Sort

Sivga Robin SV021 Hifi Hovedtelefoner

Sort

Sivga P II Hifi Planar Hovedtelefon

Sivga Phoenix Hifi Hovedtelefon

Sivga Phoenix er åbne hif-fi hovedtelefoner med drivere med en diameter på 50 mm. Det er både stilfuldt og komfortabelt med massive trækabinetter og håndlavede overflader. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
2.299,00 kr

Håndlavet Hifi hovedtelefoner

Sivga Phoenix er åbne hif-fi hovedtelefoner med drivere med en diameter på 50 mm. Det er både stilfuldt og komfortabelt med massive trækabinetter og håndlavede overflader. 

  • Håndlavet 
  • Ægte massiv trækontruktion
  • Aftagelige kabler

Lav impedans - Høj følsomhed

Med sit åbne design har den en god bredde og er udelukkende beregnet til stillesiddende brug. Desuden åbner dens lave impedans på 32 ohm i forbindelse med dens høje følsomhed på 105 dB op for mange muligheder med hensyn til tilkoblede kilder. Selvom det selvfølgelig er muligt at forbinde den med din smartphone direkte, er det med en audiofil walkman, hovedtelefonforstærker eller endda en bærbar lyd-DAC, at du får mest ud af den.

Design, komfort og byggekvalitet

Sivga Phoenixer elegant udformet i en høj standard. De solide skaller er CNC-bearbejdet og færdigbehandlet i hånden, hvilket betyder, at hver model er unik. 

Hovedtelefonerne hviler på en metalvugge, som er forbundet med rammen. Sidstnævnte er også af høj kvalitet og understøttes af et selvjusterende hovedbånd for perfekt vægtfordeling. Dette design sikrer komfort og suppleres af tykke puder af kunstlæder og velour. Sivga Phoenix-hjelmen sikrer således optimal komfort, selv efter mange timers brug. 

Hver ørekop på Sivga Phoenix-headsettet har et guldbelagt 3,5 mm mono-stik i bunden til at rumme det aftagelige Y-kabel. I den anden ende er 3,5 mm minijack-stikket suppleret med en 6,35 mm-adapter, så du kan tilslutte en lang række kilder.

Anmeldelser

Sivga Phoenix har været til en gennemgående test hos Frankrigs førende hifi blog. Se hele anmeldelsen her. Det Skandinaviske magsin Lyd & Billede har også taget et kig på hovedtelefonerne og givet dem "Specielt Anbefalet." 

"Sivga Phoenix ligner et langt dyrere produkt, end prisen tilsiger. Og følelsen af luksus er gennemført" 

Lyd & Billede, Feb 2022

"The Sivga Phoenix is the winner when it comes to manufacturing quality and comfort."

Son-video Blog, Dec 2021

Specifikationer

Style

Over ear

Transducer type

Dynamic driver

Transducer size

φ 50mm

Frequency response

20Hz - 20KHz

Sensitivity

103dB +/- 3dB

Impedance

32 Ohm +/-15%

Cable length

1.6M +/-0.2M

Connector

φ 3.5mm

Weight

296g

Mere information
Farve Sort
Hovedtelefon Type Over-Ear, Kablet
Mærke Sivga
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Sivga