Pro-Ject Colourful System

Pro-Ject Colourful System er noget helt unikt fra Pro-Ject. Et komplet system i matchende smukke farver. Systemet består af pladespiller, receiver, kabler og højttalere. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 13.999,00 kr
Colorful-Audio-SETS-ALLE

Et system til det hele

Pro-Ject Colourful System har det hele. Hifi pladespiller i form af Pro-Ject Debut Carbon EVO med Ortofon 2M Red pickup. 

Elektronikken er Pro-Ject seneste model fra den prisvindende MaiA serie, som kendetegnes ved at være små kraftfulde enheder med stort set alt indbygget: Pro-Ject MaiA S3 

Højttalerne er seneste skud fra Pro-Jects S serie i form af Pro-Ject Speaker Box S2. Til at forbinde det hele er der kabler i Pro-Ject velkendte kvalitet. 

Colourful-Audio-SatinSteelBlue-drip
Colourful-Audio-SatinBlack.drip
Colourful-Audio-SatinGoldenYellow-drip
Colourful-Audio-SatinFirGreen-drip
debut-carbon-evo-matt-green

Pro-Ject Debut Carbon EVO

Pro-Jects nok mest populære model gennem tiderne. Solid bygget med seneste teknologi og Ortofon pickup.

 

hifi_choice_recommended
whf5star
Choc_Classica
Diapason_dOR_Hifi
Debut-Carbon-Evo-Motor-Detail
Debut-Carbon-EVO-Steel-Blue-DETAIL-SWITCH-LowKey
PJ-Debut-Carbon-EVO-feet
debutcarbonevo-drejeplade

I forhold til forgængerne, Debut Carbon og Debut Carbon Esprit, har den nye EVO fået en tungere drejeplade i metal, så vægten kommer op på 1.7 kg. Mere vægt har mange fordele, men giver mere resonans. For at imødegå det har Pro-Ject brugt deres TPE (hermoplastic elastomer) teknologi på indersiden af pladen, så resonansen dæmpes. Resultatet er en næste lydløs operation og en utrolig stabilitet. 

Nye fødder og redesignet motorophæng

Den nye Pro-Ject Debut Carbon EVO har fået tre nydesignede højdejusterebare fødder, så grammofonen kan benyttes på overflader som måske ikke er helt jævne eller ikke helt vandrette. Eventuelle skævheder i underlaget kan derved imødekommes.

En motor vil skabe vibrationer, som samles op af pickupen og derved påvirker det rene lydbillede. Ved det nye Debut Carbon EVO har Pro-Ject dæmpet vibrationerne fra motoren yderligere i forhold til forgængeren ved at bruge et helt nyudviklet "motorophæng", som stopper vibrationerne fra at nå ud til pickupen. Motoren er ligeledes blevet opdateret, så den nu er endnu mere lydløs. 

Auto skifte af hastighed

Alle Debut Carbon EVO modeller har "speed button", så man kan ændre fra 33 rpm til 45 rpm blot ved at skifte på en knap. Hastigheden holdes konstant via en elektronisk styring. Knappen er placeret på undersiden af pladespilleren og det er ikke tilfældigt. Debut Carbon serierne har altid stået for det rene design og med en placering af knappen under pladespilleren sikres et rent og enkelt design. Ønsker man 78 rpm, så følger der en 78 rpm rem med til pladespilleren.  

Pro-Ject MaiA S3

Pro-Ject MaiA S3 er den nyeste efterfølger til den populære MaiA S2, med samme funktioner og et nyt aluminiumskabinet. Denne klasse D hi-fi-forstærker har en indbygget Cirrus Logic 24-bit / 192 kHz DAC, og er klar til trådløs streaming med en Bluetooth aptX-modtager. Den er også udstyret med en MM phono-forforstærker og flere tilslutningsmuligheder, gør den ideel til både digitale og analoge kilder.

Med sin dobbelte mono-forstærkning tilbyder MaiA S3 en varm og dynamisk lydoplevelse. Den kan håndtere digitale kilder som tv eller Blu-ray/DVD-afspillere med dens S/PDIF-indgange, og sørger for højkvalitets D/A-konvertering. Derudover indeholder forstærkeren en 6,3 mm hovedtelefonudgang til privat lytning med hi-fi-hovedtelefoner.

Designet i Europa og med en effekt, der dækker rum op til 40 m², matcher Pro-Ject MaiA S3 de moderne lyttebehov perfekt.

MaiA-S3-black-front-cutout
maia-s3_638e0bfd82cc2_900
SB5-satin-group-1

Pro-Ject Speaker Box S2

Speaker Box 5 S2 er kompakte 2-vejs monitorhøjttalere håndlavet i Europa. De er kendt for deres rummelige og detaljerede lyd. Med en 25 mm silke dome diskant sikrer de krystalklare højder, mens en 130 mm glasfiberkon giver fyldige mellemtone og en solid bas. Højttalerens konstruktion gør brug af en stiv, ikke-resonerende MDF-kabinet, og komponenterne er direkte forbundet uden brug af PCB, med blyfri loddetin. En speciel øko-venlig lim fra Kleiberit sikrer højttalerens integritet og holdbarhed.

Se det øvrige udvalg af komplette pakker. Priserne starter ved under 2000 kr. 

Specifikationer

Debut Carbon EVO
Speed33, 45/(78) (electronic speed change)
Included accessories15V DC / 0,8A power supply, dust cover, 78 RPM round belt, 7‘‘ single adapter
Power consumption4W / 0W standby
Dimensions415 x 113 x 320mm (WxHxD)
Dustcover open: 415 x 365 x 405mm (WxHxD)
Weight6 kg net
MaiA S3
Power output2x 23W / 40W at 8 / 4ohms (1% THD)
Standby power consumption< 0,5W
Included accessoriesRemote control, power suppl
Dimensions206x55x153 (WxHxD)
Weight1070 g without power supply
Speaker Box S2
Nominal impedance8 Ohm
Dimensions160 x 271 x 215mm (WxHxD)
Included accessoriesSpeaker grills (black)
Weight4,9 kg

.

Mere information
Trådløs teknologiBluetooth
Hastighed45 omdr, 33 omdr
PickupOrtofon 2M Red
Indbygget RIAA ForforstærkerNej
MærkePro-Ject