0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meze Classics V2 in-ear Hovedtelefoner

Hurtigt overblik

Opfølger til den succesfulde Meze 12 Classics med store forbedringer i denne V2 version.

Lagerstatus: Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid

Pris: 699,00 kr

Special Price 499,00 kr

Detaljer

Efterfølgeren til en succes

Meze 12 Classics V2 in-ear-øretelefoner er efterfølgeren til Meze 12 Classics. De arver alle de kvaliteter, der gjorde deres forgængere så succesfulde, herunder mærkets karakteristiske designkvalitet, og tilføjer nye, endnu kraftigere drivere. Meze 12 Classics V2 er robuste, stilfulde og nemme at drive, og de er en fantastisk måde at nyde dine yndlingsmelodier på, når du er på farten.

Kvalitetsdesign

Fra det øjeblik Meze 99 Classics-hovedtelefonerne kom på markedet, har den rumænske producent gjort sig bemærket med sin evne til at kombinere byggekvalitet, design, lydkvalitet og værdi for pengene. Meze 12 Classics V2-hovedtelefonerne fortsætter denne tradition med hovedtelefoner i valnød og anodiseret aluminium med en kobberfinish. Anvendelsen af disse materialer sikrer ikke kun et særligt flot udseende, men også en stor holdbarhed. Det 1,2 meter lange OFC-kobberkabel er dækket af en knudetæt kappe, der er designet til at beskytte lederne og lydtransmissionen. Meze 12 Classics V2-øretelefonerne har et guldbelagt minijack-stik for at sikre optimal kontakt mellem øretelefonerne og kilden.

Mylar og titanium-driver

Meze 12 Classics V2-hovedtelefonerne adskiller sig fra deres forgængere ved at bruge en helt ny 8 mm dynamisk driver med en titaniumbelagt mylar-membran og en aluminiums-/kobberspole. Denne nye dynamiske transducer er udviklet til at levere en klar og naturlig lyd, der giver en detaljeret og luftig lytteoplevelse. Brugen af en dynamisk transducer i kombination med denne teknologi giver en dyb, solid bas med en fyldig mellemtone og klare højttoner. Det fulde lydspektrum leveres på en velafbalanceret måde, hvilket gør Meze 12 Classics V2-hovedtelefonerne værdige til mærkets ry. In-ear-hovedtelefonerne leveres med et udvalg af silikone-tips og en bæretaske og er designet til at tage dig med på farten, så du aldrig behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten, uanset hvor du er. 

Specifikationer

In-ear hovedtelefoner
Dynamisk mylar transducer med titaniumbelægning
Aluminium og kobberspole
1.2 OFC 6N kobberkabel
Valnøddetræ og aluminiumskaller
Forgyldt 3,5 mm mini-jack-stik

Målinger
Frekvensrespons: 16 Hz til 24 kHz
Støjdæmpning: op til 26 dB
Impedans: 16 ohm
Følsomhed: 101 dB
THD: < 0,5

Medfølgende tilbehør
Opbevaringsetui, 5 par ørepropper, monteringsclips

Yderligere information

Hovedtelefon Type In-Ear, Kablet
Trådløs teknologi Nej
Smart Home Nej
Mærke Meze

Relaterede Produkter