NorStone Skye RCA Stereo Kabel med Stelkabel

NorStone Skye RCA Stereo Kabel med Stelkabel

Sort

Pro-Ject Connect It RCA til Minijack 0.4 m

NorStone Jura RCA Stereo

NorStone's bedste RCA stereo kabel med jord/stel. Fås i flere længder. 

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 695,00 kr

Det bedste fra NorStone

NorStone Jura RCA-kablet er et stereokabel i høj kvalitet med et phono-jordkabel og er designet til at give dig mulighed for at tilslutte en netværksafspiller, CD-afspiller, vinyl pladespiller eller DAC til en hi-fi- eller hjemmebiografforstærker. Kablet kombinerer kvalitetsmaterialer og omhyggelig design, som sikrer Norstone Jura RCA-kabel optimal lydsignaltransmission og optimal frekvensgengivelse over hele lydspektret.

Norstone Jura RCA-kabel er sammensat af en stor tværsnitsleder, der er fremstillet af 99,999% rent deoxygeneret kobber, forsølvet (10%). Det giver Norstone Jura RCA-kabel optimale overførselsbetingelser. Integriteten af ​​lydsignalet er beskyttet af en tredobbelt afskærmning bestående af en aluminiumsfolie og fortinnet kobberfletning, hvilket sikrer en åben og detaljeret lydfase. NorStone Jura RCA modulationskabel er specielt anbefalet til tilslutning af en vinyl pladespiller, der indeholder et phono jordkabel til at undertrykke baggrundsstøj, når man lytter til sorte kager. NorStone Jura RCA modulationskabel har også robuste aluminiumsstik og sølvbelagte stik for at sikre perfekt kontakt mellem kilde og forstærker.

NorStone's kabeler består af tre serier, hvor Jura kablerne er de bedste og dermed også dyreste. RCA kablet fås også i Arran og Skye serien. 

Mere information
MærkeNorStone