Hvid

Q Acoustics Concept 20 Gloss White

Sort/Rosewood

Q Acoustics Concept 500 Sort/Rosewood

Q Acoustics Concept 500

Concept 500 er kulminationen af ​​Q Acoustics konstant udvikling og forfining, hvilket resulterer i, hvad vi mener er sonisk perfektion.
Prisen er pr. stk

På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
Kun %1 tilbage
Ned til 19.999,00 kr

Q Acoustics Concept 500

Concept 500 er designet til at appellere til kræsne audiofiler og opnår en perfekt balance mellem kunst og videnskab. Det er en højttaler, der er på en gang er stilfuld, moderne, fint lydende og forbløffende præcis. Det forbinder lav direktivitet med stor båndbredde, god følsomhed og fornuftig impedans. 
Dette gør den nye Concept 500 til både rumvenlig og let at drive, hvilket gør det muligt for forstærkere at levere deres bedste ydelse.

For at skabe stereolyd, som giver et så godt indtryk af bredde, dybde og højde som det, der findes i en live-performance, kræves enheder af høj kvalitet, et godt designet delefinter og et nøjagtigt konstrueret kabinet. For at opnå dette dannede Q Acoustics et virkelig talentfuldt team med mange års erfaring inden for design, konstruktion og fremstilling af højttalere i verdensklasse. En kombination, der resulterede i en avanceret højttaler, der er værd for ethvert avanceret system.

Hi Fi Choice Editors Choice Hej Fi nyhedsanmeldelse EISA AV-fora

Imponerende finish 

Concept 500 fås i fem fantastiske finish for at sikre, at de passer perfekt ind i dit lyttemiljø. Tofarvede finish Højglans Sort/Rosewood, Højglans Hvid/Lys EG og Sølv / Sort finish bruger ægte italienske finér bagpå, hvilket giver et diskret og ubesværet stilfuldt nik til Concept 500s High-End højttaler aner.

Specifikation

Frequency Response
41 Hz - 30 kHz

Average Impedance
6 Ω

Minimum Impedance
3.7 Ω

Recommended Power
25 - 200 W

Distortion (120 Hz - 20 kHz)
0.2 %

Crossover Frequency
2.5 kHz

Mid Bass / Driver
2 x 165 mm

High Frequency Unit
28 mm

Size (W x H x D)
400 x 1150 x 350 mm

Weight
42 kg

Links are provided to
adjust the high frequency

+ or - 0.5 dB.

 
Mere information
Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Q Acoustics
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!