0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort
  • Brun Brun

Sivga Robin SV021 Hifi Hovedtelefoner

Hurtigt overblik

Sivga Robin hi-fi-hovedtelefonerne er lukkede hovedtelefoner med enheder med en diameter på 50 mm. Den er lige så stilfuld som den er komfortabel og er prydet med massive træstykker med håndlavede finishes. 

Lager status: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

1.499,00 kr

* Påkrævede felter

1.499,00 kr

Detaljer

Hifi Hovedtelefon i træ

Sivga Robin hi-fi-hovedtelefonerne er lukkede hovedtelefoner med enheder med en diameter på 50 mm. Den er lige så stilfuld som den er komfortabel og er prydet med massive træstykker med håndlavede finishes. 

  • Kombinationen af træ- og metalmaterialer
  • Specialudviklet 50 mm dynamisk højttalereenhed som giver blød lyd og langvarig lytning.
  • Balancerede frekvenser: Dyb og elastisk bas, naturlig mellemtone, lyse og smukke høje toner
  • Håndlavet træskaller i højeste kvalitet
  • Vævet aftageligt kabel for holdbar kvalitet

Sivga Robin: Lav impedans, høj følsomhed

Med sit lukkede design er den beregnet til både at lytte på farten og stillesiddende brug. Desuden åbner dens lave impedans på 32 ohm kombineret med dens høje følsomhed på 105 dB op for mange muligheder med hensyn til tilkoblede kilder. Selv om det selvfølgelig er muligt at forbinde den med din smartphone alene, er det med en audiofil walkman, hovedtelefonforstærker eller endda en bærbar lyd-DAC, at du får mest ud af den.

Designet

Den lukkede Sivga Robin hovedtelefon er elegant udformet. Dens massive træskaller er CNC-bearbejdet og færdigbehandlet i hånden, hvilket betyder, at hvert produkt er unikt. Disse er forbundet med en bladfjederstang betrukket med kunstlæder for at sikre perfekt vægtfordeling. Dette design garanterer komfort og suppleres af tykke, aftagelige puder af kunstlæder og velour. Dette sikrer, at Sivga Robin forbliver komfortabel selv efter mange timers brug.

Hvert Sivga Robin-headset har et guldbelagt 3,5 mm mono-stik i bunden af headsettet til at rumme det aftagelige Y-kabel. I den anden ende er 3,5 mm minijack-stikket suppleret med en 6,35 mm-adapter, så du kan tilslutte en lang række kilder.

Anmeldelser

Headphonics er eksperter i hovedtelefoner og kårer hvert år de bedste hovedtelefoner i deres "Bang For Buck Award". I 2021 er Sivga Robin SV021 kåret som bedste lukkede hovedtelefon. Læs hele anmeldelsen hos Headphonics

"The headphone is gorgeous with that woodie appeal and well-built too. More so, you don’t need to stress about what DAC or amplifier to buy."

Specifikationer

Style

Over ear

Transducer type

Dynamic driver

Transducer size

φ 50mm

Frequency response

20Hz - 20KHz

Sensitivity

105dB +/- 3dB

Impedance

32 Ohm +/-15%

Cable length

1.6M +/-0.2M

Connector

φ 3.5mm

Weight

275g

Yderligere information

Hovedtelefon Type Over-Ear, Kablet
Trådløs teknologi Nej
Smart Home Nej
Mærke Sivga

Relaterede Produkter