Monster Illuminessence Prism Startpakke med 4 paneler

Monster Illuminessence Prism Startpakke med 4 paneler

Sort

Canton GLE 90 Black

Monster Illuminessence Prism Ekstra Panaler

Prism er et modulært belysningssystem, der gør det nemt at designe din egen 3D LED-kunst. Byg dine egne fantastiske strukturer med tilpasselige lyseffekter og mønstre. Her er der tale om en pakke med to ekstra paneler, som kan kobles på en startpakke med en controller. De virker således ikke, hvis der ikke er installeret en startpakke

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
559,00 kr

Pakke med 2 ekstra panaler

Prism er et modulært belysningssystem, der gør det nemt at designe din egen 3D LED-kunst. Byg dine egne fantastiske strukturer med tilpasselige lyseffekter og mønstre.

  • App styring (Android og iPhone)
  • Virker med Google Assistant
  • Virker med Amazon Alexa
  • Virker med Apple Siri


Unikke paneler til unikke farveindstillinger: Med fire paneler til dine behov kan du omdanne dine lamper til den form, der bedst afspejler dit rum, dine behov eller bare en bestemt stemning.

Mange måder at tilpasse dit lys på

Ud over flerfarvet belysning har vi også multi-zone- og dæmpbare LED-lyseffekter for at skabe de mest unikke og tilpassede muligheder.
Fjernadgang til dine paneler fra hvor som helst: Download Monster Smart-appen til din telefon, så du kan få adgang til dine lamper når som helst og hvor som helst. Monsters app er tilgængelig på Google Play og i Apple App Store.

Stemmestyring

"OK Google! Tænd mit lys kl. 19.30 i aften:" Lamper er kompatible med Google Assistant, Amazon Alexa og Siri, så du kan få fuld stemmestyring på hver enkelt af dem.
Nem installation i ethvert rum: Det bliver nemt at installere belysningen. Du skal blot placere den magnetiske stander over den plads, du ønsker, at lysene skal fylde, og så er du klar til at gå i gang.

Udvidelsespakke

Denne pakke er en udvidelse til Monsters startpakke og kræver således en startpakke for at virker. 


Inkluderer: 2 x Prism LED-paneler med tilslutnings- og monteringstilbehør

Mere information
Smart HomeApple Siri - Apple HomeKit, Works with Amazon Alexa, Works with Google Assistant
Trådløs teknologiWifi
MærkeMonster