt produkt har flere medier allerede rost produktet til skyerne. Det Canadiske WifiHifi blad har anmeldt W35 i februar 2020 og rost den til skyerne. I konklusionen skriver de blandt andet: 

"If you’re looking for a highly detailed, sweeter than intended sonic and soundstage reproduction, and the modern inte- rior to suit the spherical shape of it, the Elipson W35 is highly recommended"

HifiWIFI.ca Feb/Mar 2020"Elipson W35 er en ener."

Kristoffer W. Hamborg, JydskeVestKysten, Aug 2020


Tilbehør

Elipson W35 kan stilles på et bord, gulvet eller en hylde, men der er også mulighed for at tilkøbe en lang række tilbehør: 

Tripod - trebenet gulv stander i to forskellige træsorter 

Metal fod - guldstander i flot gun metal finish

Loftbeslag - til at hænge højttaleren ned fra et loft

Vægbeslag - til ophæng på væg. Kan indstilles i vinkel. 

BEMÆRK: Tilbehør medfølger ikke, men skal tilkøbes. 


W35 Tilbehør


Features

  • Wifi, bluetooth, Multirum
  • APP
  • Spotify Connect
  • Airplay
  • Internet Radio via app 
  • Optisk digital input
  • Analog input 
  • 350 W RMS 
  • 2 x 1" diskant
  • 2 x 6.5" mellemtone/bas enheder
Mere information
FarveBlå
InputAUX Minijack, Optisk Digital, USB
Trådløs teknologiAirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, Wifi
RadiotypeInternet Radio
MærkeElipson