Sort

Pro-Ject Hear IT 2 Black

Sort

Jamo S 807 HCS 5.0 Pakke

Q Acoustics Q Active 200

100% trådløse højttalere, som drives af hub. Tilslutning via Google, Airplay 2, HDMI (ARC), Optisk digitalt, phono og line in. Understøtter de mest populære streamingstjenester. Prisen er for et par inkl Google hub. Gulvstandere er ikke inkluderet, men kan tilkøbes. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 14.999,00 kr

100% Trådløs multiroom

Q Active serien fra Q Acoustics er 100% gennemført med fantastisk design, nyeste teknologi og uovertruffen lyd. 

Wireless Sources Q Active

Q Active Systemet

Q Active systemet består af trådløse højttalere, som kun skal have strøm. Du skal altså ikke trække højttalerledning mellem de to højttalere eller til hubben, som ved de fleste andre trådløse systemer. Traditionelt set bygges aktive højttalere op med en aktive højttaler, som har højttalerudgang til den anden højttaler, som så er passive. Det er ikke tilfældet i Q Active systemet fra Q Acoustics. Begge højttalere har forstærkere indbygget og trådløsmodtager, så de derved ikke skal forbindes til andet end strøm. 

Kilderne tilsluttes via en HUB, som er nødvendig for at kunne bruge systemet. Hubben kan stilles hvor som helst i rummet og tilslutter højttalerne automatisk. Derved kan du med fordel stille din hub tæt ved dine kilder og undgå bøvl med lange ledninger. Hubben har derudover en række trådløse tilslutningsmuligheder.

Trådløse forbindelser

Q Active hubben har tilslutning til Bluetooth 4.1, Apple AirPlay 2, Spotify Connect og UPnP. Q Active er også Roon Ready. Dertil, så er der understøttelse af enten Google Chromecast eller Amazon Alexa alt efter hvilken hub man vælger. 

Q Active er ydermere designet til at understøtte din yndlings streamingtjenestes app: Amazon Music, Apple Music, Deezer, Qobuz, Spotify og Tidal.

TV tilslutning

De fleste kender soundbarer, som har mulighed for at tilslutte et TV via HDMI, så man derefter kan betjene soundbaren med TV'et fjernbetjening. Det samme er tilfældet ved Q Active højttalerne, som har HDMI med ARC - audio return channel. 

Pladespiller, Subwoofer og meget mere

Q Active systemet kan via hubben også have en pladespiller tilsluttet via PHONO indgangen. Ønsker man endnu mere bas end højttalerne allerede yder, så er der subwoofer tilslutning. Til de digital kilder er der naturligvis optisk digital, mens der er line in til de analoge. 

Q Acoustics Q Active Hub Behind

Multiroom

Apple Airplay 2 og Google Chromecast gør det muligt at integrere systemet i husets multirumssystem. Du kan endda betjene det med stemme via Apples Siri eller Google Assistant. Det kræver blot, at man kan en enhed med mikrofon (f.eks sin smartphone) til at modtage kommandoer, da systemet i sig selv ikke har mikrofon. 

Betjen som du vil

Systemet leveres med en fjernbetjening, men kan også betjenes via et TV med ARC HDMI, via APP (Google Home osv.) eller via stemme. Q Active Controls

Streaming i højeste kvalitet

Lyd kan beskrives som 'høj opløsning', hvis den består af et digitalt lydformat, der er større end CD-standard 16bit / 44,1kHz. Q Active kan understøtte trådløs streaming med en maksimal kildeopløsning på 32bit / 192kHz, uanset om det er via kontrolhub via en smartphone eller tablet.

Dette betyder, at enhver kilde, der er tilsluttet hubben, vil blive konverteret til et informationsrig 24bit / 96kHz digitalt format, før den streames til Q Active-højttalere, og det øverste niveau af enhver højopløselig musikstreamingtjeneste vil også blive streamet med denne opløsning.

Resultatet af al denne omhyggelige og kompromisløse teknik er ekstraordinær musikalsk nøjagtighed og fantastisk lydkvalitet. Q Active leverer en lydpræstation langt ud over sin pris.

Forstærkeren og lyden

Q Active 200 inside I et traditionelt, passivt lydsystem er der en forstærker. Den driver to højttalere, som i alt vil have mindst fire drivere. I Q Active-systemet styres hver driver (der er tre i hver Q Active 200-højttaler) af sin egen individuelle, specifikt valgte forstærker.

Brug af i alt seks diskrete forstærkere med i alt 280 watt til at drive Q Active-systemet betyder, at hver enkelt driver modtager sin egen omhyggeligt regulerede forstærkning. Som et resultat er Q Active i stand til at styre hver driver med nøjagtighed og finesse, hvilket kort sagt betyder, at Q Active lyder større og mere præcist, end du måske tror er muligt.

BMR enheder

Q Acoustics ønskede, at Q Active skulle levere en widescreen-lyd uden kompromis med stereofokus eller lydbilledet og valgte BMR enheder (Balanced Mode Radiatorer).

BMR'er giver Q Active mulighed for at levere enestående lydkvalitet på tværs af hele dit lytteområde, snarere end at begrænse det til 'sweet spot' i mere traditionelle driverarrangementer. Og ud over denne widescreen-præsentation leverer BMR'er problemfri mellemtoneydelse. Fordi de opererer helt ned til 150Hz, hvor de overdrager til Q Actives 'subwooferdriver, er der ingen mellemtoneforvrængning og følgelig fuldstændig ren og ufarvet mellemtonesydelse.BMR

Masser af bas

Q Active 200 BasBagsiden af en almindelig højttaler er normalt ikke værd at nævne. Men som det helt klart er indlysende nu, er Q Active langt fra en almindelig højttaler - og det gælder også bagsiden af kabinettet.

Q Active 200 er udstyret med en 114 mm / (4,5 tommer) subwooferenhed, der leverer hurtig, dyb og smukt organiseret bas. 

Bassen skyder ud på en fast 'Wave guide'-grænse for at sikre, at basresponsen fra Q Active altid er perfekt kontrolleret - uanset hvor i dit værelse du beslutter at placere højttaleren.

Specifikationer

Acoustics
Enclosure type Reflex (ported)
Full range driver 2 x BMR 58mm (2.25in)
Subwoofer (high excursion) 1 x 114mm (4.5in)
Crossover frequency 150Hz
System frequency response (free boundary) 46Hz to 20kHz (-6dB)
Power (per speaker)
Continuous power 100W
Peak power 280W
Power requirement
Voltage range 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
Weight and dimensions
Un-boxed weight (per speaker) 7.5kg
Dimensions (per speaker) H x W x D 284 x 170 x 290mm (11.2 x 6.7 x 11.4in)
Dimensions on stand H x W x D 922 x 286 x 338mm (36.3 x 11.3 x 13.3in)
Wireless connectivity
Hi-Res Wireless Link frequency 5.8GHz
Audio playback
Sample frequency 96kHz
Bit depth 24bits
Max Source Resolution 32bit/192kHz

Specifikationer Hub

Power requirement
Voltage range 100 - 240 VAC, 50/60 Hz
Weight and dimensions
Un-boxed weight (per speaker) 0.5kg
Dimensions (per speaker) H x W x D 40 x 180 x 112mm (1.6 x 7.1 x 4.4in)
Wireless connectivity
Bluetooth v4.2 Low Energy
Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n and 802.11ac compliant
Hi-Res Wireless Link frequency 5.8GHz
Remote control 2.4GHz
Audio playback
Codec formats AAC , WAV, FLAC, MP3, Vorbis, WMA & ALAC
Sample frequency 8 – 192kHz (depending on codec)
Bit depth 8 – 24bits (depending on codec)
Wired connectivity
Digital optical 96kHz/24bit Toslink
Digital HDMI 96kHz/16bit ARC (2 channel)
Analogue (set to line level) 300mV/18kΩ
Analogue (set to phono MM) 2.6mV/47kΩ (RIAA Equalised)
Subwoofer output 1.20V (0-300Hz)
Mere information
Højttaler TypeAktive
Trådløs teknologiAirPlay, Airplay 2, Amazon Music, Apple Music, Bluetooth, Google Chromecast, ROON Ready, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Deezer, Qobuz
Smart HomeApple Siri - Apple HomeKit, Works with Google Assistant
InputHDMI ind, Line in, Optisk Digital, Phono
MærkeQ Acoustics
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!