0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Valnød Valnød

Elipson Heritage XLS 15

Hurtigt overblik

Elipson Heritage XLS 15-højttaleren er en trevejs basrefleks model med vintage æstetik. Prisen er per stk. 

Lagerstatus: På eget lager - forventet leveringstid 1 - 2 dage

8.499,00 kr

Detaljer

Fransk Retro 

12 Bas XLS 15Elipson Heritage XLS 15-højttaleren udnytter al know-how fra det ældste franske hi-fi-mærke. Den bruger en meget stor basenhed på 12". Den store diameter gør det muligt for Elipson Heritage XLS 15-højttaleren at resonere tilstrækkeligt lav i frekvens ned til 40 Hz, hvilket garanterer kraftig og dyb bas. Bag basenheden sidder en stor spole med en special kraftig magnet. 

Den 12" store basenhed er støttet af en domeenhed  til gengivelse af mellemtoneområdet. Det giver  Elipson Heritage XLS 15-højttaleren mulighed for at minimere forvrængning og give lytteren en rig, naturlig og skarp mellemtone. 

Elipson Heritage XLS 15

Ikonisk Diskant

Gengivelsen af ​​diskanten er betroet en silke dome diskant på 22 mm i diameter. Dette stammer direkte fra den gennemprøvede tweeter, der findes på højttalerne i Elipson Prestige Facet-serien. Diskanten bruges af Elipson-ingeniører for dets perfekte kontrol af høje frekvenser op til 25 kHz. 

Justeringsmuligheder

Indstillingsmuligheder Elipson XLS 15For at sikre en altid optimal gengivelse og til at matche forventningerne fra lytteren, kilden eller lytterummet gør Elipson Heritage XLS 15- højttaleren det let at justere responsen i mellemtonen og diskanten. For at gøre dette har den to knapper på frontpanelet: den første er dedikeret til diskant, mens den anden er til mellemtonen Hver knap kan derefter bruges til at justere højttalerforstærkningen med + eller - 1 dB. 

Som alle højttalere fra det franske mærke har Elipson Heritage XLS 15 et robust kabinet designet i træfibre med høj densitet med indre forstærkninger for at begrænse skadelige vibrationer og resonanser. Højttalerkabinettet kan hvile på gulvet på to forskellige måder: enten med en flad bund monteret som standard på højttaleren eller med en skrå bund, der også er inkluderet. Dertil kan man vælge at tilkøbe NorStones Vintage stand, som er skabt højttalere af denne type. 

Anmeldelser

XLS har fået topkarakterer i franske anmeldelser.

XLS 15 Elipson
If you have space, these speakers offer excellent value for money if you are after this retro 70s monitor look and sound.
Possibly the coolest speaker the site has ever tested

I vores blog kan du ligeledes læse en gennemgående test af Elipson Heritage XLS 15. Højttalerne også anmeldt af "A Bristish Audiofile" på youtube: 

Elipson XL15 på NorStone Vintage Stand

Specifkationer

TECHNICAL
Type : Compact loudspeaker 3 way
Tweeter : Silk dome 0.87''
Medium : Coated dome 2.2''
Grave : Cellulose pulp 12''

Bass reflex : Front firing
Frequency response : 40 Hz - 25 kHz +/- 3 dB
Cut-off frequencies : 700 & 5000 Hz
Sensibility : 92 dB / 1m / 1w
Impedance : 6 Ohms
Recommanded amplification : 50-200 W
Power (RMS) : 200 W

DIMENSIONS
Dimensions : W x H x D : 420 x 730/700 x 339 mm
Weight : 28 kg

PACKAGING
Dimensions inner box : W x H x D : 845 x 535 x 455 mm
Dimensions outer box : W x H x D : 875 x 555 x 475 mm
Conditionned by unit
Gross weight : 34,5 kg

Yderligere information

Højttaler Anvendelse Gulvhøjttaler
Højttaler Type Passiv
Trådløs teknologi Nej
Smart Home Nej
Input Nej
Mærke Elipson

Relaterede Produkter