Blå

Elipson Planet L Par Neptune Stone

Brun

Elipson Planet L Par Saturn Dust

Elipson Planet L Par Rød Højglans

Ikonisk højttaler fra Frankrigs førende audio mærke. Planet L definerer i dag det franske mærke og sælges i et væld af faver og kombinationer.
På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.
6.999,00 kr

Fransk Ikon

Franske Elipson har tradition for fantastisk lyd i fantastiske designs. Planet L er essensen af Elipson med sit kuglerunde design og bemærkelsesværdige lyd. 

Elipson Planet L højttaleren er resultatet af 2 års forskning i anvendelsen af ​​de bedste akustiske teknologier for at opnå fremragende musikalske forestillinger fra en rund højttaler.

Konstruktionen

Planet L er udstyret med en 1" coaxial diskant og 6.5" basenhed i et bas-reflekskabinet. Kontruktionen i det runde kabinet giver en utrolig behagelige og afbalanceret lyd. Og så ser Planet L jo bare fantastisk ud! 

Mulighederne

Planet L bliver leveret med den karakteristiske runde baseting, som man kan stille den på. Der ud over, så kan der tilkøbes en fod, så den kan stilles på gulvet og et loftsbeslag, hvis man ønsker at hænge den ned fra loftet. Mest populært er det dog at hænge den på væggen med det alsidige vægbeslag, som giver mulighed for at dreje til begge side og vinkel højttaleren ned. 

Features

2-vejs

Tweeter1"

Mid-bass driver6,5"

Frequency Response (±3 dB)48 Hz - 20 kHz

Sensitivity 90 dB

ImImpedance 6 Ohms

Dimensions (W x H x D)428 x 405 x 423 mm

Dimensions Ø290 mm

Weight 8,5 kg

Mere information
FarveRød
Højttaler AnvendelseKompakt/Reolhøjttaler
Højttaler TypePassiv
MærkeElipson
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!