Hvid

LitheAudio Wifi Multirum Indbygningshøjttaler

Hvid

LitheAudio Premium Højttaler Fire Hood - Akustisk

LitheAudio Wifi Multirum Indbygningshøjttaler til vådrum IP44

Wifi indbygningshøjttaler velegnet til vådrum med Airplay 2, Google Chromecast, Bluetooth, DLNA, Spotify, TIDAL, internetradio og multirum. Prisen er for et stk. Der kan tilkøbes en passiv enhed for stereo.

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
4.199,00 kr

Lithe Audio WiFi Multiroom lofthøjttaler til vådrum

Lithe Audio WiFi Multiroom lofthøjttaler er en alt-i-en-løsning til musik i enhvert rum også badeværelset, da den er IP44 certificeret. Indbygningshøjttaleren er nem at installere og skal blot have strøm, så er den klar til brug. Den skrues let op fra forsiden og påsættes frontgrillen, som er magnetisk. 

Wifi giver et væld af muligheder

Lithe Audio Wifi højttaleren har indbygget Wifi. Det hele sættes let op med Lithe Audios App. Når højttaleren først er koblet på netværket via Appen kan man vælge at anvende Appen til at afspille musik eller en af de indbyggede muligheder. 

Spotify, Airplay 2, Internet Radio

Efter højttaleren er koblet på netværket (skal kun gøres første gang) vil den komme frem som en afspilningsmulighed i spotify, hvis man har spotify connect. Derved kan man blive ved med at bruge sin spotify app til at styre musikken, hvis man foretrækker det. Ligeledes vil højttaleren komme frem på netværket som en Airplay 2 højttaler, så man fra Apple enheder kan afspille musik via højttaleren fra enhver app. Vil man gerne høre internet radio, så kan man via LitheAudio appen tilgå TuneIN og vTuner. Der er endvidere adgang til Tidal og Deezer. Bemærk, at det kræver abonnement at bruge spotify, Tidal og Deezer. 

LitheAudio AppsRadio fra LitheAudio

Mulighed for multirum, Google og Airplay2

Via LitheAudios app kan man lave zoner / rum og koble flere højttalere sammen. Hvis man f.eks har en LitheAudio wifi højttaler i køkkenet kan man kalde den Køkken, har man tre i stuen kan de kædes sammen til et rum - stuen. I appen kan man så vælge at spille i det ene rum eller det andet. Vælger man køkkenet spiller den ene højttaler der. Vælger man stuen vil de tre i stuen spille. Man kan naturligvis også spille på dem en af gangen. Der kan kobles op til 30 aktive Wifi højttalere på en installation, hvis routeren tillader det. 

Er der musik på en server eller på telefonen kan det også afspilles via LitheAudio app'en. Dertil man bruge højttalerne som Airplay 2 højttalere. 

Nem Stereo Løsning

Hver LitheAudio Wifi indbygningshøjttaler har en højttalerudgang, så man kan tilslutte en passiv LitheAudio højttaler og lave stereo. Det kan man naturligvis gøre ved hver Wifi højttaler i installationen og derved udvide med flere højttalere på en billig og god måde. Der kan tilkobles en passiv højttaler per wifi højttaler. 

Lyden

Lithe Audio WiFi Multiroom lofthøjttaler er udstyret med en koaksial driver bestående af en 6.5" enhed  til mellem- og basfrekvenser, kombineret med en 0.75" titanium dome diskant. Denne højttaler drives af en 60 W forstærker integreret i Lithe Audio WiFi Multiroom lofthøjttaler. Denne konfiguration giver det mulighed for at gengive et frekvensområde fra 65 hz til 20 Khz.

Features

Multiroom Indbygningshøjttaler 
Alt-i-en løsning med wifi og forstærker indbygget
Nem forbindelse - skal bare have strøm
Indbygget Airplay 2, DLNA, Google Chromecast, Bluetooth, Spotify, Tidal, Deezer og internet radio

Lav op til 30 zoner 

RCA input til input fra f.eks TV. 

IP44 vådrumscertificeret

Specifikationer 

Woofer: 6.5" Kevlar Woven Cone
Tweeter: 0.75" Titanium Cone
Mono/Stereo Switch
RMS Power: 60W RMS
Impedance: 8 Ohms
Sound Quality THD+N 0.009%, 65Hz-20kHZ
Sensitivity (1W/1m): 90dB
Audio Sample Rate: 8Khz
Digital Class D Amplifier
Dimensions: (W x D) 230 x 95mm

Præsentation af App

En video fortæller mere en ord, så hermed en video: 

Mere information
Farve Hvid
Højttaler Anvendelse Indbygningshøjttaler
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi AirPlay, Airplay 2, Bluetooth, Google Chromecast, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Deezer
Smart Home Apple Siri - Apple HomeKit, Works with Amazon Alexa, Works with Google Assistant
Input RCA Analog
Mærke LitheAudio