Sort

Fiio K5 Pro ESS Hovedtelefonforstærker

Sort

Shanling EM5 Streaming Hovedtelefonforstærker

FiiO K9Pro ESS Hovedtelefonforstærker

Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker er en alsidig model, der indeholder analoge, digitale og USB DAC-indgange til afspilning af PCM-filer op til 32-bit / 384 kHz og DSD256

Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage
5.899,00 kr

Hifi Hovedtelefonforstærker

Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker er en alsidig model med integrerede analoge, digitale og USB DAC-indgange. Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker er efterfølgeren til den populære Fiio K9 Pro, hvortil der er tilføjet en dobbelt ESS ES9038PRO DAC til afspilning af PCM-filer op til 32-bit / 384 kHz og DSD256. Hovedtelefonudgangen er kombineret med en forstærker af høj kvalitet, der giver præcis volumenkontrol. Denne Fiio-forstærker kan levere en kraftig effekt på 2,1 watt ved 32 ohm og giver perfekt støtte til ethvert par hovedtelefoner eller øretelefoner.

  • Høj effekt
  • 32-bit / 384 kHz og DSD-kompatibel
  • Justerbar forstærkning
  • RCA- og XLR-udgang

32 bits / 384 kHz & DSD

Den alsidige Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker har både analoge og digitale indgange, så du nemt kan tilslutte alle dine kilder. Der er også en asynkron USB-port til afspilning af musik fra en Windows- eller Mac-computer. Den er kombineret med en XMOS XUF208-controller med høj præcision for at sikre optimal afspilning af alle dine filer. Konverteringen håndteres af en ESS ES9038PRO dobbelt DAC, der er i stand til uafhængig konvertering af venstre og højre kanal. Den understøtter PCM-strømme op til 32-bit / 384 kHz og DSD op til DSD 256. Ud over USB-porten har Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærkeren også to digitale indgange (optisk og koaksial) og en 4,4 mm jack-indgang. Dette giver dig mulighed for at tilslutte en lang række kilder som f.eks. cd-afspillere, netværksafspillere, tv-apparater osv.

THX

Ved udgangen af DAC'en bruger Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærkeren to THX AAA 788+-moduler monteret i en balanceret arkitektur. De giver høj effektforstærkning og lyder tæt på de bedste klasse A-forstærkere uden at forbruge mere strøm end konventionelle klasse D-forstærkere. THX AAA-teknologien i disse forstærkermoduler sikrer også en kirurgisk præcis gengivelse og et støjniveau på nul. Den har en ekstremt lav forvrængning på 0,0003 % og en bred frekvensgang fra 20 Hz til 50 kHz. Det er vigtige funktioner, hvis du vil nyde alle de detaljer, som HD-optagelser giver. Fiio K9 Pro ESS er naturligvis Hi-Res Audio certificeret. 

På udgangssiden har Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker en 6,35 mm ubalanceret og en 4,4 mm balanceret hovedtelefonudgang. Den usymmetriske udgang er normeret til 1,1 W ved 16 ohm og den balancerede udgang til 2,1 W ved 32 ohm. Takket være dette design kan Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærkeren effektivt drive ethvert par hovedtelefoner eller øretelefoner, selv dem med høj impedans. For at sikre kompatibilitet er der tre forstærkningsindstillinger tilgængelige på frontpanelet på Fiio K9 Pro ESS. 

RCA og XLR

Ud over hovedtelefonudgange har Fiio K9 Pro ESS forstærker og DAC også en ubalanceret RCA-udgang og en balanceret XLR-udgang. Den kan derefter nemt integreres i ethvert hi-fi-system, hvor den fungerer som en USB DAC og Audio DAC. 

Takket være Bluetooth 5.0-modtageren kan Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærkeren også modtage musikstreaming fra en smartphone, tablet eller computer. Understøttelse af SBC- og AAC-codecs sikrer optimal kompatibilitet med enhver kilde, mens aptX HD- og LDAC-codecs garanterer den højest mulige lyttekvalitet. Endelig er aptX Low Latency-codec'et også på plads for at undgå forsinkelse mellem lyd og billede, når du afspiller lyd fra en video. 

Fiio K9 Pro ESS hovedtelefonforstærker tilbyder en kraftfuld og ultrakomplet løsning til effektiv strømforsyning af ethvert par hovedtelefoner eller øretelefoner, men også til effektiv dekodning af lyden fra alle dine digitale kilder. 

Anmeldelser

FiiO K9 Pro ESS er blevet rost verden over af specialister. I det mere lokale område giver skandinaviens største hifi magasin, Lyd & Billede topkarakter i en test fra september 2022. 


DK_FiiO_K9_Pro_ESS
Fiio-K9PRO-ESS
"En fabelagtig alt-i-én-løsning for hovedtelefoner, samt som forforstærker til desktop’en. Har alle nødvendige tilkoblinger, og driver det aller-meste helt upåklageligt!"
"Og lydopløsningen. Ganske givet den bedste, vi har hørt, i sin prisklasse."
Lyd & Billede, september 2022

Specifikationer

Design
Hovedtelefonforstærker og USB DAC
Justerbar forstærkning
ESS ES9038PRO Dual DAC
THX AAA 788+ forstærkermoduler
Bluetooth 5.0-modtager

Målinger
Balanceret udgangseffekt: 2,1 W ved 32 ohm, 1,1 W ved 300 ohm
Ubalanceret udgangseffekt: 1,1 W ved 16 ohm, 281 mW ved 300 ohm
Balanceret udgangsforvrængning: 0,0003%.
Ubalanceret udgangsforvrængning: 0,00033%.
Balanceret udgangssignal/støjforhold: 123 dB
Ubalanceret signal/støjforhold ved udgangen: 129 dB
Frekvensrespons balanceret udgang: 20 Hz til 50 kHz
Frekvensrespons for ubalanceret udgang: 20 Hz til 20 kHz
Linjeudgangsspænding: 2,5 Vrms på RCA og 5 Vrms på XLR

Forbindelser
1x 6,35 mm hovedtelefonudgang
1x 4,4 mm hovedtelefonudgang
1x RCA-linjeudgang
1x XLR-linjeudgang
1x koaksial indgang
1x USB-B-indgang
1x optisk indgang
1x 4,4 mm jack-indgang

Bluetooth
Bluetooth 5.0
Codecs: SBC, aptX, AAC, aptX HD, aptX Low Latency og LDAC

Generelt
Mål (BxHxD): 200 x 72 x 224 mm
Vægt: 2,7 kg

Mere information
Input Coaxial Digital, Optisk Digital, USB
Trådløs teknologi Bluetooth
Mærke FiiO
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!
Mere fra FiiO