0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Sort Sort

FiiO BTA 30 Bluetooth Sender & Modtager & DAC

Hurtigt overblik

Smart bluetooth sender og modtager. Kan også anvendes som DAC. Op til 30 meter rækkevidde. 

Lagerstatus: Midlertidigt udsolgt

995,00 kr

Detaljer

Send og modtag bluetooth i hifi kvalitet

Fiio BTA30 Bluetooth-modulet er en ultra alsidig enhed, der fungerer som både Bluetooth-modtager og -sender. Dens modtagelsestilstand giver dig mulighed for at forbinde den med en hi-fi-forstærker eller en DAC for at nyde musik fra din smartphone, tablet eller computer. Omvendt sikrer dens sendemodus udsendelse af dine tv-programmer eller musik til et Bluetooth-headset eller tilsluttede højttalere. Understøttelsen af Bluetooth-codecs aptX HD og LDAC sikrer optimal transmissions- og modtagekvalitet. Derudover har Fiio BTA30 Bluetooth-modulet også en 24-bit /192 kHz og DSD-kompatibel DAC med USB-, optisk og koaksial indgang. 

Bluetooth aptX HD og LDAC

Fiio BTA30 Bluetooth-modtageren har et kvalitetsdesign med en Qualcomm QSR8675 Bluetooth 5.0-controller. Den er ultrakomplet og sikrer perfekt understøttelse af alle Bluetooth-codecs, fra de mest grundlæggende SBC- og AAC-kodecs til de mest effektive aptX, aptX Low Latency, aptX HD og LDAC. Fiio BTA30 Bluetooth-modulet sikrer således understøttelse af enhver smartphone, tablet, audiofil afspiller eller computer. Endnu bedre, Hi-Res codec-understøttelse giver mulighed for trådløs transmission ved op til 24-bit/96kHz med kompatible kilder. Fiio BTA30 er naturligvis Hi-Res Audio Wireless-certificeret, hvilket garanterer trådløs lytning i meget høj kvalitet. Den nyder også godt af en Qualcomm CT5302 DSP-chip, som opskalerer de forskellige signaler til 192 kHz for at give en endnu rigere lytteoplevelse.

HD-codecs i Fiio BTA30 Bluetooth-modulet kan bruges både i modtagemodus og i sendemodus. Det betyder, at du altid kan nyde den bedst mulige lyttekvalitet, uanset om Fiio BTA30 bruges som modtager til dit hi-fi-system eller som sender til at lytte til tv på hovedtelefoner. Dette kan gøres fra de forskellige kilder, der er tilsluttet Fiio BTA30's optiske, koaksiale eller USB-C-indgang. Når Fiio BTA30 bruges i sendertilstand, kan den samtidig streame musik til to kilder, hvilket giver mulighed for at bruge flere hovedtelefoner, højttalere eller endda et system med flere rum. Antennen har en rækkevidde på op til 30 meter i det frie felt, hvilket gør det muligt at sende musik til enheder, der befinder sig i naborum.

Fiio BTA30 : DAC 24 bit / 192 kHz

På forsiden af Fiio BTA30 Bluetooth-modulet er der indbygget en valgknap, der gør det muligt at vælge anvendelsestilstand: sender, modtager eller DAC-tilstand. I dette andet tilfælde gør den det muligt at konvertere de digitale signaler fra de kilder, der er tilsluttet den koaksiale, optiske eller USB C-indgang, til at sende dem til den analoge RCA-udgang. Denne konvertering er overladt til en AKM AK4490 DAC, en model, der viser stor ydeevne til Hi-Res musikafspilning. Fiio BTA30 er således i stand til at håndtere PCM-strømme på op til 24 bits/192 kHz eller DSD64 fra den koaksiale indgang. USB C-indgangen er kompatibel med 16-bit/48 kHz.

Specifikationer

Design
Bluetooth-modus til modtagelse eller transmission
DAC-tilstand
Qualcomm QSR8675 Bluetooth 5.0-chip
Qualcomm CT5302 DSP-chip med 192 kHz opskalering
Lydstyrkekontrol kan deaktiveres

Bluetooth
Bluetooth 5.0
Understøttede codecs: SBC, AAC, aptX, aptX Low Latency, aptX HD og LDAC
Rækkevidde : ca. 30 m (på åben mark)

Målinger
THD+N: 0,002
Signal/støj-forhold: 115 dB
Max. udgangsniveau : 3 V

Forbindelser
1x USB-C-indgang (strøm og USB DAC) - 16-bit / 48 kHz kompatibel
1x stereo RCA-udgang
1x koaksial digital udgang eller indgang - 24-bit / 192 kHz og DSD64-kompatibel
1x optisk digital indgang - 24-bit/96kHz kompatibel

Medfølgende tilbehør
USB C til USB A kabel
Bluetooth-antenne
Vejledning til hurtigstart

Generelt
Mål (BxHxD): 120 x 23,5 x 55 mm
Vægt: 115 g

Yderligere information

Input Coaxial Digital, Optisk Digital, USB
Stemmestyring Nej
Trådløs teknologi Bluetooth
Radiotype Nej
Mærke FiiO

Relaterede Produkter