Lilla

QED Reference Optical Quartz

QED Connect Optisk Digital

QED Connect optisk digital kabel. Fås i flere længder. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 149,00 kr

QED Connect Optisk

QED Connect Optical-kablet anvender fibre af høj renhed for at maksimere lysoverførslen og sikre meget høje datahastigheder. Det gør den ideel til at forbinde et tv, en Blu-ray-afspiller, en lyd-DAC eller en netværksafspiller til en hi-fi- eller hjemmebiografforstærker med en optisk S/PDIF-indgang. QED Connect Optical understøtter derefter streams op til en meget høj opløsning på 24 bit/192 kHz.

QED Connect Optic-kablet er fremstillet af PMMA-akrylglasfibre, der er udvalgt på grund af deres optimale raffinementindeks. Dette glas med høj renhed sikrer fremragende lyseffektivitet til at overføre alle lyddata med meget høj hastighed. QED Connect Optic-kablet kan overføre selv de største musikstreams uden problemer. Den er også velegnet til at lytte til Hi-Res-musik med en DAC takket være dens 24-bit / 192 kHz-kompatibilitet.

De optiske fibre i QED Connect Optical-kablet er placeret i en sort PVC-kappe for at give større fleksibilitet. Det gør det nemt at føre kablet bag elektronik, tv-apparater eller hi-fi-skabe. 

Specifikationer

Optiske fibre af høj renhed
PMMA-glasledere
24 bit / 192 kHz kompatibel
Toslink-hanekoblinger
Fleksibel 
4 mm udvendig diameter

Mere information
Farve Sort
Mærke QED
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra QED