0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sølv Sølv
  • Sort Sort

Jabra Elite 75t

Hurtigt overblik

Jabra Elite 75T True Wireless


Kompakt og designet til sikker pasform. Jabra Elite 75T høretelefoner leverer skarp og klar lyd, forbedret batteritid, stabil Bluetooth-forbindelse, slidstærkt design og adskillige praktiske funktioner for simpel kontrol.

Lager status: Leveres fra vores franske lager - transittid 1 - 3 dage

1.490,00 kr
Stil et spørgsmål

* Påkrævede felter

1.490,00 kr

Detaljer

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75T hovedtelefoner er en in-earmodel med true wireless særligt velegnet til sportsbrug gennem deres modstanddygtighed mod sved, regn og støv. Meget let at bruge, disse Jabra-øretelefoner integrerer en touchflade på hver af ørekopperne. De er udstyret med mikrofoner til styring af telefonopkald samt interaktion med stemmeassistenter Amazon Alexa, Siri og Google Assistant . 

Jabra Elite 75t: Stærk bas

Specialist hovedtelefoner, headsets og Bluetooth headsetsJabra  tilbyder med Jabra Elite 75T et par ægte trådløse Sport Hovedtelefoner der er særligt attraktive og effektive. Nemt både at lytte til musik og bruge til mobiltelefoni er Jabra Elite 75t hovedtelefoner udstyret med dynamiske højttalereenheder der er placeret i et åbent akustisk kammer. Dette design sikrer en meget god musikalitet med mange detaljer og stærk bas. 

Ægte trådløse Jabra Elite 75t øretelefoner

Jabra Elite 75t Bluetooth-hovedtelefoner giver stærk bas.

Jabra Elite 75t: Op til 28 timers batteritid

Jabra Elite 75T true wireless har Bluetooth 5.0 og kan parres med to Bluetooth enheder samtidig. De kan også gemme de sidste 8 parrede Bluetooth-enheder
Rækkevidden er cirka ti meter, hvilket efterlader en god bevægelsesfrihed for brugeren, der kan bevæge sig væk fra lydkilden uden frygt for at miste lyden. 
Hver 
Jabra Elite 75t øreprop indeholder et genopladeligt batteri, der har en batterilevetid på 7:30. De leveres med en kuffert, der også fungerer som oplader. Sidstnævnte tilbyder op til 20:30 yderligere batteritid, hvilket bringer den samlede batteritid op på 28 timer. De vil være i stand til at ledsage dig i alle dine daglige bevægelser og selv under dine længste træningssessioner.

Ægte trådløse Jabara Elite 75t øretelefoner

Ægte trådløse Jabra Elite 75t hovedtelefoner tilbyder op til 28 timers batterilevetid med opladningskassen.

Jabra Elite 75t: Touch interface

Meget enkel at bruge, Jabra Elite 75t hovedtelefoner integrerer en touch-kontrol på hvert headset. Den venstre touch-kontrol giver dig mulighed for at skifte spor, starte musik og skifte lydstyrke, mens den højre touch-kontrol administrerer telefonopkald. Denne touch-kontrol gør det også muligt hurtigt at aktivere stemmeassistenterne Amazon Alexa , Siri og Google Assistantinstalleret på den enhed, som hovedtelefonerne er forbundet med. Det er derefter muligt at ændre titlen, ændre lydstyrken, starte en spilleliste ... uden at skulle tage din smartphone ud af lommen. Stemmeassistenterne kan også besvare utallige anmodninger som udetemperatur, tidspunktet for din næste aftale, men også for at ringe eller skrive en besked for dig. 

Ægte trådløse Jabra Elite 75t øretelefoner

Ægte trådløse Jabra Elite 75t hovedtelefoner er kompatible med Amazon Alexa, Siri og Google Assistant stemmeassistenter.

Jabra Elite 75t: IP55 certificeret

Kompakte og lette, Jabra Elite 75t hovedtelefoner leveres med 3 par silikone ørepropper i forskellige størrelser, der passer til alle kropstyper. Disse forskellige tip danner også en meget god passiv isolering mod ekstern støj. De garanterer forbløffende lytning, selv i støjende miljøer som offentlig transport eller et motionscenter. Praktisk, en "HearThrought" -funktion giver dig mulighed for hurtigt at følge en samtale uden at fjerne hovedtelefoner. Robust design, Jabra Elite 75t øretelefoner er IP55 certificeret for at sikre høj modstand mod sved, sprøjt vand og støv, så de kan bruges uden frygt under intensiv træning, selv i regnen. 

Ecouteurs True Wireless Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t Bluetooth-hovedtelefoner er komfortable og vandtætte.

Med deres robuste IP55- certificerede design , kompatibilitet med stemmeassistenter og stor musikalitet er Jabra Elite 75t hovedtelefoner den perfekte løsning til at nyde al din musik under din daglige pendling og sportsaktiviteter. 

Design
Type: In-ear
Certified IPX55
Aktiv vindbeskyttelse

Måling
Musikfrekvensrespons: 20 Hz til 20 kHZ
Frekvensrespons: 100 Hz til 8 kHz
Mikrofonbåndbredde: 100 Hz til 10 kHz

Bluetooth
Bluetooth Ver. 5.0
Kompatible codecs: AAC, SBC
Range: op til 10 meter

Strømforsyning 
Lithium-ion-batteri 
Batteritid: 7h30 time + 20h30 timer
Fuld opladningstid: Cirka 2h20
Hurtig opladning: 60 minutters batteritid på 15 minutters opladning

Inkluderet tilbehør 
Opladnings- og transportboks 
USB-ladekabel 
3 par silikonespidser

Generelt
pakningsdimensioner (B x H x D): 124,2 x 187,4 x 40 mm
Dimensioner på opladningskassen ( B x H x D ): 62,4 x 27 x 36,6 mm
Hovedtelefonens vægt: 5,5 g
Ladekassens vægt: 35 g

Yderligere information

Input Nej
Stemmestyring Amazon Alexa, Apple Siri, Google Assistant
Trådløs teknologi Nej
Radiotype Nej
Mærke Jabra

Produkt spørgsmål

No Questions