0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Sivga P II Hifi Planar Hovedtelefon

Hurtigt overblik

Sivga P-II hi-fi-hovedtelefonerne er åbne modeller, der er udstyret med Planar Magnetic transducere for at give fremragende akustisk ydeevne. Helt unikt i denne prisklasse. 

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

3.499,00 kr

Detaljer

Planar Magnetic Hifi Hovedtelefoner

Sivga P-II hi-fi-hovedtelefonerne er åbne modeller, der er udstyret med Planar Magnetic teknologi for at give fremragende akustisk ydeevne. 

  • Elegant design
  • Håndlavet valnød
  • Dynamisk lydgengivelse 

Planare Magnetiske Enheder 

Sivga P-II-hovedtelefonerne er åbne hovedtelefoner med to 97 x 76 mm Planar Magnetic-drivere, der giver fremragende dynamik og lydhørhed. Driverne i Sivga P-II-hovedtelefonerne er monteret bag et stort gitter, hvorigennem de kan "ånde". Resultatet er et bredere og mere naturligt lydbillede over hele det reproducerede spektrum fra 20 Hz til 40 kHz. 

Design, lyd og komfort

Sivga P-II  er elegant udformet efter en høj standard. De solide skaller er CNC-bearbejdet og færdigbehandlet i hånden, hvilket betyder, at hver model er unik. P II hovedtelefonerne hviler på en metalvugge, som er forbundet med rammen. Sidstnævnte er også af høj kvalitet og understøttes af et selvjusterende hovedbånd for perfekt vægtfordeling. Dette design sikrer komfort og suppleres af tykke puder af kunstlæder og velour. Sivga P-II sikrer således optimal komfort, selv efter mange timers brug.

Hver ørekop på Sivga P-II headsettet har et guldbelagt 3,5 mm mono-stik i bunden til at modtage det 6N Y-kabel i rent kobber, der følger med headsettet. I den anden ende er 4,4 mm Pentaconn-minijack-stikket suppleret med en 3,5 mm adapter, så du kan tilslutte en lang række forskellige kilder.

Sivga P-II-hovedtelefonerne er omhyggeligt fremstillet af materialer af høj kvalitet med et stilfuldt og komfortabelt design, hvilket gør dem til en ideel partner for en audiofil musikafspiller til at fange de mange detaljer og nuancer i lydoptagelser i høj opløsning.

Specifikationer

Style

Over ear

Transducer type

Planar magnetic

Transducer size

97mm*76mm

Frequency response

20Hz - 40KHz

Sensitivity

98dB +/- 3dB

Impedance

32 Ohm +/-15%

Cable length

1.6M +/-0.2M

Connector

4.4mm balanced

Weight

420g

Yderligere information

Hovedtelefon Type Over-Ear, Kablet
Trådløs teknologi Nej
Stemmestyring Nej
Mærke Sivga

Relaterede Produkter