0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Sendy Audio Aiva High Planar Hovedtelefon

Hurtigt overblik

Sendy Audio Aiva hi-fi-hovedtelefonerne er åbne cirkumaurale modeller, der er udstyret med Planar Magnetic transducere for at give fremragende akustisk ydeevne.

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

5.499,00 kr

Detaljer

Planar Magnetic Hifi Hovedtelefon

Sendy Audio Aiva hi-fi-hovedtelefonerne er åbne cirkumaurale modeller, der er udstyret med Planar Magnetic transducere for at give fremragende akustisk ydeevne. Det er indgangsmodellen i producentens sortiment. Den nyder godt af en eksemplarisk finish og adskiller sig fra mærkets flagskib, Sendy Audio Peacock, ved at have en lavere impedans, hvilket gør det muligt at forbinde den med enhver enhed, uanset om det er en hovedtelefonforstærker, en audiofil walkman eller endda en smartphone, der ideelt set understøttes af en bærbar audio DAC.

Sendy Audio Aiva hovedtelefonerne er åbne, cirkumaurale hovedtelefoner med to 97 x 76 mm Planar Magnetic-drivere, der giver en fantastisk dynamik og lydhørhed. Driverne i Sendy Audio Aiva hovedtelefonerne er monteret bag et stort anodiseret aluminiumsgitter, hvorigennem de kan "ånde". Resultatet er et bredere og mere naturligt lydbillede over hele det reproducerede spektrum fra 20 Hz til 40 kHz.

Design, komfort og byggekvalitet

Sendy Audio Aiva hovedtelefoner med åbent design er elegant udformet. Dens solide Zebrano skaller er CNC-bearbejdet og færdiggjort i hånden, hvilket betyder, at hver model er unik. Disse hviler på en metalvugge, som er forbundet med aluminiumsrammen. Sidstnævnte er også af høj kvalitet og understøttes af et selvjusterende hovedbånd for perfekt vægtfordeling. Dette design garanterer komfort og suppleres af tykke puder i kunstlæder og fløjl. Sendy Audio Aiva hovedtelefonerne sikrer således optimal komfort, selv efter mange timers brug.

Hver øretelefon på Sendy Audio Aiva hovedtelefonerne har et guldbelagt 3,5 mm mono-stik i bunden til at modtage Y-kablet med enkeltstrengede rene kobberledere, der leveres med hovedtelefonerne. I den anden ende er 4,4 mm Pentaconn-minijack-stikket suppleret med en 3,5 mm-adapter, så der kan tilsluttes en lang række kilder til det.

Sendy Audio Aiva hovedtelefonerne er omhyggeligt fremstillet af materialer af høj kvalitet og har et elegant og komfortabelt design. De er den perfekte partner til en audiofil musikafspiller til at fange de mange detaljer og nuancer i lydoptagelser i høj opløsning.

Anmeldelser

The feeling that you are getting a luxury product at a reasonable price, allied to a sound that is easy going and non-taxing.

4.5 af 5.0

on-mag.fr

En meget seriøs hovedtelefon i form og med sin egen personlighed.

Specifikationer

Design
Type: åben
Kobling: cirkumaural
Planar magnetiske drivere: 97 x 76 mm
Hovedtelefonstik: 2 x 3,5 mm mono
Materialer: Massiv zebrano, sort anodiseret aluminium, kunstlæder og fløjl

Målinger
Frekvensrespons: 20 Hz - 40 kHz
Impedans: 32 ohm
Følsomhed: 96 dB +/- 3dB

Kabel
Aftagelig, Y-formet
6N enkeltstrenget rent kobber
Længde: 1,6 m
2 x 3,5 mm til Pentaconn 4,4 mm (balanceret)

Medfølgende tilbehør
Aftageligt kabel
4,4 mm minijack til 3,5 mm minijack-adapter
Hård bæretaske

Generelt
Vægt: 420 g

Yderligere information

Hovedtelefon Type Over-Ear, Kablet
Trådløs teknologi Nej
Smart Home Nej
Mærke Sendy Audio

Relaterede Produkter