Sort

Tangent Spectrum X5 Par Sort

Tangent Spectrum X5 Par Hvid

Tangent Spectrum X5 er et par kraftfule kompakte højttalere i lækkert dansk design fra Tangent. X5 højttalerne er de største reolhøjttalere i Tangent Spectrum serien. Fås i mat sort satin eller hvid sort satin..
På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
1.999,00 kr

Kraftfulde Reolhøjttalere 

De kraftfulde Tangent Spectrum X5 højttalere er 2-vejs basreflexmodeller med en bemærkelsesværdig finish. Danske Tangent har med Spectrum serien lagt særlig vægt på materialerne, hvor man kombinerer design og akustisk ydeevne.

Tangent Spectrum X5 kabinettet har fordel af en afkoblingsbase i valnøddefinish og en optimeret adskilelse af lyde fra diskanten. Sidstnævnte er en fleksibel 1" dome model.

Flere Anvendelsesmuligheder

Tangent Spectrum X5 højttalerne er klassike reolhøjttalere, som giver den dybe kabinethøjttaler lyd uden at fylde for meget. De kan stilles på de dertildesignede Alva gulvstande, på et møbel eller i en reol. 

Dens frekvensrespons er 50 Hz til 20 kHz og den en maksimal effekt på op til 100 watt. Tangent Spectrum X5 leverer detaljeret og præcis lyd, der er egnet til at lytte til enhver form for musik.

Hele familien

Tangent Spectrum familien er ganske omfattende og gør det muligt at lave både små stereo systemer og helt op til advancerede atmos surround systemer. 

X4 Tangent Spectrum X5 Tangent Spectrum X6 Tangent Spectrum XC
Tangent Spectrum X4 Tangent Spectrum X5 Tangent Spectrum X6 Tangent Spectrum XC
Tangent Spectrum XATM Tangent Spectrum XSW Tangent Spectrum X5 Phono BT Tangent Ampster II X4 Micro System
Tangent Spectrum XATM Tangent Spectrum X-SW Tangent Spectrum X5 BT PHONO Tangent Ampster II X4 Micro System

Prisen er for et par og som ved de øvrige produkter i serien får man virkelig meget lyd for pengene - og det endda i lækkert dansk design. Vælg mellem mat sort og mat hvid satin finish. 

Specifikationer:

  • 1" Diskant
  • 5" Bas refleks woofer
  • 2-vejs
  • Frequency range (+/- 3dB): 50 - 20000 Hz
  • Impedans: 4-8 Ω
  • Anbefalet forstærker: 20 - 100 Watt
  • Leveres i par
Mere information
Farve Hvid
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Tangent