0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

NorStone Skye PWC Hifi Strømkabel

Hurtigt overblik

Norstone Skye PWC-strømkablet er et højkvalitetskabel, der er designet til at levere ren og stabil strøm til al elektronikken i dit hi-fi- eller hjemmebiografsystem.

Lager status: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

1.499,00 kr

* Påkrævede felter

1.499,00 kr

Detaljer

Bedre Lyd med Hifi Strømkabel

Norstone Skye PWC er et strømkabel af høj kvalitet, der er designet til at levere ren og stabil strøm til al elektronikken i dit hi-fi- eller hjemmebiografsystem. Ved at levere en kvalitetsstrømforsyning og interferensfri strømforsyning reducerer Norstone Skye PWC støjniveauet og giver optimale driftsbetingelser for dit udstyr.

  • Kobberledere
  • Dobbelt isolering
  • Høj strømkapacitet
  • Rhodiumbelagte stik

Double Isoleret 

Norstone Skye PWC-strømkablet har et særligt komplekst og omhyggeligt konstrueret design for at maksimere den elektriske strømoverførsel. Den bruger OFC 4N kobberledere, der er udvalgt på grund af deres høje renhed og minimale korninteraktion. Dette kobber anvendes i 6 koncentriske flerstrengede ledere, der er anbragt omkring en solid central kerne for at maksimere hastigheden og overførslen af elektrisk strøm. Ved at bruge ledere med stor diameter er Norstone Skye PWC i stand til at levere meget høj strøm og kan bruges med enhver lyd- eller videoenhed, selv de mest krævende som f.eks. effektforstærkere eller subwoofere.

Kvaliteten af en strømforsyning afspejles også i strømmenes renhed. For at undgå interferens har Norstone Skye PWC-kablet dobbelt isolering for at undgå interferens. Dette omfatter indkapsling af lederne i papirfolie for at holde lederne på plads og for at håndtere den omgivende elektromagnetiske og radiofrekvente stråling (RFI & EMI). Der anvendes også bomuldsfibre til at reducere interne mikrovibrationer, mens den tykke PVC- yderkappe sikrer optimal holdbarhed og styrker isoleringen. 

NorStone PWC Skye Strømkabel

I enderne har Norstone Skye PWC et Schuko strømstik på den ene side og et trepolet IEC-C15-stik på den anden side. Disse stik er fremstillet af rent kobber med en Rhodium Rh45-belægning. Dette design sikrer optimal kontakt og bedre ledningsevne. Desuden er lederne skruet direkte fast på stikpropperne i stikkene, så man undgår lodning for ikke at påvirke kablets struktur eller ændre ledernes impedans. Dette eliminerer enhver risiko for forvrængning.

Norstone Skye PWC er i stand til at levere ren og stabil strøm til det mest krævende elektroniske udstyr, så det kan fungere optimalt. Det gør den til en uundværlig del af enhver hi-fi- eller hjemmebiografinstallation.

Specifikationer

Ledere: OCF 4N kobber
Dobbelt afskærmning
Bomuldsflet for at begrænse vibrationer
Papir tape
PVC ydre kappe + nylonfletning
Rhodiumbelagte kontakter Rh45

Schuko-stik til strømforsyning
IEC C15 dipol-stik

Yderligere information

Mærke NorStone

Relaterede Produkter