Sølv/Sort

Q Acoustics Concept 300 Sølv/Sort

Gunmetal

Elipson Planet W35 Vægbeslag

Q Acoustics Concept 300 Hvid/Eg

Kompromisløs ydeevne, diskret elegance.

Prisen er pr. stk. Incl.Stand

Bestilles hos leverandør - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
14.999,50 kr

Q Acoustics Concept 300.

Kompromisløs ydeevne, diskret elegance.

Introduktion

Siden grundlæggelsen i 2006 har Q Acoustics opbygget et uovertruffen ry for at designe, konstruere og fremstille innovative, højtydende og klasseledende højttalere til hvert prispunkt. Denne igangværende og samordnede demonstration af ekspertise har alle ført til Concept 300.

Træningen til Concept 300 er enkel, men alligevel ambitiøs. Byg videre på den løbende succes med gulvhøjttaleren Concept 500 og lever et standmonteringsalternativ, der på én gang er mere overkommelig, med fuldstændig kompromisløs ydeevne og af stilfuld, diskret elegance.

Der følger en kort forklaring af, hvordan Q Acoustics har fået dette til at gøre, og i forlængelse heraf hvorfor Concept 300 repræsenterer standarden for højttalerkunsten i det 21. århundrede.

Reviews

Design

Dagene med ydeevnen, der er be-all og end-all, er længe gået. Æstetiske overvejelser er perfekt gyldige, og i dette øjemed har Concept 300 Q Acoustics designet en avanceret højtydende højttaler, der er sofistikeret og i stand til at interagere diskret med ethvert interiør design ordforråd.

På ydersiden producerer adskillige lag lak en høj kvalitet i glansfinish, der er kombineret med ægte træfiner. Dette resulterer i et kabinet, der formår at være ren og underspillet på samme tid som at have en åbenlyst høj opfattet værdi.

Kabinettets uklare udseende forbedres yderligere ved innovativ montering af højttalerenhederne. Både diskant og mid / bas-enheden er fastgjort bagfra af stærke fjeder-spændte fastholdelsesbolte, der ophæver behovet for visuelle bolthoveder på højttalerfronten (Bafflen).

På bagsiden af ​​højttaleren har Concept 300 et over-specificeret terminalpanel, der er designet til at modstå vibrationer fra kabinettet. Det er udstyret til bi-wiring (eller bi-amping) via dets elektrisk isolerede terminaler - som kan bruge både ledning, spade-stik eller 4 mm bananstik.

Finishes

Concept 300 Finishes

Kabinet og stand

Ideelt set er de eneste vibrationer, som en højttaler producerer, de, der kræves for at generere dens lyd. Det er naturligvis ikke muligt helt at befri et højttalerkabinet af uønskede vibrationer, der kan forstyrre dets ydeevne - men som Q Acoustics har vist med Concept 300, er det muligt at holde kabinetsvibrationer til et absolut minimum for at levere helt uforstyrret lyd.

Q Acoustics bruger MDF snarere end et af de mere glamourøse og / eller dyre alternativer til at konstruere Concept 300-kabinettet. Der er et par grunde til dette: a) Alternative materialer giver ingen fordele med hensyn til dæmpning eller endda lethed og enkelhed i konstruktionen i forhold til den meget høje ydelse, MDF leverer, og b) dyrere materialer simpelthen øger den eventuelle pris på højttaleren uden lyd overhovedet.

Punkt 2 Point Bracing ™

Intelligensen til designet af Concept 300-kabinettet ses tydeligt i dens brug af P2P (punkt til punkt) afstivning. Q Acoustics er i stand til at måle ydelsen af ​​kabinetstrukturen på et mikroskopisk niveau og identificerer de nøjagtige positioner, der kræver støtte.

Så den P2P målrettede kabinetafstivningsmetode betyder, at skabet har nøjagtigt den støtte, det har brug for, og ikke mere. I dette tilfælde resulterer en lang og involveret analyse af et problem i en enkel og strålende effektiv løsning.

Dual Gelcore ™

Efter at have behandlet lavfrekvente vibrationer ved hjælp af P2P-afstivning, bortfalder Q Acoustics derefter vibrationer med højere frekvens i kabinettet ved hjælp af dens skræddersyede Dual Gelcore-teknologi.

Concept 300 kabinettet består af tre individuelle lag, hver adskilt af en ikke-indstillende gel - gelen fungerer snarere som en højteknologisk og ekstremt effektiv pakning. Eventuelle omstrejfende højfrekvente vibrationer omdannes til varme, der spreder sig inden i gelen.

Tensegrity Stand & Isolation Base System

Med et standmontering af højttalerdesign som dette er naturligvis talerens forhold til dets stativ af grundlæggende betydning. Og det er designet til det nye Tensegrity-stativ og det nye isoleringsbasis-ophængssystem, der slutter sig til Concept 300 til det, der giver Q Acoustics mulighed for at omdefinere det ydeevne, der er muligt fra en mindre højttaler.

Tensegrity er et stativ - pr. Definition en ekstrem stabil struktur. Det er bygget Det er bygget af præcisionsforarbejdede rustfrit stålstænger (som er det bærende element) og tynde rustfrie stålkabler (som opretholder positionen for de bærende stænger). Resultatet er en usædvanlig stiv og selvbærende struktur med et bemærkelsesværdigt lavt overfladeareal og - lad os ikke foregive andet - smukt elegant udseende. Det er ikke så meget en højttalerstand, det er mere et helt nyt understøttelseskoncept for højttaler.

Men det er naturligvis af lille konsekvens, hvor effektivt dit højttalerskab er, eller hvor genialt designet på stativet, det fungerer fra, hvis foreningen mellem de to er usympatisk eller ineffektiv. Q Acoustics slutter sig til Concept 300-højttaler til Tensegrity-stand med det nye isoleringsbasis-ophængssystem, der er omtrent så sympatisk og effektivt, som det bliver.

Hele massen af ​​Concept 300 er ophængt på de fire fjedre på den nyudviklede integrerede bundplade. Dette isolationsbasesystem fungerer på flere måder: det forhindrer energi i, at højttaleren lækker ind i Tensegrity-stativet og påvirker lyden, det forhindrer vibrationer i gulvet, der kommer deres vej fra tribunerne ind i højttaleren, og under alle omstændigheder giver det en stiv kobling mellem højttaler og stativ.

Takket være kombinationen af ​​Tensegrity-stativ og isoleringsbasisophæng er ydelsen af ​​Concept 300 helt uhindret af interne eller eksterne påvirkninger.

 

Hejttalerenheder og delefilter

Q Acoustics har taget sin velprøvde (og anerkendte) førerteknologi fra Concept 500 gulvhøjttaler og forbedret dens ydeevne, så den passer perfekt til kravene i Concept 300's mindre kabinet.

Midt- / basdriveren er en 165 mm imprægneret / overtrukket papir cone med meget lav resonans takket være sin højtydende gummi-surround. Den sidder foran en stor (35 mm) svingspole af glasfiber og lige så betydelig ferritmagnet. Resultatet er mellemtone og basrespons, der er så puncy og dynamisk, som det er klar og veltalende.

Ovenfor er den 28 mm diskant, lavet af superfine tråde af coated mikrofiber, den er frakoblet højttalerkabinettet ved hjælp af en gummipakning. Dette beskytter tweeteren mod at sende eller modtage uønskede vibrationer og tillader, at den monteres tæt på mellembas-driveren. Dette forbedrer integrationen med den større driver - og den meget subtile hornformede profil på diskens frontplade giver perfekt impedans-matching med sit miljø uden farvepræstation.

 

Resultater

En kombination af streng konstruktion, kompromisløs industriel design og ambitioner æstetik gør Concept 300 til den mest fuldt realiserede højttaler Q Acoustics har endnu leveret. I kombination med det lige så omhyggelige Tensegrity-stativ repræsenterer Concept 300 en trinændring i højttalerdesign og en omdefinering af hvad der er muligt til dets pris.

Specification

Concept 300 Speaker

Kabinet type: 2-vejs basreflex
Mid/bass enhed: 165mm
Diskant: 28mm
Frekvens respons: 55Hz - 30kHz
Nominal impedans: 6ohms
Minimum impedans: 4.7ohms
Følsomhed: 84dB
Stereo forstærker effekt: 25-200w
Delefrekvens: 2.5kHz
Effektiv Volume: 11.4L
Dimensioner B/H/D: 220 x 355 x 400mm
Vægt: 14.5kg (per højttaler)
Karton Dimensioner B/H/D: 320 x 500 x 520mm
Emballages vægt: 16.6kg (per speaker)

Concept 300 Tensegrity Stand

Dimensioner B/H/D: 492 x 690 x 430mm
Vægt: 3.9kg (per stand)
Karton Dimensioner B/H/D 740 x 780 x 460mm
Emballage vægt: 12.3kg (par)
Mere information
Farve Hvid/Eg
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Q Acoustics
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!