Hvid

Elipson Prestige Facet 14C Hvid

Mat Hvid

Elipson Planet M Mercury Ice Par

Elipson Planet M Sort Par

Ikonisk højttaler fra Frankrigs førende audio mærke. Planet M definerer i dag det franske mærke og sælges i et væld af farver og kombinationer. Pris for et par.
På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage
3.999,00 kr

Fransk Ikon

Franske Elipson har tradition for fantastisk lyd i fantastiske designs. Planet M er essensen af Elipson med sit kuglerunde design og bemærkelsesværdige lyd. 

Elipson Planet M højttaleren er resultatet af 2 års forskning i anvendelsen af ​​de bedste akustiske teknologier for at opnå fremragende musikalske forestillinger fra en rund højttaler.

Konstruktionen

Planet M er udstyret med en 0.7" coaxial diskant og 4" basenhed i et bas-reflekskabinet. Kontruktionen i det runde kabinet giver en utrolig behagelige og afbalanceret lyd. Højttalerne skal helst supporteres af en subwoofer. Elipson Planet Sub er designet til formålet,  men man kan sætte en hvilken som helst subwoofer til. 

Mulighederne

Planet M bliver leveret med den karakteristiske runde baseting, som man kan stille den på. Der ud over, så kan der tilkøbes et loftsbeslag, hvis man ønsker at hænge den ned fra loftet. Mest populært er det dog at hænge den på væggen med det alsidige vægbeslag, som giver mulighed for at dreje til begge side og vinkel højttaleren ned. 

Planet M Rewards

Features

2-vejs

Tweeter 0.7"

Mid-bass driver 4"

Frequency Response (±3 dB) 90 Hz - 22 kHz

Sensitivity 88 dB

Impedance 6 Ohms

Dimensions Ø150 mm

Weight 1,7 kg (stk)

Mere information
Farve Sort
Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Mærke Elipson