Sort

Shanling EA5 Streaming Forstærker

Roberts iStream 3L Internetradio

Roberts Revival iStream 3L-radioen kan afspille alle dine FM-, DAB- og DAB+-stationer samt webradio takket være dens WiFi-kompatibilitet

Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 2.499,00 kr

Roberts Internetradio med DAB+, Spotify og meget mere

Roberts Revival iStream 3L-radio er en model, der kan afspille alle dine FM-, DAB- og DAB+-stationer samt webradio takket være WiFi-kompatibilitet. Bluetooth-modulet giver dig mulighed for at afspille musik, der er gemt på kompatible enheder som f.eks. en smartphone. Desuden understøtter internetradioen Spotify Connect, Deezer, Amazon Prime Music og Tidal-lydstreamingtjenester. For intuitiv styring af radioen har den en indbygget LCD-skærm og kan betjenes via Amazon Alexa-stemmeassistenten. Endelig har den en USB-port med strømforsyning, en mini-jack-lydindgang og en hovedtelefonudgang.

  • DAB/DAB+/FM RDS-tuner
  • WiFi og Bluetooth
  • Deezer, Spotify Connect, Tidal, Amazon Music kompatibel
  • Fungerer med Alexa
  • Netværks- (DLNA) og USB-lydafspilning

Denne fjerde generation af Roberts internetradioer indeholder en række forbedringer, herunder en ny, intuitiv brugermenu. Desuden har denne model en intern batterioplader, der gør det muligt at bruge radioen på genopladelige batterier. Batterierne genoplades, så snart radioen er tilsluttet til strømnettet. 

Roberts Revival iStream 3L internetradio er udstyret med en FM/DAB/DAB+-tuner. Det sikrer optimal modtagelse af dine yndlingsradiostationer, både analogt og digitalt. Roberts iStream 3L kan også afspille webradioer og podcasts takket være Wi-Fi-tilslutningen. Når radioen er forbundet til internettet, giver den adgang til over 20.000 internetstationer fra hele verden. LCD-skærmen viser de forskellige indhold i farver, herunder en liste over stationer, der er tilgængelige på internettet, klassificeret efter land eller genre. Denne liste opdateres automatisk dagligt. 

Deezer, Tidal og Spotify

For at give dig hurtig og nem adgang til dine egne afspilningslister afspiller Roberts Revival iStream 3L internetradioen musik, der deles via det lokale netværk (DLNA). Spotify Connect, Amazon Music og Deezer er også inkluderet. Hvis du har et abonnement på en eller flere af disse tjenester, skal du blot indtaste dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til dine afspilningslister og favoritter.

Roberts Revival iStream 3L internetradio kan afspille musik fra din smartphone via Bluetooth, men også fra en anden kilde, der er tilsluttet via kabel til linjeindgangen. Desuden er der en dedikeret port til en USB-stick. Denne USB-port kan bruges til at oplade batteriet på en smartphone, bærbar lydafspiller eller tablet.

Roberts Revival iStream 3L internetradio har en ny brugergrænseflade, som er endnu mere intuitiv. Den store LCD-farveskærm giver adgang til de forskellige indstillinger: aktuelle radiostationer, equalizer, alarmprogrammering, direkte adgang til online musiktjenester osv.

Det er dog muligt at bruge Roberts Revival iStream 3L internetradio med UNDOK-appen (Android, iOS) eller med Amazon Alexa-stemmeassistenten. Intet kunne være nemmere at afspille din musik. 

Roberts Revival iStream 3L er strømforsynet (adapter medfølger) og kan afspille din playliste i timevis. Den kan dog også drives af genopladelige NiMH AA-batterier. Når radioen er tilsluttet stikkontakten, oplades batterierne automatisk, når den er tilsluttet stikkontakten.

Specifikationer

Lydkilder
DAB/DAB+/FM-radio (30 hukommelsesstationer)
Fungerer med Alexa
Spotify Connect
Deezer indbygget
Amazon Prime Music indbygget*
TIDAL indbygget i*
Internetradio
Podcasts
Bluetooth-tilslutning
Netværkslydafspiller (DLNA)
USB-lydafspiller
Understøttede codecs: MP3/ WMA/ AAC/ FLAC/ ALAC
*(kræver abonnement)

Netværk
Dual-Band Wi-Fi (802.11 b/g/n/a), 2,4 GHz- og 5 GHz-wi-fi-bånd
Styring via den gratis UNDOK smartphone-app

Lyd
6-vejs equalizer
Separat styring af bas og diskant

Radio
RDS: FM RDS
Automatisk radioafstemning
Radiobåndbredder: FM 87,5 - 108 MHz / DAB 174,928-239,200 MHz
Radioforvalg 10 DAB / 10 FM / 40 internetradio

Praktiske funktioner
USB-port med strømforsyning til opladning af smartphone, tablet eller musikafspiller
Alarm: 2 programmerbare alarmer (DAB/FM/Internetradiokilde eller summer)
LCD-farvedisplay
Fuld kontrolgrænseflade på enheden

Forbindelse
Hovedtelefonstik (3,5 mm minijack)
Linjeudgang (analog)
Hjælpeindgang (3,5 mm minijack)
USB-port med strømforsyning

Strømdata
Strømforsyning eller AA NiMH genopladelige batterier (ikke inkluderet)
Genopladelige NiMH-batterier kan oplades direkte i radioen

Medfølgende tilbehør
Netadapter
Brugervejledning

Generelt
Mål (BxHxD): 239 x 165 x 106 mm
Vægt: 1,73 kg

Mere information
Smart Home Works with Amazon Alexa
Trådløs teknologi Amazon Music, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Deezer
Radiotype DAB/DAB+, FM, Internet Radio
Mærke Roberts
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Roberts