0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

Monster Persona Active Noise Cancelling Hovedtelefoner

Hurtigt overblik

Superbehagelige hovedtelefoner med bluetooth og active noise cancelling, som lukker udefrakommende lyde ude. Lang batteritid og mulighed for at lytte trådløst eller med kabel. 

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

1.499,00 kr

Detaljer

Verdens bedste Noise Cancelling...

Har mange kaldt Sonys teknologi. Og det er netop den teknologi, som Monster her bruger til at sine populære WH-1000MX hovedtelefoner. Det forbedrer støjreduktionsydelsen, så du kan nyde et mere roligt miljø og fokusere mere på dit arbejde, uanset om manbefinder sig i en flykabine, i bytrafikken eller på et travlt kontor. 

  • Pure Monster Sound
  • Active Noise Cancelling (Sony teknologi)
  • 5.0 Bluetooth 
  • Op til 30 timers batteritid

Pure Monster Sound

Selvom noise cancelling algoritmerne er Sonys, så er lyden selvfølgelig Monsters egen. Som alle andre produkter med "Pure Monster Sound" har Noel Lee og hans team i Californien brugte månedsvis på at ramme den helt rigtige lyd. Som de selv siger: "You have to heard it to believe it". 

Quick Charge og Lang Batteritid

Monster Persona lades let via USB-C kabel og har op til 30 timers spilletid (volumen og ANC afhængig). Den understøtter 5 minutters hurtig opladning, som giver 2,5 timers spilletid. For 1 times fuld opladning kan dumanbruge op til 30 timer via Bluetooth-forbindelse. For at bevare mere strøm kan man slå ANC-funktionen fra, når den ikke er i brug. Endeligt, så kan man lytte via kabel, hvis man er gået helt tør eller f.eks sidder i et fly, hvor man kun kan tilslutte med kabel.

Komfortable 

Ørepuder af høj kvalitet med hukommelsesskum og drejelige ørekopper tilpasser sig komfortabelt ørerne, og hovedbøjlen tilpasser sig naturligt hovedet. Det sammenfoldelige design og den medfølgende bæretaske gør Monster Persona perfekte til at rejse.

Yderligere information

Hovedtelefon Type Noise Cancelling, Over-Ear
Trådløs teknologi Bluetooth
Smart Home Nej
Mærke Monster

Relaterede Produkter