0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Eg Eg
  • Valnød Valnød

Elipson Legacy 3230

Hurtigt overblik

Elipson Legacy 3230 er genopstået på designet af den legendariske Elipson 4050 og fremstillet på Elipsons fabrik i Frankrig. Prisen er for et stk.

Lager status: På leverandørs lager - FORVENTET leveringstid 2 - 6 uger. Forbehold for udsolgt.

31.500,00 kr

* Påkrævede felter

31.500,00 kr

Detaljer

Elipson 3230 - En genopstået klassiker

Elipson Legacy 3230 gulvhøjttaler er en del af Elipson Legacy højttalerserien, som også inkluderer Elipson Legacy 3210 kompakt reolhøjttaler og Elipson Legacy 3220 gulvhøjttaler.

Elipson Legacy 3230 højttaleren minder om den legendariske Elipson 4050, der først optrådte i slutningen af 1960'erne. Som med sin berømte forfader, har Elipsons ingeniører valgt at adskille kabinettet, der huser wooferen fra mellemtone og tweeter. Der er talrige interne forstærkninger beregnet til at stivne helheden og fjerne ethvert problem med vibrationsresonans.

Elipson Legacy 3230

De ikke-parallelle sidevægge er buede, mens for- og bagkanterne er afrundede. Ud over dets æstetiske smukke optimerer dette design lydbølgestrømmen bag højttalerne ved at begrænse interne stående bølger. Basrefleksbelastningen af denne Elipson Legacy 3230-højttaler manifesteres af en profil med stor diameter, der er placeret direkte under højttaleren. Elipson har derfor skabt et mellemrum mellem kabinettet og basen for at give luft mulighed for at cirkulere i alle retninger. Dette design gør det også lettere at placere højttaleren i forhold til bagvæggen, da den ikke kræver afstand til væggen. 

Dyb og dynamisk bas

Enheder 3230De to basenehder i Elipson Legacy 3230-højttaleren er monteret i et meget stort kabinet med en deraf følgende stor volumen. Det er to 8" enheder med en cellulosemasse-membran med et aluminiumlag. Dette design resulterer i en let men alligevel meget stiv membran, der fungerer som et rigtigt stempel og bevæger luft meget effektivt og hurtigt. Driverens store udsendte overfladeareal og den deraf følgende volumen af basrefleksbelastningen, hvis brede spredningsventil åbner under skabet, bidrager til at producere dyb, intens og lydhør bas.

Elipson Legacy 3230: Separate mellemtone & diskant

3230 TopPå Elipson Legacy 3230 er mellemtone og diakant fysisk adskilt fra basenhederne og fjernes således fra deres vibrerende indflydelse. Til dette formål er de monteret i et sfærisk kabinet , som er placeret ovenpå det nederste kabinet. Dette kabinet er lavet af en silicafyldt harpiks, der tilbyder ideelle vibrationsdæmpnings- og dissipationsegenskaber. 

Diskanten på Elipson Legacy 3230 er en AMT (Air Motion Transformer) -model monteret på toppen af ​​den kugle, der huser mellemtoneområdet. Ved første øjekast kunne denne højttaler forveksles med en bånddiskant, men det er ganske forskelligt hvad angår design og betjening. I modsætning til membranen på en båndtdiskant, der er helt flad, danner AMT-driverens membran i Elipson Legacy 3230 flere fold langs hele dens længde. Dette design har en dobbelt fordel. Det øger membranets kontaktområde med luften, næsten 4 gange større end for en rund med en diameter på 25 mm, og det giver en højere hastighed ved gengivne frekvenser. Faktisk klemmer AMT-driveren luften mellem dens folder med en impulseffekt, der optimerer luftudbredelseshastigheden sammenlignet med en konventionel diskant, der blot skubber luften. De høje frekvenser bliver hurtigere og klarere, hvilket forbedrer højttalerens forbigående respons.

Elipson 3230 Delefilter

Elipson Legacy 3230 højttalerens crossover bruger omhyggeligt udvalgte og matchede audiofile komponenter til at optimere fasen for hvert par højttalere. Mellemtone-driveren dækker 3 oktaver fra 400 Hz til 3200 kHz, hvilket forbedrer højttalerens soniske homogenitet og dækker de frekvenser, der er mest følsomme over for øret.

Elipson Legacy 3230 gulvstående højttaler har en effekthåndteringskapacitet på 200 watt RMS med en følsomhed på 91 dB og en impedans på 4 ohm. En hi-fi-forstærker med en høj effektreserve og en høj dæmpningsfaktor med et effektudgang på mindst 100 watt pr. kanal anbefales.

Legacy Familien

Elipson Legacy familien består af flere modeller, som deler de samme teknologier. 

Elipson Legacy 3210 Elipson Legacy 3220 Elipson Legacy 3230
Elipson Legacy 3210 Elipson Legacy 3220 Elipson Legacy 3230

Specifikationer Elipson 3230 

Type: 3-vejs
Mellemtone og diskant monteret i en silicafyldt harpiksindkapsling
Basshøjttalere monteret i et træfinérkabinet med et højt belastningsvolumen
Kabinettykkelse: 25-30 mm
Bass-refleks under

Enheder:
Diskant: AMT (Air Motion Transformer)
Mellemtone: 6.5" mm, keramisk kegle, stor stemmespole, neodymmagnet
Basdriver: 2 x 8" cellulosemasse-membran med aluminiumsbelægning
Audiofilfilter med avancerede komponenter
Intern ledning: dobbeltledere OFC 1,5 mm².
Afskæringsfrekvenser: 400 Hz (elektrisk, 12 dB / oktav) og 3200 Hz (akustisk og elektrisk, 24 dB / oktav)

Foranstaltninger
Tilladt RMS-effekt: 200 W
Frekvensrespons: 25 Hz - 30 kHz
Følsomhed: 91 dB
Impedans: 4 ohm

Generel
Dimensioner (b x h x d): 1340 x 347 x 450 mm
Vægt (enhed): 50 kg per stk

Yderligere information

Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Trådløs teknologi Nej
Smart Home Nej
Input Nej
Mærke Elipson

Relaterede Produkter