0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

FiiO BTR5 2021 Bluetoothmodtager og USB-C DAC

Hurtigt overblik

Den bærbare Fiio BTR5 2021 DAC er Bluetooth aptX HD- og LDAC-kompatibel for at sikre optimal modtagekvalitet

Lagerstatus: Leveres fra vores franske lager - transittid 3 - 6 dage

1.199,00 kr

Detaljer

DAC, Hovedtelefonforstærker og Bluetooth Modtager

Fiio BTR5 2021 bærbar DAC er Bluetooth aptX HD- og LDAC-kompatibel for at sikre den bedst mulige modtagekvalitet. Fiio BTR5 2021 er Hi-Res Audio certificeret og kan bruges som en ekstern USB DAC med enhver computer eller smartphone, men også som en Bluetooth-modtager. Fiio BTR5 2021 er efterfølgeren til den første generation af Fiio BTR5 og har en endnu kraftigere Bluetooth-controller og MQA-understøttelse. Den bærbare Fiio BTR5 2021 DAC er derfor ideel til at nyde stor musikalitet på farten eller til at tilslutte kablede hovedtelefoner til en smartphone uden hovedtelefonudgang. Dens dobbelte 3,5 mm ubalancerede og 2,5 mm balancerede udgange samt dens høje forstærkningseffekt sikrer, at den kan bruges med langt de fleste hovedtelefoner og øretelefoner på markedet.

Bluetooth aptX HD, LDAC

FiiO BTR5 2021 fungerer både som en DAC og en hovedtelefonforstærker og er den ideelle ledsager til iOS- og Android-smartphones og -tablets. Den fås i to versioner: FiiO BTR5 2021 med USB-C-stik (denne) og FiiO BTR5 2021 L-C med Lightning-adapter til Apple-enheder. Begge versioner anvender de samme komponenter med implementering af en Bluetooth 5.0-controller, der giver høj transmissionsstabilitet på op til 10 meters afstand. Dette giver brugeren mulighed for at bevæge sig frit omkring kilden uden at musikken bliver afbrudt. Den bærbare FiiO BTR5 2021 DAC er kompatibel med både SBC- og AAC Bluetooth-codecs og giver perfekt understøttelse af enhver Bluetooth-enhed, uanset om det er en smartphone, tablet eller computer. Det bedste af det hele er, at FiiO BTR5 2021-modtageren også er kompatibel med aptX HD- og LDAC-codecs for at sikre den højeste kvalitet af transmission med kompatible kilder. Disse codecs giver den også Hi-Res Audio Wireless-certificering. Endelig er det nemt at parre sig med kilden takket være tilstedeværelsen af en NFC-chip.

FiiO BTR5 2021 Bluetooth-hovedtelefonforstærker er meget alsidig og kan også fungere som en USB-DAC på enhver Mac- eller Windows-computer. Til dette formål har FiiO integreret to nye ESS Sabre ES9219C DAC'er fra ESS Sabre ES9219C. Disse high-end modeller giver fuld understøttelse af de nyeste digitale lydformater op til 32-bit / 384 kHz opløsning samt DSD-strømme op til DSD256 og MQA. For at sikre præcis afspilning og reducere jitter betydeligt er USB-C-porten på FiiO BTR5 2021 kombineret med en XMOS-controller og et præcisionsur. Sidstnævnte bruges også til Bluetooth-modtageren. Lydkvaliteten med FiiO BTR5 2021 er således altid optimal, uanset hvilken kilde der anvendes.

FiiO BTR5 2021 Portable DAC er let at bruge og har en kontrolgrænseflade på sidepanelet til lydstyrkekontrol, ændring af spor og besvarelse af telefonopkald. Den har en støjreducerende mikrofon med høj følsomhed til dette formål. Takket være dette sikrer FiiO BTR5 2021 optimal stemmeoptagelse selv i meget støjende omgivelser. Lytteren kan tydeligt høre din stemme uden at blive forstyrret af støj fra omgivelserne. Mikrofonen på FiiO BTR5 2021 Bluetooth-modtageren kan også bruges til at interagere med de stemmeassistenter, der er installeret på den mobile enhed, som den er tilknyttet.

FiiO BTR5 2021 Portable Headphone Amp er en kompakt, high-end DAC med Bluetooth aptX HD- og LDAC-understøttelse, der er lige så effektiv til trådløs brug med en smartphone som til brug med en computer via kabel. Den fås i to versioner: FiiO BTR5 2021 med USB-C-stik og FiiO BTR5 2021 L-C med Lightning-adapter til Apple-enheder.

På oversiden har FiiO BTR5 2021 Bluetooth Headphone Amp to ubalancerede 3,5 mm jack- og to balancerede 2,5 mm jack-hovedtelefonudgange. Disse udgange er kombineret med en hovedtelefonforstærker, der har meget høj linearitet og meget lav forvrængning. Den er i stand til at levere op til 80 mW i 32 ohm for den usymmetriske udgang og 240 mW i 32 ohm for den balancerede udgang. FiiO BTR5 2021 er således i stand til effektivt at forsyne langt de fleste hovedtelefoner og øretelefoner på markedet. Den praktiske lydgengivelse kan nemt justeres efter dine præferencer eller dine hovedtelefoners egenskaber takket være en dedikeret mobilapplikation.

Fås også i en version med Apple lightning tilslutning. 

Specifikationer

Design
Bluetooth-modtager og USB DAC
Ubalanceret og balanceret hovedtelefonudgang
Dual ESS Sabre ES9219C DAC
Xmos XUF208 USB-controller
32-bit / 382 kHz, MQA- og DSD256-kompatibel
Støjreducerende mikrofon
Hi-Res Audio og Hi-Res Audio Wireless certificeret

Bluetooth
Bluetooth CSR8675-chip
Bluetooth 5.0
Understøttede codecs: SBC, AAC, aptX, AptX Low Latency, aptX HD og LDA

Målinger af ubalanceret udgang
Effekt: 2x80 mW ved 32 ohm
Forholdet mellem signal og støj : 118 dB
THD+N: < 0,003%.

Målinger af balanceret udgang
Effekt : 2x240 mW under 32 ohm
Forholdet mellem signal og støj : 122 db
THD+N: < 0,002% (LDAC, 1 kHz/32 ohm)

Strømforsyning
Batteri eller USB-C
Batterilevetid: op til 9 timer
Opladningstid: ca. 1,5 timer

Forbindelser
1x 3,5 mm ubalanceret hovedtelefonudgang
1x 2,5 mm balanceret hovedtelefonudgang
1x USB-C-port (opladning og DAC-tilstand)

Generelt
Dimensioner (BxHxD): 32 x 72 x 11,1 mm
Vægt: 43,7 g

Yderligere information

Input USB
Smart Home Nej
Trådløs teknologi Bluetooth
Radiotype Nej
Mærke FiiO

Relaterede Produkter