Sort

Canton Movie 165 5.1 Højttalersæt Black

Monster Illuminessence Prism Ekstra Panaler

Monster Illuminessence Prism Ekstra Panaler

Monster Illuminessence Prism Startpakke med 4 paneler

Prism er et modulært belysningssystem, der gør det nemt at designe din egen 3D LED-kunst. Byg dine egne fantastiske strukturer med tilpasselige lyseffekter og mønstre.

Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid
Normalpris 1.189,00 kr Specialpris 299,00 kr

Startpakke med 4 paneler

Prism er et modulært belysningssystem, der gør det nemt at designe din egen 3D LED-kunst. Byg dine egne fantastiske strukturer med tilpasselige lyseffekter og mønstre.

  • App styring (Android og iPhone)
  • Virker med Google Assistant
  • Virker med Amazon Alexa
  • Virker med Apple Siri


Fire unikke paneler til unikke farveindstillinger: Med fire paneler til dine behov kan du omdanne dine lamper til den form, der bedst afspejler dit rum, dine behov eller bare en bestemt stemning.

Mange måder at tilpasse dit lys på

Ud over flerfarvet belysning har vi også multi-zone- og dæmpbare LED-lyseffekter for at skabe de mest unikke og tilpassede muligheder.
Fjernadgang til dine paneler fra hvor som helst: Download Monster Smart-appen til din telefon, så du kan få adgang til dine lamper når som helst og hvor som helst. Monsters app er tilgængelig på Google Play og i Apple App Store.

Stemmestyring

"OK Google! Tænd mit lys kl. 19.30 i aften:" Lamper er kompatible med Google Assistant, Amazon Alexa og Siri, så du kan få fuld stemmestyring på hver enkelt af dem.
Nem installation i ethvert rum: Det bliver nemt at installere belysningen. Du skal blot placere den magnetiske stander over den plads, du ønsker, at lysene skal fylde, og så er du klar til at gå i gang.

Udvid med flere paneler

Når man først har en startpakke kan man udvide med en pakke med ekstra paneler til en attraktiv pris. 


Inkluderer: 4 x Prism LED-paneler med tilslutnings- og monteringstilbehør, 1 x Prism-controller, 1 x strømadapter, 1 x hurtigstartvejledning, 1 x designvejledning.
Kræver 2,4 GHz Wi-Fi-forbindelse, mobiltelefon eller tablet med Android 6.0 / iOS 10 eller højere.

Mere information
Smart Home Apple Siri - Apple HomeKit, Works with Amazon Alexa, Works with Google Assistant
Trådløs teknologi Wifi
Mærke Monster
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!