0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Nebula Mars 2 Pro Picoprojektor

Hurtigt overblik

Nebula Mars 2 Pro er en lommeprojektor eller pico projektor, der kan vise et stort billede på 254 cm diagonal i 720p

Lagerstatus: Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage

4.495,00 kr

Detaljer

Bærbar Projektor

Nebula Mars 2 Pro-projektoren er en lommeprojektor eller pico projektor, der kan vise et stort billede på 254 cm diagonal i 720p. Nebula Mars 2 Pro-projektoren er designet til at kunne tages med overalt, uanset om det er på ferie, på kontoret eller fra et rum til et andet i huset. Den har et genopladeligt batteri, der giver op til 3 timers strøm, og et bærehåndtag. Den kompakte størrelse gør den nem at putte i en kuffert eller rejsetaske. 

  • Genopladeligt batteri (3 timer)
  • Videostreaming-tjenester
  • LED-lys
  • 2 x 10 W lyd

Nebula Mars 2 Pro-miniprojektoren er kun 13 cm høj og er en ultrakompakt model, der er specielt designet til let at kunne transporteres, så du kan nyde dine film og tv-udsendelser, uanset hvor du er på farten. Det indbyggede genopladelige batteri giver op til 3 timers batterilevetid og giver dig mulighed for at placere Nebula Mars 2 Pro-projektoren hvor som helst i huset eller haven. Det gør den ideel til udendørs scener på varme sommernætter. Ved længere sessioner kan du hurtigt genoplade batteriet mellem filmene eller lade Nebula Mars 2 Pro-projektoren være konstant tændt. 

Nebula Mars 2 Pro pico projektoren har en DLP-matrix, der kan vise HD-billeder med en opløsning på 1280x720 pixels. Den kan placeres i en afstand på 1 til 3 meter fra lærredet eller projektionsvæggen og viser et billede fra 100 til 380 cm diagonal. Denne store fleksibilitet sikrer, at du kan finde den perfekte billedstørrelse til din skærm, væg eller dit projektionsrum. Denne miniprojektor er meget nem at bruge og har et automatisk fokuseringssystem, der sikrer et skarpt billede til enhver tid. Nebula Mars 2 Pro miniatureprojektoren projiceres af en LED-lampe. Den store fordel ved denne LED-teknologi er, at den har en meget lang levetid på 20.000 timer. Det svarer til over 18 års brug med 3 timers fremvisning om dagen.

Wifi og Streaming

Nebula Mars 2 Pro-miniprojektoren er meget intuitiv at bruge takket være integrationen af Android 7.1 operativsystemet. Når Nebula Mars 2 Pro-projektoren er forbundet til internettet via WiFi, er det muligt at få adgang til adskillige online musiktjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller Youtube for at nyde alt dit indhold. Nebula Mars 2 Pro pico projektoren er også Miracast-kompatibel, så du kan kopiere skærmen på en Android- eller Windows-smartphone eller -tablet og nyde alt dit indhold på en stor skærm. Nebula Mars 2 Pro miniatureprojektoren har naturligvis også en HDMI-indgang til at tilslutte den til en anden kilde som f.eks. en computer, Blu-ray-afspiller, spilkonsol osv.

Nebula Mars 2 Pro har en lydsektion på 2 x 10 watt med to højttalere og en stor passiv radiator. Det betyder, at projektoren kan afspille lyden fra film og tv-serier samt musik, der er gemt på et USB-stik, uden at der er behov for et eksternt lydsystem. Den er derfor fuldstændig uafhængig. Nebula Mars 2 Pro kan også bruges som en simpel Bluetooth-højttaler uden at sende noget billede. I dette tilfælde kan dens batteritid nå op på 30 timer. 

Nebula Mars 2 Pro er en kompakt, letvægts, batteri- eller netdrevet projektor med HDMI-stik og adgang til en lang række streamingtjenester. Den er nem at bruge og giver et fantastisk billede. LED-lampen er et stort aktiv, både med hensyn til dens levetid og den hastighed, hvormed den kan bruges.

Specifikationer

Design
ABS ramme
Bærehåndtag
WiFi
Miracast
Android TV
Kompatibel med Netflix, Amazon Prime Video, Youtube osv.
Medieafspiller
2 x 10 watt lydsystem
Bluetooth 4.0

Billede
Skærmteknologi: DLP
Skærmopløsning: 1280x720 pixels (720p)
Lysstyrke: 500 ANSI lm
Nødvendigt formatforhold: 16:9
Fokus: automatisk
Størrelse af projiceret billede: 1 m til 3,80 m
Afstand til projektionsskærm: 1 til 3 m

Lampe
Lampetype: RGB LED
Levetid: 20.000 timer

Forbindelse
1x HDMI
1x usb-indgang
1x strømindgang

Strømforsyning
Genopladeligt batteri eller strømforsyning
3 timers batteritid (video)
30 timers batteritid (musik)

Generelt
Mål (BxHxD): 101 x 127 x 177 mm
Vægt : 1,36 kg

Manual på engelsk

Yderligere information

Mærke Nebula

Relaterede Produkter