0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Hvid Hvid
  • Rød Rød
  • Sort Sort

Elipson Omega 100 RIAA BT

Hurtigt overblik

Fransk produceret luksus pladespiller i højglans med kulfiber tonearm og ortofon OM 10 pickup. Pladespilleren har indbygget RIAA og bluetooth.

Lager status: Få tilbage - 1 -2 dages leveringstid

4.499,00 kr
Stil et spørgsmål

* Påkrævede felter

4.499,00 kr

Detaljer

Fransk Designer Pladespiller med Bluetooth

Omega 100 RIAA BT er en high-tech pladespiller bygget til musikalitet med respekt for fortiden. Designet fra bunden af Elipsons franske design team. 

Unikke æstetiske kvaliteter

Elipson Omega 100 RIAA BT er lavet i lækkert højglans finish i tre forskellige farver, som martchers Elipsons ikoniske Planet højttalere. Dens silhuet, finish og omhyggelige konstruktion er en hyldest til sofistikeret fransk design. Ikke en skrue er synlig, dækslet er målrettet, og vinklerne er afrundet til et mere elegant udseende. Det højteknologiske design skaber en kontrast til nostalgien, som en pladespiller fremkalder.  

Hver af Omega 100 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører og fremstillet i "kulfiber og er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

Indbygget RIAA & Bluetooth

En premium phono forforstærker (RIAA) gør det muligt at forbinde pladespilleren til enhver forstærker. Vil du slippe for kablet, så har Elipson Omega 100 RIAA BT indbygget bluetoothsender, så du kan sende musikken til dit anlæg eller aktive højttalere trådløst. Bemærk, at der ikke er volumejustering på pladespilleren, så aktive højttalere med indbygget volumekontrol er at foretrække. 

Hver af Omega 100 pladespillerens funktioner er nøje udviklet til formålet. Dens tonearm, designet af Elipsons ingeniører, er udstyret med en dansk produceret Ortofon OM10 pick up. Motoren er affjeret og trækker en kugleleje trukket drejeplade. Der er mulighed for at afspille til 33, 45 og 78 omdr./min.

USB udgang

USB udgangen gør det muligt at tage en digital kopi af dine plader. 

Verdens eneste forforstærkede pladespiller, som er "Made in France"

Elipson pladespilleren er designet og bygget i Frankrig og er et testamente til exceptionelt håndværk. Et team af lidenskabelige eksperter sikrer, at Elipson-pladespillere fremstilles med samme omsorg og opmærksomhed for detaljer hver dag.

Anmeldelser

Elipson Omega 100
This is one of the very best turntables in its price range on the market
AV Forums Recommended Elipson Omega RIAA 100 Hifi Choice


Specifikationer

Chassis: Lacquered PMMA

RIAA 

Bluetooth Apt-X

Plate: Pressed steel

Tonearm: Carbon

Cartridge: OrtofonOM 10

Centralize: rAluminium

Dimensions (W x H x D)450 x 120 x 380 mm

Yderligere information

Input Nej
Stemmestyring Ikke tilgængelig
Trådløs teknologi Bluetooth
Radiotype Nej
Mærke Elipson

Produkt spørgsmål

No Questions

Relaterede Produkter