0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Grå Grå
  • Sort Sort

Google Nest Audio

Hurtigt overblik

Google Nest Audio højttaleren er opfølger til den populære Google Home højttaler. Kompatibel med Google Assistant. 

Lager status: Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage

799,00 kr

* Påkrævede felter

799,00 kr

Detaljer

Google Højttaler

Den trådløse Google Nest Audio-højttaler er efterfølgeren til Google Home med et helt nyt design og en betydeligt forbedret lydydelse. De tilsluttede funktioner og ergonomien er bevaret med en brugeroplevelse, der er lige så flydende og intuitiv som altid. Denne højttaler med integreret Google Assistant kan afspille din yndlingsmusik, besvare forskellige spørgsmål med en naturlig stemme takket være dens kunstige intelligens og endda styre dine kompatible enheder (Android TV, hjemmebiografforstærkere osv.).

Google Nest Audio-højttaleren er udstyret med en mellembass-driver med en diameter på 7,5 cm kombineret med en diskanthøjttaler med en diameter på 19 mm. Dette design gør det muligt at opnå en lyd, der er endnu mere afbalanceret end med Google Home, da producenten annoncerer 75 % mere kraft og 50 % mere intense lave frekvenser. Desuden har højttaleren tonejusteringer, der er tilgængelige i kontrolprogrammet. Lydsignaturen fra Google Nest Audio-højttaleren er således solid i bassen på trods af de små højttalere.

Google Nest Audio-højttaleren har en indbygget dual-band WiFi-controller (2,4 GHz og 5 GHz) til at etablere solid kommunikation med enhver WiFi-boks eller router, herunder Googles egen løsning, Google WiFi Router. Google Nest Audio-højttaleren er kompatibel med en lang række lydfiler, herunder FLAC, op til 24-bit/96kHz.

Det er nemt at konfigurere Google Nest Audio-højttaleren, da det eneste du skal gøre er at tænde den, downloade Google Home-mobilappen (Android, iOS) og lade dig guide af vejledningen på din smartphone. Google Nest Audio-højttaleren er kompatibel med flere online musiktjenester (Deezer, Spotify, Play Music...), og det er nødvendigt at definere, hvilken af dem højttaleren skal bruge til at lytte til musik. Opsætningsguiden tilbyder at huske forskellige brugeres stemmer for at afspille musik og spillelister fra deres egen musiktjeneste. Det samme gælder for Netflix, da højttaleren kan starte afspilning af en serie eller film på et Android TV eller en videoafspiller med Android TV.

Google Nest Audio: "OK Google"

For at styre Google Nest Audio-højttaleren skal du blot vække den ved at sige ordene "OK Google" eller "Hey Google". Højttaleren er udstyret med tre mikrofoner med lang rækkevidde, så den kan opfange kommandoer fra nær eller fjernt hold. Google-assistenten kan f.eks. give vejrudsigten, nyhederne, en opskrift eller endda tænde lyset i et rum med Philips Hue-belysning, der er tilsluttet.

Google Assistant's kunstige intelligens giver dig også mulighed for at styre flere Google-højttalere og begynde at afspille lyd- og videoindhold på enhver enhed med indbygget Chromecast. Mange hjemmebiografforstærkere, trådløse højttalere, Android-tv'er og hjemmebiografforstærkere er udstyret med den. Google Home-mobilappen giver dig også mulighed for at gruppere disse streamere sammen, så du kan streame i flere rum.

Google Nest Audio er en fantastisk lille højttaler med touch-kontrol, uanset om den står i stuen, køkkenet eller soveværelset. 

Specifikationer

Processor
Quad Core A53 1,8 GHz
Højtydende maskinlæringsbaseret hardware-motor med høj ydeevne

Sensorer
Kapacitive touch-kontroller (3 touch-zoner)
3 mikrofoner med lang rækkevidde

Teknologier
Integreret Google Assistant
Voice Match-teknologi

Højttalere og mikrofon
75 mm bashøjttaler og 19 mm diskanthøjttaler
3 mikrofoner med lang rækkevidde
2-positionsknap til mikrofonens lyddæmpning (lyddæmpning på hardwareniveau)

Forbindelse
802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz) Wi-Fi
Bluetooth® 5.0
Chromecast Indbygget

Materialer
Huset er fremstillet af 70 % genbrugsplast1

Operativsystemer, der understøttes af Home-appen
Android
iOS

Systemkrav
Der kræves et 802.11 a/b/g/n/n/ac-adgangspunkt (router) for at bruge Wi-Fi.
Stikkontakt i nærheden
Google Home-appen på en kompatibel mobilenhed.

Dimensioner og vægt
Højde: 175 mm
Bredde: 124 mm
Dybde: 78 mm
Strømkabel: 1,5 m
Enhedens vægt: 1,2 kg (uden ekstern strømadapter)

Strømforsyning
Ekstern adapter: 30 W, 24 V
DC strømudtag

Yderligere information

Højttaler Anvendelse Kompakt/Reolhøjttaler
Højttaler Type Aktive
Trådløs teknologi Google Chromecast, Spotify Connect, Tidal, Wifi, Deezer
Smart Home Google Assistant
Input Nej
Mærke Google