Rosewood/sort

Sendy Audio Apollo Hifi Planar Over-Ear Hovedtelefon

Valnød

Sivga SV023 Hifi Hovedtelefon

Monster Persona Active Noise Cancelling Hovedtelefoner

Vellydende hovedtelefon med Sony's noise-cancellng teknologi

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 1.499,00 kr

Verdens bedste Noise Cancelling...

Har mange kaldt Sonys teknologi. Og det er netop den teknologi, som Monster her bruger til at sine populære WH-1000MX hovedtelefoner. Det forbedrer støjreduktionsydelsen, så du kan nyde et mere roligt miljø og fokusere mere på dit arbejde, uanset om manbefinder sig i en flykabine, i bytrafikken eller på et travlt kontor. 

  • Pure Monster Sound
  • Active Noise Cancelling (Sony teknologi)
  • 5.0 Bluetooth 
  • Op til 30 timers batteritid

Pure Monster Sound

Selvom noise cancelling algoritmerne er Sonys, så er lyden selvfølgelig Monsters egen. Som alle andre produkter med "Pure Monster Sound" har Noel Lee og hans team i Californien brugte månedsvis på at ramme den helt rigtige lyd. Som de selv siger: "You have to heard it to believe it". 

Quick Charge og Lang Batteritid

Monster Persona lades let via USB-C kabel og har op til 30 timers spilletid (volumen og ANC afhængig). Den understøtter 5 minutters hurtig opladning, som giver 2,5 timers spilletid. For 1 times fuld opladning kan dumanbruge op til 30 timer via Bluetooth-forbindelse. For at bevare mere strøm kan man slå ANC-funktionen fra, når den ikke er i brug. Endeligt, så kan man lytte via kabel, hvis man er gået helt tør eller f.eks sidder i et fly, hvor man kun kan tilslutte med kabel.

Komfortable 

Ørepuder af høj kvalitet med hukommelsesskum og drejelige ørekopper tilpasser sig komfortabelt ørerne, og hovedbøjlen tilpasser sig naturligt hovedet. Det sammenfoldelige design og den medfølgende bæretaske gør Monster Persona perfekte til at rejse.

Mere information
Hovedtelefon Type Noise Cancelling, Over-Ear
Trådløs teknologi Bluetooth
Mærke Monster
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra Monster