Valnød

Tangent Radio Fem - Internetradio - Spotify - Bluetooth

Roberts Stream 67 Internetradio

Roberts Stream 67 kan ud over internet radio streame afspilningslister fra en smartphone via Bluetooth og oprette forbindelse til online musiktjenesterne Deezer, Spotify Connect, Amazon Prime Music eller TIDAL. Dertil kommer FM, CD og DAB+

Midlertidigt udsolgt
Kun %1 tilbage

Roberts Internet Radio

Roberts Stream 67-højttaleren kan streame dine afspilningslister fra en smartphone via Bluetooth og oprette forbindelse til online musiktjenesterne Deezer, Spotify Connect, Amazon Prime Music eller TIDAL. Den har også en lyd-cd-afspiller, der understøtter CD'er, der kan optages, afspiller musik gemt på en USB-stick og kan streame musik fra din computer eller NAS, når den er tilsluttet hjemmenetværket. Den indbyggede DAB/DAB+/FM-radiotuner giver dig et bredt udvalg af lokale og nationale radiostationer, mens internetradio giver dig adgang til tusindvis af radiostationer og podcasts fra hele verden.

  • DAB/DAB+/FM-tuner
  • WiFi og Bluetooth
  • Deezer, Spotify Connect, Tidal, Amazon Music kompatibel
  • Fungerer med Alexa
  • Netværks- (DLNA) og USB-lydafspilning
  • CD-afspiller

Roberts Stream 67-højttaleren er udstyret med to diskanthøjttalere foran og to bagudrettede bashøjttalere. Sidstnævnte er basrefleksbelastet, hvor hver af de to basdrivere har sin egen port. Kabinettet på Roberts Stream 67 er lavet af ægte træ, et materiale, som førende højttalerproducenter foretrækker på grund af dets akustiske egenskaber. Den indbyggede equalizer har 5 forudindstillede tilstande og mulighed for at justere bas, mellemtone og diskant separat. Du kan til enhver tid justere lyden, så den passer til dine lyttepræferencer.

Roberts Stream 67 har en tredobbelt DAB/DAB+- og FM-radiotuner, så du kan lytte til dine yndlingsradiostationer under de bedste forhold. Den indbyggede hukommelse giver dig mulighed for at gemme op til 30 stationer, så du hurtigt kan få adgang til dem. Når Roberts Stream 67 har forbindelse til internettet, giver den dig også adgang til podcasts og internetradiostationer fra hele verden. Du kan søge efter genre og land eller ved at bruge en del af navnet på den podcast eller radiostation, du ønsker. Internetradio giver dig mulighed for at lytte til en lokal radiostation i Quebec eller nyde en australsk podcast på surfing fra dit værelse!

Roberts Stream 67-højttaleren kan afspille musik, der deles via det lokale netværk i MP3-, WMA-, AAC-, FLAC- og ALAC-formatet, samt få adgang til online musiktjenesterne Deezer, Spotify, Amazon Music og Tidal. Hvis du har et abonnement på en eller flere af disse tjenester, kan du få adgang til dine afspilningslister og favoritter ved blot at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Du kan også streame musik trådløst direkte fra din smartphone til den tilsluttede Roberts Stream 67-højttaler via Bluetooth.

Når den tilsluttede Roberts Stream 67-højttaler er tilsluttet det lokale hjemmenetværk, kan den styres med stemmen, hvis du har et Amazon Echo-produkt eller en smart højttaler med Amazon Alexa (Sonos One, Pure DiscovR, Audio Pro Addon BT C5A, Bose Home Speaker 500, Netgear Orbi Voice RBK50V) tilsluttet til det samme lokale netværk. Du kan derefter styre og lytte til din musik ved blot at give stemmekommandoer til din smarte højttaler, f.eks. "Alexa, afspil blues på Roberts Stream 67-højttaleren i stuen". Du kan også bede hende om at sætte afspilningen på Roberts Stream 67 på pause, springe til det næste nummer, slå lyden fra, starte en afspilningsliste efter genre, øge eller sænke lydstyrken eller endda spørge Alexa, hvilket nummer der afspilles på Roberts Stream 67.

Roberts Stream 67-højttaleren har et stort farvedisplay på forsiden og en kontrolgrænseflade på toppen. Den medfølgende fjernbetjening giver også adgang til alle funktioner. Derudover er det muligt at styre via den gratis UNDOK-app til iOS- og Android-smartphones. Det giver dig mulighed for nemt at skifte kilde eller gennemse radiostationer, når du ikke er foran Roberts Stream 67-højttaleren

Specifikationer

Lydkilder
DAB/DAB+/FM-radio (30 hukommelsesstationer)
Fungerer med Alexa
Spotify Connect
Deezer integreret*
Integreret TIDAL
Amazon Prime Music
Internetradio
Podcasts
Bluetooth-tilslutning
CD-afspiller: CD / MP3 / WMA / AAC-diske
Netværkslydafspiller (DLNA)
USB-lydafspiller
Understøttede codecs: MP3/ WMA/ AAC/ FLAC/ ALAC
Kan bruges sammen med andre kompatible produkter som en del af et system med flere rum** * (kræver abonnement)
* (kræver abonnement)
** FLAC, ALAC og visse streamingtjenester er ikke kompatible med multirumssystemer

Netværk
Dual-Band Wi-Fi (802.11 b/g/n/a på 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvenser)
Styring via den gratis UNDOK-app til iOS/Android-smartphones
Ethernet (10/100 Mbits/sek.)

Lyd
6-vejs equalizer
Separat styring af bas og diskant

Komfortfunktioner
USB-port med strømforsyning til opladning af en smartphone, tablet eller bærbar lydafspiller
Alarm: 2 programmerbare alarmer (DAB/FM-kilde eller summer)
Farvedisplay
Kontrol på enheden og fjernbetjening

Forbindelse
Hovedtelefonstik (3,5 mm minijack)
Hjælpeindgang (3,5 mm minijack)
USB-port med strømforsyning (5V/1A)

Strømdata
Netstrømforsyning

Medfølgende tilbehør
AC-adapter
Fjernbetjening (2 AAA-batterier medfølger)

Logistiske data
Mål (BxHxD): 455 x 160 x 285 mm
Vægt : 7,2 kg

Mere information
Input AUX Minijack
Trådløs teknologi Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, Wifi
Radiotype DAB/DAB+, FM, Internet Radio
Mærke Roberts
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Roberts