0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort
  • Valnød Valnød
  • Hvid Hvid

Pro-Ject X8

Hurtigt overblik

Pro-Ject X8 pladespilleren byder på Pro-Ject legendariske 9cc EVO Carbon tonearm og en pladetallerken på over 5 kg. Leveres uden pickup (er på nogle af billederne vist med pickup, men sælges her uden)

Lager status: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

15.995,00 kr

* Påkrævede felter

15.995,00 kr

Detaljer

Høj kvalitet fremstillet på Pro-Jects Europæiske Fabrik

Pro-Ject X8 pladespilleren byder på en række features, som man normalt ikke finder i denne prisklasse. Som Pro-Ject øvrige high end pladespillere er den håndlavet i Europa. 

  • Tung pladetallerken i aluminium (minimerer vibrationer)
  • MDF chassis
  • 9cc EVO Carbon tonearm

Massiv tallerken

Centrum i Pro-Ject X8 pladespilleren er den 5.1 kg tunge massiv aluminiums pladetallerken, som er præcisionsdrejet og afbalanceret ud af et enkelt stykke aluminium. Den understøttes af en neodym-magnet, som mindsker belastningen på lejet. I betragtning af den massivt tunge platter fører dette til en jævnt roterende base for vinylpladerne og perfekt hastighedsstabilitet.

Til at understøtte pladetallerkenen har Pro-Ject X8 en neodym-magnet, som mindsker belastningen på det keramiske leje. Dette fører til en jævnt roterende base for dine vinylplader og perfekt hastighedsstabilitet.

Chassis og Tonearm

X8 har arvet det massive MDF-chassis og den førsteklasses Pro-Ject 9cc EVO carbon tonearm fra X9 og X10 modellerne. Den højdejusterbare X8 har maskinbearbejdede aluminiumsfødder. TPE-dæmpningsteknologien i fødderne afkobler effektivt X8 fra den overflade, den er placeret på. Fødderne er vlagt pladespiller, da de er hurtigere og nemmere at sætte op end magnetfødderne på X9/10, og de kræver også mindre vedligeholdelse.

Ægte Balanceret Pladespiller

Pro-Ject lancerer en hel serie af nye "True Balanced Connection"-komponenter med en balanceret forbindelse til forforstærkeren. X8 er den første pladespiller med denne nye phono-teknologi.

Balancerede forbindelser er normalt kendt fra den professionelle sektor som f.eks. optagestudier eller livekoncerter. Det er meget vigtigt at have en stabil og interferensfri forbindelse, da disse signaler vil blive kraftigt forstærket. Det samme gælder for forbindelsen fra pladespiller til phono-forforstærkeren. Den store fordel ved en balanceret forbindelse er dens evne til at fjerne opfanget støj og interferens. Og det bedste af alt er, at pickups i sagens natur allerede er balancerede signalomformere! Med True Balanced bruges simpelthen alt, bogstaveligt talt alt, hvad pickup'en opfanger fra pladens rille. Man smider ikke halvdelen af det brugbare signal væk, som det er tilfældet med typiske single-ended RCA phonoforbindelser.

X8 leveres med et 5-polet udgangsstik og med Pro-jects standard semi-symmetriske Connect it Phono E 5P -> RCA-kabel. Ved at opgradere den til Pro-Jects fuldt balancerede 5P til XLR-version (fås separat) og bruge et balanceret phonotrin, som f.eks. Pro-Jects Phono Box DS3 B eller RS/RS2 phono forforstærkere, er man helt klar til den ægte balancerede oplevelse. Dette fører til øget dynamik, mindre støj og forbedrede signal/støjforhold. 

Specifikationer


Speed: 33, 45 (electronic speed change)
Drive principle: belt drive
Included phono cable: Connect it E 5P -> RCA, 1.23m
Aluminium feet: Height adjustable & TPE damped
Platter: massive 5,1 kg lathed aluminium & TPE damped
Platter bearing: inverted with ceramic ball tips and magnetic support
Wow & flutter: 33: ±0,11%; 45: ± 0,10%
Speed drift: 33: ±0,11%; 45: ± 0,09%
Signal to noise: 73dB
Tonearm: 9“ one-piece carbon-fibre tonearm
Effective arm length / mass: 9“ (230 mm) / 8,5 g
Overhang: 18mm
Included accessories: 15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 7“ single adapter, felt mat, phono cable
Power consumption: 5W / 0,3 W standby mode
Dimensions lid closed: 465 x 150 x 350 mm (W x H x D)
Dimensions lid opened: 465 x 415 x 420 mm (W x H x D)
Weight: 15kg

Yderligere information

Trådløs teknologi Nej
Hastighed 45 omdr, 33 omdr
Pickup Medfølger ikke
Indbygget RIAA Forforstærker Nej
Mærke Pro-ject

Relaterede Produkter